『薪火post』BNO 續期資訊(31) 支國爆了,你們應當悔改

1001 回覆
45 Like 1 Dislike
把我國的領土作為一個國家發的有夢寐以求的美國免簽的護照
我收完等左3 日仲係awaiting from applicant
張approval點整
yup
硬脱歐今晚表決?
唔好意思 扒文搵唔到答案
想問下樣貌重大改變依樣
我過期個本係小朋友樣 依家想續返係當唔當我有重大改變?
我估你filter完會中first passport
睇doc點樣情況下會畀人cateforize做renewel/first passport
本身成個支國就係個實體deep web
最黑暗既野都可以係個度搵到
睇黎脫唔成。都希望佢脫唔成
唔好意思 扒文搵唔到答案
想問下樣貌重大改變依樣
我過期個本係小朋友樣 依家想續返係當唔當我有重大改變?
我估你filter完會中first passport
睇doc點樣情況下會畀人cateforize做renewel/first passport

btw如果因為自然生長而令到個樣有變嘅話
你認為仲可以係以前幅相認到係自己嘅話可以話俾佢聽認到自己個樣
最多officer覺得唔係嘅話叫你補countersign
就係咁多嘢
On9問題:影特衰係咪要護照一頁就影一張紙 定可以打橫一次過兩頁
我係打橫一次過兩頁咁印
我今日啱啱收到本BNO
大家可以比定下個POST名

自動入選既有: HMPO D人做野真係好那西
我一版A4紙印左四頁護照
呢個post名會唔會一直用到永遠
轉左未? 英國佬做野慢
世柒呢排日日講bno
用到脱歐ok
呢期玩Brexit 主題好D。HMPO 呢個主題幾時用都得,完全萬能key. Brexit 搞出大頭佛. welcome join the party!
競速大對決 支爆vs脫歐
佢唔洗講啲退聯嘅MPs喺Brexit玩膠咩?
2/25朝早 寄
3/1朝早 派送成功
3/4 being possessed
3/13 dispatched

今日終於轉
希望冇錯 快啲到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞