Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
未入大屋前chris有開槍射過狗
當跌左都算
無限彈又唔可以係劇情到用
真係唔知玩黎做乜
玩一次過左就算
睇到都覺
睇咗本官方攻略,原來超級暴君招一擊必殺有分2種
一種係有攻擊力 (LEON體力1200,果招傷害係1300),換句話說即係啪紅藍草可以頂一嘢
另一種就真係即死,不過發動條件係射晒4發火箭炮佢都未死果陣先會用

另外隻GAME有隱藏ranking系統,玩者玩得愈好(ranking高)堆AI就會愈難應付 (行動快D,攻擊次數密集D,攻擊力高D,玩者輸出傷害少D etc)
又唔係新map, 拎無限彈嚟睇風景都冇用
你隻game仲要係玩計時,又冇話殺得多另外有成就
唯一諗到真係拎嚟破州警個時間記錄
冇晒火箭先用我都想見識下
後者bio4都有
打得好敵人會多啲
其實都係同一招嚟,分別只係有傷害版同真‧即死版

另外毒狀態只係扣血到caution為止,15分鐘後會自動解毒
呢點尋日有日本仔拍片實測咗

3把武士之刃:
Chris 瞄準最快
Jill 瞄準快、會心高
Wesker 瞄準慢、攻高
電擊
香港買就不了貴到HIHI

過一排上AMAZON買好過
無哂火箭炮之後點打死佢
未試過
話說呢幾日先得閒衝埋LEON S+ (要返工, 無計)
DLS次次都係攞最後個粒棋個度死
下次都係一開門掉粒菠蘿出去算數
你第一次行經就殺晒坐係地下,倒掛果兩隻先嘛,仲有隻係房入面瞓係地下,第二次上黎會見到

應該得兩隻識郁
屌你老母 隻DLC嘅 no way out 好撚難過
點樣拎猫耳啊 PS4版好難玩
想問下幾時有舊二代人物 model d/l
差呢個就完美爆機了
試多幾次就得
從未完整玩biohazard
係咪由1-7順序玩咗先再玩其他版本?
係咪steam有晒?
得0 1 remake 同4打後先有pc 同 ps4版
其他去youtube睇算啦
從未完整玩biohazard
係咪由1-7順序玩咗先再玩其他版本?
係咪steam有晒?

得0 1 remake 同4打後先有steam同 ps4版
其他去youtube睇算啦

單機GAME係咁上下~
都推咗16個POST啦~算幾好成績啦
故事就只有一個~又不是新故事~討論空間自然小一點
又只是偽表裡...
遊戲難度也不算大
佢幾時先肯出ADA的DLC
我乜嘢都殺
CLS
感覺好奇怪...
雖然好好J~尤其ADA個屁屁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞