[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(5)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
噉可能個店員日行一善推我落坑事實係有試過駁senn 部AMP,正如打手兄講,部機真係麻麻,我真係唔覺得佢同我手機直出會贏到好多,當然唔排除真正有靚嘅或者夾到嘅AMP會更好聲,不過,我已經開宗明義講過係要手機直出,要求係方便性第一再加音質所以就收貨.我先去ECT試咗Stax,可惜佢現場可試既唔多,個女店員好幫手,知道我嘅情況都建議我去試HD800聽古典噉就試埋Focal. 我唔知自己會唔會再玩埋AMP不過耳機應該不變,再升級都係圍住隻耳機.
其實closed back點都會有「壓迫感」
咁空間感應該唔會好過open back?
T1一定要落平衡?
assassin's creed unity免費
明晒……
下次去靜D環境試啦
唔明點解其他人會有咁多唔同解讀,XDDDD

搶到仆街
好彩我二手$2500都照執返黎,又唔知等幾耐
部野係唔係咁神,要搶
你講的都無錯
不過係Focal 都係大致一樣config,headband,形狀,角度都一樣
係物料同單元唔同

想當年我都好認真試elear clear utopia
班鬼佬講到utopia 勁好多乜乜乜,音場正好多
我親自去試,個音場同elear一鳩樣😂
我覺得係出貨量唔多,再加上ASR forum review下,更多人搶
講真隻野QC麻麻,我粒gain掣都唔置中的,屌
今日玩依D

自己數據自己度
今日賣左我部舊dac
諗住新嘅三日內到
啱啱屎忽痕走去google search
嘩屌,原來至少等1-2個星期,有啲人三個月都有大撚鑊
買邊部
買b stock仲抵呀
其實仲有其他地方賣,快過thomann,不過廢事o係度講
我上一水買都未出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞