Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
應該唔會啦 有咩好講
其實如果真係玩我都會比佢地住番啲衫
影響遊戲與劇情體驗...
不過啲3D MODEL做得真係幾好~啲波同屁屁的拉伸都好自然~

呢隻正啲
講番佢點離開NEST/浣熊市
如果可以出番舊版的裡關L結局更正(即係幫LEON擋暴君死那個~定好似係黑暗編年史出...忘了)
頭部以下完美~
個樣差咗少少
隻腳長到好誇
佢拎住嗰支好似係散彈槍
冇乜必要畫公仔畫出腸啦 反正個個都知佢用繩槍走甩
拎散彈
Fail
應該等倒數爆炸game over,所以官方想你快啲死算
最尾著返衫
諗起啲人airwalk換人玩,呢part個ada會變咗透明人
應該係佢段cg落個model同原本唔同搞成咁
邊到有得買
拎番去J
claire嗰段對波好似同地下個物理有互動
可能本身都有,只係有著衫唔多覺
舊版件衫真係正好多
都話bhuc有得玩同埋繩槍係之後先拎
唔畫出腸邊有得玩
capcom呢間19公司肯定唔整新場俾你玩 所以唔會出
我比較偏向講佢跌咗落去之後畀火箭炮leon同埋上返去cable car之間嘅劇情,因為bhuc都冇呢part
整個好似bio4 ada 第5關咁嘅嘢囉頂多
btw 返上 cable car 好似只係FF
應該唔難做~
係難做得好啫...
看到ADA光脫脫~LEON沒理由唔即場射精
如果可以有就最好啦~
其實C婊都未必要好多新MAP~
都係NEST入面~用番LEON逃走的路線加多少少都差唔多
你指幽靈生還者?
但因為bhuc一開始其實都係raccoon city下水道,即係其實佢係坐返cable car返去先會喺嗰度,幽靈生還者應該都根據呢樣嘢嚟作
加上一係就跟leon claire車走,唔係就要返轉頭出去㗎啦
因為呢類mod多數只係apply返個model/skin上去
本身啲物理要改係複雜好多
本身有嘅嘢就簡單好多
呢個其實都係一個細節改動
bio2舊版個cable car係來回都可以任搭
remake版唔知點解要改到去咗lab就唔可以返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞