Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
屎必溫唔係直播果d都唔好信
得段片果d應該都係試好多次
搵最好果次upload
有時啲怪嘅企位有少少出入
樹人最好有副武頂一下
唔關事,呢個位應該隨機,有時一執完轉個彎佢已經喺門口等你,見到即係畀咗個高難度你
因為呢個位我玩leon a hardcore都死咗兩次
reload後次次都見到

後來前排打返normal我都唔見,直行直過
入樹房點都要帶刀仔防身
可以救你一命
我用完巴打依個方法個情況好左少少 但過冇耐都係黑mon
原來可以將圖書館啲怪引晒去大廳
咁樣就唔使驚用千斤頂的時候前有虎後有狼
試過引晒出廳結果俾幾隻頂死二樓走廊咬瓜左
其實開電槍有冇成就,我一發都冇開過

殺5隻
好似殺5隻怪有game內成就,好易
係得呢個啦?打埋真係唔想再掂支電槍
走佬殺敵神器黎
巴打你講真定講笑
g幻一針一件wo
射完要對住支針儲電一爆乜都死
有個盃/成就係ADA一槍都唔開
其實去到HARDCORE都易解到

1. 水管爆完風扇,先hack左下個開關開門再跳落去直出,無視房裡面兩隻
2. 去到升降機位個隻,引佢行出D再扭入去
3. 認住成條C跌落嚟個位,hack開關,再繼續向前行攞閃光彈
4. 呢度正路可以引一兩隻入嚟攞閃光彈個位,引完向前行會有一兩隻擋路,唔夠位引開或者扭人就用閃光彈,盡可能用閃光彈可以閃到大部份C

上樓暴君追個段請無視暴君音樂同保持平靜嘅心情
去到個門
1. hack右邊電制
2. 拉閘制
3. 等個閘上升期間"岳"高頭拉閘制上面hack電制
4. 向前行hack爆風扇 > 跳落去
冇睇片唔知,我都係學玩leon咁"樓"過佢算
我試過最尾走佬用嚟打植物人
儲爆一飛電燶一隻
成件事好有美感
kendo行下水道之前拎電槍
3隻g幼一人一針
輕鬆行過
玩dlc就知電槍起碼實用過機槍
果個盃其實係「只用EMF過關」,照計用閃光彈都當你fail?
最記得拎ada射咗隻公仔已經冇咗個成就
呢啲位normal前留個save之後慢慢搞好過
其實打s+ 唔清場咪會比人笑

點解十個有九個都上黎話打打下比屍咬死又咩比植物人同暴君圍攻既
圖書館我都試過唔清都過到,但講運多
正正經經清就包冇死,反正唔係speedrun world record
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞