Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
你睇返我#737
入面有capcom嘅官方解答
有晒部驟教你點解決

Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

http://lih.kg/gKKJPrX

claire強化子彈同leon左輪傷害係咪一樣?
claire強化子彈同leon密林傷害係咪一樣?

傷害計算
利申: 唔識睇
我window 10來 應該唔關media player事?
我睇緊 依家順手更新埋部機試下 希望得
密林高d
大家都改滿之後應該LEON嗰把勁少少~
更加唔好講三光果把瞄得快射得定重可以裝多2飛
好重要...呢2飛足以決定你會唔會食多下
麥林來講三光贏GE~
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=25&snA=54344

我睇得明呢個

但官方應該準d
睇見咁多人已經爆晒所有野
我地呢啲連s+都未衝到嘅真係唔係幾想上水
所謂後期暴君其實都係lab嘅一個位啫
同埋佢拎完千斤個路線係麻煩過leon
唔事前殺樹人 好易出事
第一次打左7個鐘
Ada條路線有冇消息會出
我之前玩都冇殺曬,只要夠快射爆一粒黃色腫瘤就可以停佢
我安全為上
因為會係咁來回果到
用散彈槍基本上都安全
唔使瞄求其射身基本上都ok
claire手槍我覺得爆頭率幾高,拎埋快速上彈器都ok既,榴彈唔裝個手柄就ok,機槍由頭到尾都未用,b線枝手槍先難搞,6槍pass唔到你就gg了
我驚出事
會走回頭路既我都會殺
Bro,你殺晒都攞到S+?我驚唔夠時間
攞到,你睇住自己既時間玩其實殺一隻半隻唔洗你好多時間
冇咩必要其實
就算有暴君,閃光後再一槍一隻就走到
殺房個兩隻?出面個啲殺唔晒,條撚樣暴君你一遲又追鳩住你...
我對自己無咩信心
所以殺清光

係通完電 上樓梯果隻打佢一槍走
最大問題殺呢啲一定用火槍,但火槍係一定留返嚟打g3
來回嘅次數太少,未必次次都撞到,甚至可以一隻都撞唔到,根本射一下已經走得,否則滅樹藥嗰個位多多都唔夠你殺
我1個鐘51分 先開始打G2
當然我G2跟足步驟 2-3分鐘就ko

出cable car 果下係1個鐘54分鐘

2個鐘21分完場

所以一定夠時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞