Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
平行世界嚟
士兵係趁ada傷緊時搶先一步
真實係呢隻兵一早死咗
根本冇人同da姐搶支virus
當初睇表關條片頭見到地下鐵仲以為會有個地下鐵地圖玩
咁冇得怨既 , 大家都係用工餘時間玩
C4係非常穩定既炸藥黎
你用火燒都唔會爆
以前有節目講過
raccoon city其實好細
頂多都係某條線嘅其中一個站
同埋2代不嬲都唔係玩街景
係3代先交代返個raccoon city係點嘅樣
raccoon city其實好細
頂多都係某條線嘅其中一個站
同埋2代不嬲都唔係玩街景
係3代先交代返個raccoon city係點嘅樣
其實3代D場景就真係無乜特別

反而2代想做返果種係一個封閉既空間同喪屍死鬥果種恐懼感做得幾好
1代mansion=2代差館
其實,好似g1 咁用刀仔片都得,只要你夠藥😂
其實日本仔條片佢點知啲屍真係用刀殺左?
無限刀 片多幾下咪知
就係想知死左會有咩特徵, 有時佢痴埋一舊唔知佢係咪斷哂手腳
射爆C4
無得分 除非爆頭
D C成日扮死
真死片完唔會醒
想慳刀安全就片左腳先
打到講曬粗口,打到20隻到就差唔多掉手槍,40隻前盡量唔好受傷,依個最好連貓耳一齊做,因為40隻打後你冇咩機會用到手槍
真係估唔到,又學到野
唔出三 出outbreak 都可以
outbreak起依個時代出應該會幾好玩,當年冇上網得自己一個打
但要再改推門系統
outbreak 而家出好易爛 變到普通打喪屍驚
開60槍打到70隻死鳩咗
太多zombie,見有炸彈zombie但太混亂射唔切,其實知晒企位去到咁上下會好易打,同埋後期多槍成日要諗棄邊支都搞到有猶豫,啲節奏好差
不過呢啲mode真係有啲運氣成份,一重打已經唔太想打
明明本身諗住鳩玩下,但又打到去70隻
G幼 帶刀仔防身可以?
可以,其實呢隻game被咬推開一下/用防身武器,附近嘅所有怪都會呆一呆,你可以即走,不過要快
我無日本仔咁神 佢拎密林去殺 要打眼咁準
我打算避

岩岩玩到1個鐘17分 插卡出停車場

中間俾暴君打亂左幾次 帶佢遊花園 遊耐左少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞