Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=IBx_wOQDFGk
跟住d鬼佬玩已經
真係好食運氣
我打係 第一隻回避
第二隻死肥佬一定一定一定要殺死佢

行入去 開左機關

第一隻應該會爬到入黎 打佢硬直 即跑走

夠時間搭lift走
No 睇日本仔Ps4版
佢果個係 比較可取

Speedrun既鬼佬 一來用pc
二來佢地技術好撚高

我自問手殘 學唔黎
各位巴打 請問我PC版係steam買左之後 一開game狂黑mon 有一次彈左下面個視窗出來

張圖唔係我 但我有同樣問題

有冇方法可以解決
所以我覺得佢教得最差係呢個位
理論上多一發火箭炮應該可以再減輕啲個難度
最大fail位好似係下水道有個位開咗3槍先殺到隻zombie,不過呢啲位完全係以秒嚟計嘅
最講運睇落係lab嗰度兩隻licker,感覺佢唔好彩會中招
但要先去攞咗個按鍵
係咪要鑰匙開門?
然後果條路好似有隻舔
speedrun只有路線可以參考下(仲要佢哋skin咗執子彈)
打boss嗰啲可以完全唔使理,正常人唔會參考到
check下顯示卡設定
睇下有冇用錯卡
reboot過部機
如果佢下年出AGDQ就正
同埋最尾打tyrant個傷害到底係點計,speedrun都只係開頭狂片咗一輪之後就齋避,咁即傷害就已經夠加速個時間倒數等拎火箭炮?
其實唔知係心魔問題定點,其實呢啲mode過完一次之後再玩就好易過
個runaway我再玩解埋拎晒oldkey個成就,都係打咗兩次就過到,本身打咗成兩粒鐘都過唔到
我updata晒顯示卡同埋reboot左好多次都係唔得
我今日打係 請佢食3個波羅
一槍都無開過 避左一次大招 就火箭炮了
第一次一定緊張好易犯錯
過咗之後輕鬆玩就易好多
你張卡咩型號
GeForce GTX 1060 6GB
版本 419.17
你有冇check過nvidia個設定
係唔係指定用nvidia張卡行
無知一問,佢呢個爆機時間係咪世界第一?

張卡應該玩得到隻game
但唔知點解就係一開就黑mon
★★★★ NOVICE
Dango39
Reverting NVIDIA drivers to 417.71 seems to have fixed the issue for me. The new drivers are not compatible.

Right click on the Windows start menu logo
Select Device Manager
Double click on the NVIDIA GeForce driver
Under the Driver tab, click "Roll Back Driver"
佢似係一定傷害就等夠鐘,不過估唔到一段仔刀仔嘅傷害就已經夠
唔知hardcore又係點計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞