Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唉咁我呢次大鑊了,
我好少死(無限彈,,零技術), 但我成日覺得自己可以快些少,就會就咁載入遊戲重打果PART, 請問咁樣會唔會都COUNT左時間入去??
按PAUSE再LOAD過又唔計, 係死左再LOAD先計
唔該曬... 睇黎係我死完之後出事, 或者打得太慢...
其實出一出去主畫面
就會reset到個timer
出返去先再load save
就肯定可以load返你個save嘅時間
所以呢個計法真係好難理解
簡直就好似整個bug嚟fake人咁
都唔知好彩定唔好彩上黎問一問先知...我仲以為唔係按繼續就冇事...
我LEON A打到噴藥水殺植物 剩半個鐘
CLAIRE A打到G3前SAVE 剩20分鐘
請教一下仲有冇機會挽救??
想拎S拎支機槍爽下皮先...
都唔難明既, 死左CONTINUE計, 另外LOAD過就唔計
仲夠時間,噴完藥跟住就係G3
打完G3跟住就final boss
lab冇咩地方可以行,唔會拖得耐
奇就奇在,continue都係幫你load返舊save
而個save file本身係有時間紀錄
點解佢唔直接讀返save file嘅時間
而要專登保留返個current time呢?

ada索過真人model啦
有無睇過日本人畫嗰兩套官方漫畫?
學校嗰本我睇晒,而家睇緊天堂島,
不過唔係掛住BIO個名,應該唔會特登搵嚟睇。
簡單講,佢似係只要載入嗰個位認到你係load同佢「繼續」一樣嘅save就會加時間上去,如果load其他係冇事
另外打緊途中load過最近save都冇事(好似係)
正路應該「繼續」以外嘅位都唔應該再count
D女畫得好正
有啲接受唔到用呢種畫風畫CLAIRE
已經唔係好記得講乜, 好似係REVELATION 改篇出黎
係咪真係真ada model黎ga?
太多fucking fake啦之前
如果係真 J翻game入面嗰個好過
做乜又貼我老婆出黎
好似裡關一拎電池出star 房就出現
真架, 完GAME 字幕有班MODEL既名
說明髮型,衣著會改變一個人
襟巴打
拎完個s+火箭炮之後隻game真係玩乜都easy mode
其實拎完電池之後都係拎medal開地下室
落咗去佢就唔再追,見佢嘅間好短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞