Biohazard 2 Remake (一齊隊草回血)集中討論區 16

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實全世界又有幾多人靠打機搵食...
搵得一時都搵唔到一世~
有幾多好似SHROUD/PDP咁?
其實大廳太多都係煩~最好射死1-2隻或者斷腳先
因為我都冇刻意去殺馬文嗰幾隻~係阻住先打停佢
但其實好難打得停射頭都未必有反應...有時會中招...
都唔係話搵唔搵食既 , 香港生活迫人

淨係正正經經打份工 , 工餘有時間打機已經好好

但人大咗之後 , 有時放假忙過番工 , 結咗婚個啲更加唔洗講

終於一粒鐘內
其實LEON啲槍真係唔係好勁...
而且全部都要改...佔2格
妹妹支手槍改都係1格~支榴彈改唔改都分別不大
電槍打BOSS唔算好好用~要儲太耐~但打啲麻煩怪就好正~
老實講人越大時間越難自己掌握...
唔好講結唔結婚~老豆老母年紀大咗有時都好多麻煩嘢
出咗成個月...我而家先打裡線...一星期有時先玩家3-4個鐘(咁我又玩得慢...尤其第一次冇睇攻略...L線遊戲時數超過9個鐘...之後好好多)
爆到機都算係咁~
標準S+有冇獎?
你做完hardcore s+會有埋normal s+獎勵
唔記得s 定s+好似就有無限手槍 , 不過我練就未用過

但s+唔俾用 , 我連無限刀都未拎
算貼心架啦 , 等d 人是但一條線s+ 咗就可以係其他線用

係我要練new game 唔想用
無限手槍洗唔洗開箱先
想解埋唔洗開箱個盃
要 , 係一開波係擺左係箱入面

你解唔開箱驚玩唔掂玩easy

玩normal 都唔難 , 拎晒d bag , 其實好夠位
咩叫唔開箱?
有個成就係由開波到爆機都唔准開個道具箱
個盃係老練間諜(One Slick Super-spy)
唔開槍就得
閃光彈唔計,好似係
你有冇試埋改re2_config.ini個方法?
有無人知re2 remake d 槍嘅真實對照?
GM79 - M79
MQ-1 - MAC-1
SLS60 - s&w model 60
Matilda - h&k vp70
lightinghwak - desert eagle
W870 - Remington 870
Quick draw army - ???
M19 - ???
就算唔殺,電一電g幼跟住走佬
其實係香港人工時長,俾人慣性奴役
係外國,啲人大把工餘時間可以陪親人
自然就多合家歡一齊打機嘅時間
quick draw係 ruger blackhawk
m19係 m1911
下面呢個網有晒
http://www.imfdb.org/wiki/Resident_Evil_2_(2019)
都有 我依家個情況好奇怪 我開完去左見到可以選擇leon/claire線個道就黑mon
好之前少少 但都係黑mon
玩耐左你就會覺得claire d槍唔掂
把榴彈都係打g1,g3勁d
咁睇嚟你係缺乏咗播片用嘅codec
要更新個windows media player
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞