Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
八婆口味利申:餐飲業做緊狗
以前bio hazard 3個僱兵mode幾好,想扭波用列哥拉,清怪用米克魯,反而game書話最易上手既卡羅斯我覺得好難用手槍同步槍都好濕鳩
豆腐有兩隻仲未過,外郎糕同好多藥草個隻
你話rebecca
巴打我掩護你,快啲走
原來有7代隻菌獸
其實BH6個Sherry有感謝過Leon救佢
屌,依家重制改到Leon根本無幫過佢
其實個個都屌佢個平行世界假表裡
有冇人諗過其實capcom係想reboot個劇情再玩過
例如XMen
不喜勿插
我都一樣覺得新版劇情太撚廢
唔該Jill用返呢個face model
LEON 上到火車見到SHERRY:WHO'S THIS?
如果想reboot又唔識處理表裡4線
一係就一條大線咁整(雖然咁樣好大機會變雙打),一係兩條線咪得(當然要決定邊個入警局先後會有麻煩)
總好過依家4條線重覆哂
TOO LATE
阿jill全裸moddddd
Leon B hardcore G2 前1H12M S+有望吧
笑撚到仆街
終於有心機s+ 埋Claire 打G4 拎得兩個菠蘿(仲要緊張得滯miss 哂+格靈+25 飛手槍子彈玩到彈盡糧絕淨返30 秒佢自己死左

終於可正式開始玩dlc 依幾日忍住唔睇YouTube 啲試玩好辛苦
最難應該係多藥草嗰隻(杏仁豆漿),因為得一把刀for硬食
外郎榚呢隻冇咩特別,成身菠蘿,算係最唔難玩嘅一隻
其實有反擊武器嘅裝備先係最易打
claire去打g5,leon都有幫手喺外面睇下場,照顧可sherry咁,講得通
我講過
明明LEON 坐係車中間, claire 車頭渣車

要claire 打G5 , 即係leon 望住claire 去車尾, 自己一個發牛逗一陣先出場
切斷車箱尾節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞