Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
剛開始玩裡L...
真係難打唔少...
本身都可以話爆炸聲太大會吸引喪屍,
但係C4 個位真係解釋唔到
明明有鉸剪呢啲工具黎爆門
唔好諗呢d位,你會諗爆頭
一個成年人跳唔過圖書館個書櫃位已經解釋唔到
當係遊戲一部分啦
https://www.youtube.com/watch?v=3H1ojKlxK6g

俾屍拖咗一下+licker打中一下都破到WR
署長房鐵閘入面張枱,有一大堆果啲停車場卡
應該係署長想攬炒,所以收埋晒啲卡
但又唔知點解阿Ben有一張

終於八個s+ , 之後練hunk
其實都唔合理
病毒爆發係突然
警局24hrs 運作,警察出出入入咁返工
一個署長係無可能收晒停車場卡

另外個地圖設計好多唔合理
實驗室招待處對面係sherry 媽嘅居住地方

實驗室食堂隔離竟然係太空倉睡房
仲要得幾張床
究竟係咪貪食堂人流多會嘈醒人
其實一個s+ 一日可以ko , 但人大左要番工好少時間玩 , 突然成個小朋友咁 , 玩到好開心
細節決定成敗
red dead redemption 2 嘅細節強大到令人真係去左西部世界

經典game 沙木 直程請工程師Design 房屋設計間隔

bio 2 呢D 經典神作要求一下地圖設計合理都係正常要求,仲要地圖超細, 個小形地圖仲係重用最少玩兩次tim
我玩完一次AB 已棄game
最好記錄都係B
人大左, 玩嘅時間少左
我戰神4 都未玩完
yup , 所以有時好羨慕d 日日開台打機既人
同E個人D應對差唔多但快左一秒,佢仲要俾屍拖左下同licker打中左下,我睇唔透
https://www.youtube.com/watch?v=H46SVjFWGRQ
囉枝玩具槍黎把鬼
ghost survivor 個到其實應該當真定點, 唔當真咁ada 點拎到支g virus
屌那星 DLC 個無限子彈噤撚難拎,
仲難過硬派 S+
咁咪姐係話被遺忘的士兵係被Ada殺左囉
依個真係痂線,第一次見都o曬嘴
if 嘛
緊係假
話說今次remake入面ada好似無提過自己個last name
去到g1前用左26分鐘,save左次,有冇機兩個半鐘內ko?想攞hardcore S+....
無問題 加油
Thx bro...但小弟覺得打完g1到g2之間條路好難,攞完千斤頂俾暴君打死左...好唔好彩,有冇快方法?第二個save係咩位好?
claire g4 點打呀 400機鎗同6個炸彈仲加多三十發流酸先死
如果b線唔特登收藥粉又驚唔夠時間,好似要2個鐘完成
圖書館事先清場(其實得幾隻)+推一格
暴君帶佢入房遊花園出返嚟就得,佢只會跟到你尾而追你唔到
呢個位我打過n次跑出跑入獵食者都唔會搞鳩你,你事先封埋最近隻窗好似連喪屍都唔會有
如果係一開頭入走廊見到獵食者就出返去再入,load過佢就會唔見咗,雖然就算跑去房門都未必會中招
第一次save揀過完呢度之後ada之前,之後會輕鬆啲冇咁大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞