Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我直接引佢出招再扭過
之後機槍打屍腳
呢幾晚都有睇下佢直播, 係RPD成日出事, 打到好燥
直衝去最右應該夠時間射
射完再拉佢地離開個門口
驚佢地爆政府同umbrella有關聯

劇場版有講過政府一路都無公開個真相出黎
去到bio6個總統諗住公開但最後死咗
佢淨係跑normal, hardcore WR都係慢佢normal WR 3mins
好勁, 一槍射頭迴避走
講起 故事線
正統 第4集 應該係
biohazard code veronica
而唔係BIO 4 咁走錯片場leon 係西班牙大戰邪教教主
BCV 係解釋時間線上佔好重要地位
而你唔駛知BIO4 發生乜嘢事都可以接到BIO5 重要事件
第四集原本係講打umbrella總部,但推翻咗變咗dmc
呢個版本有trailer睇到,類似講leon感染病毒之類
但冇gameplay睇到,仲係概念形式

之後就變成打鬼嗰隻,好似唔知邊本game書送嘅dvd gameplay片,睇到鏡頭表現形式近似後來成品bh4,但又係推翻咗

之後先係而家隻bh4
至於打總部劇情就變成由bhuc交待,但好垃圾

btw, 想講好耐,其實官方係有簡稱叫做bh1-3, bhcv, bhuc, bhdc之類,唔使自己作
BCV我真係第一次聽
cv最多人叫
豆腐係完成第四生還者解鎖
同今次DLC無關
算係優待LEON啦~
雖然要搏下命~但警察都要搏命
然後人工極高~重可以得閒把妹
Ps4 pro用家係度
白金+dlc 100%
記住副武器先係你既主武器
同埋唯一可以做既就係練好爆頭技術
裸體mod呢
pubg出左re2 特別版,有無巴打玩過?
其實CV好似係外判出去?同埋唔係PS主機度出
所以先無用到4個名
真的嗎????
當年係dc首發
pubg有ada同claire嘅skin
入面隻野用刀片死佢咪得law,用刀堆力架聽唔到
cv絕對係原作,都係第四開發部
唔好成日以ps為中心咁諗,本身bhre,bh0,bh4都唔係出喺ps度,而係game cube
諗住玩簡單唔開箱, 成日行過有x 禁就禁左落去點知開左箱, 又要重新load
我一直都覺得CV是有點非人類...
聲底像但其實聲音很不同
ADA聲音柔很多~也帶點點剛毅~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞