Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
ada用今集支萬能槍就開得返
諗諗下又係
其實搭完cable car分頭行事之前
leon唔應該拎職員手帶而係拎咗支萬能槍
如果ada比枝萬能槍佢咁一咪早爆咗自己係間諜
可能解到admin但解唔到guest
係喎, 嚴重BUG
其實LEON最後嬲豬原因係咁辛苦打完G3出黎
見到ADA支萬能槍一野解到4級
佢行入去解部lift途中都要開道門
有時見啲人做到甩皮甩骨咁
未必GE~
見到有嘢可疑就執
我地就有上帝視覺
ADA一日未入去都唔知手帶有咩用或者支槍解唔解到LOCK
保險攞埋冇壞~
而且比咗手帶LEON自己重可以用支槍旁身~幾好~
人地係專業特務
有萬能槍都唔代表係間碟啫
FBI都好高科技㗎嘛
我又覺得冇乜關係
FBI有黑科技有乜出奇
我仲諗係因為研究所啟動左自爆系統所以所有門會解鎖
G病毒洩漏咗
只有最高級人員可以走
其他人都要滅口
https://youtu.be/IyVzSOgfWAg

個人黎講 參考性最大
由期前期 警察局 封窗 同 無限刀仔清場 好有用

另外就係 佢直播果陣一直講既 穩陣程度

不過呢段無文字解說 不過你睇都會知佢想做咩

唔好跟足哂 因為佢果段係直播緊剪番出黎

有好多甩漏

同埋 佢技術打boss技術都十分好 Ps4黎講

呢段佢2個鐘多10分鐘打完
好多唔合理位都係為左遊戲性

監獄拎卡, 明明有波羅唔用,要走上鐘樓
welcome party 為leon 準備禮物係火藥, 武器改件
下水道入口位係警局大堂
其實槍店果頭都唔多合理
明明路都未起好,點解路邊已經有商舖喺度
條路仲要係cover住條下水道,即係個城市連D基建都未搞好?
個shotcut九唔搭八
舊版bio2係咁大間警局一個洗手間都無
remake叫做改咗㗎啦
出千拎散彈
想問下係咪拎住格靈/火箭炮鳩衝就做到14000步爆機?
同埋仲爭3個file
個機關設計咁神秘
但係就係人流最多嘅大堂入去
平常時期平民入去報案, 點偷偷地用個入口

仲有明明有剪鉸可以格硬剪爛監獄鐵枝
初初玩果下我以為我拋棄錯野
係WOW
真係一言驚醒

仲有監獄係停車場隔離
設計概念係有犯走甩左, 方便D 賊偷車走(應該係)
因為個警局改建架
最大原因係建築前身既設計做成
波羅係炸唔爛鐵門~應該
下水道入口係警局大堂一定係背後有故事~顯然係冇人知
如果唔係個警官都唔使咁樣搵金幣密碼
如果要改埋物理
就要整到好似skyrim咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞