『薪火post』BNO 續期資訊(31) 支國爆了,你們應當悔改

1001 回覆
45 Like 1 Dislike
睇doc la
問多一樣,大家寄DHL大約幾錢? 450左右算唔算合理?
我都係25號轉being processed
仲未有聲氣
唔知
郵局快件255好過
平權要一步步
e-gates做開頭 其實係好事
等多啲人討論
bno有啲野係唔公平 唔公道
如果真係用到e-gate就好啦,以後唔使戰戰兢兢排UK/EU or show Heathrow/ Gatwick official website
我370左右,有8折
香港係一個證明西方天真信支那活生生嘅例子
佢地誤信支那掘起係可以受聽於西方文明
又有平價生產渠道
對支那啲人權問題處處遷就,但佢地睇唔到支那人權問題上出事,係因為國家政權結構上唔守規矩、唔尊重合約、唔尊重文化、唔尊重民主國家體制
依啲問題係唔會改,唔係話送咗香港畀佢之後就會令佢變好,佢只會將香港同化做支那模式,對西方文明嚟講完全係冇著數
尤其依家支那直頭變到有侵略性,喺香港已經好明顯反映佢一有權有勢之後會對西方文化做啲乜嘢。唔係一定要救香港,但唔應該無視香港依個實例
唉, 我自己成功續左BNO, 尋日幫老婆續, 叫佢拎D 舊BNO出黎, 之後佢比左本BDTC我, 眼到突埋, 原來佢無申請過BNO, 一直以為本BDTC 係等如BNO.........又要等下世.
有冇機會仲有一本BNO呀?
最update 果本BDTC剪咗角未?
剪咗:快d找下最近本bno
未剪:共享支那榮耀
o
恭喜你有個不問世事嘅老婆
未呀, 同佢話得一本係紅面
男朋友成功續到BNO喇
佢喺德國讀書 上次返香港我捉住佢整BNO
但佢趕住返去 所以d文件全部都交俾我喺香港幫佢寄
寄完先諗起寄出地同收貨地唔同唔知有無問題
不過最後佢喺德國收到新BNO同所有文件喇

今日無啦啦收到
利申7/3 dispatched 同收唔到DHL sms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞