[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
好掛住佢但又唔敢搵佢
其實鐘意一個人已經好難平常心當佢係普通朋友咁搵佢傾計
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

你同我好似
思念讓人慌
反而比兩個sheshe fd搞到神暈顛倒 懷疑自己都係 其實當初你地點知自己係?

話說我廿幾歲都沒有對人有興趣,某日被一個男孩吻了一下,就拍拖了。拍了一個幾個都完成沒有感覺...就知道自己是喜歡女生了。
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

明明以前真係當佢係friend時可以不斷吹水9up
但一發現自己鐘意咗佢之後就完全唔識點同佢講野
同現任一齊左三個月,最近成日有想分手既念頭
我知佢好愛我,但我覺得自己唔夠愛佢
好驚阻到佢時間,因為佢年紀都唔細

而且成日有小爭執,好多時佢話佢係講笑,但d 說話聽起身好難聽
例如又話我係佢咁多個入面最唔識氹佢etc.

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

冇錯 佢仲要直到爆,成日換仔,驚有啲咩唔自然會嚇親佢
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

Same feeling
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

Same feeling

見到你打段野以為係自己打
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

我都係
未鍾意佢之前我仲係好撚直 佢又係我好朋友
試過有一排係咁同佢講佢係我女人 又試過一次錫咗落佢塊面度
鍾意咗佢之後諗返都... 完全唔可以再若無其事做以上舉動
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

I know that feel sis send 個message 出來個下好似個心跳左出黎咁 之後又諗佢會唔會唔覆機咁 下刪一萬文 不過最衰既係明知無可能 都仲要走去搵佢
同現任一齊左三個月,最近成日有想分手既念頭
我知佢好愛我,但我覺得自己唔夠愛佢
好驚阻到佢時間,因為佢年紀都唔細

而且成日有小爭執,好多時佢話佢係講笑,但d 說話聽起身好難聽
例如又話我係佢咁多個入面最唔識氹佢etc.

有冇坦白同佢講過你唔鐘意?
試吓磨合吓啦三個月唔是長時間

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

佢係直嘅咁你應該辛苦過我
我嗰個都仲係估估吓階段
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

我都係
未鍾意佢之前我仲係好撚直 佢又係我好朋友
試過有一排係咁同佢講佢係我女人 又試過一次錫咗落佢塊面度
鍾意咗佢之後諗返都... 完全唔可以再若無其事做以上舉動

哇我都想做啲咁嘅野
咁佢反應如何?可能佢受呢
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

I know that feel sis send 個message 出來個下好似個心跳左出黎咁 之後又諗佢會唔會唔覆機咁 下刪一萬文 不過最衰既係明知無可能 都仲要走去搵佢

完全係呀!!!
已經唔keep住日日搵佢驚煩到佢
每次搵佢都要諗吓佢對個話題有冇興趣,要講啲咩先引到佢覆我
我最近仲痴線到曬咗我同佢張合照痴喺床頭,臨瞓前望一望,起身又望一望,就嚟變痴漢
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

完全係呀!!!
我最近仲痴線到曬咗我同佢張合照痴喺床頭,臨瞓前望一望,起身又望一望,就嚟變痴漢

唔好望啦 愈望愈辛苦
不過我都忍唔到日日睇佢ig

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

我嗰個都仲係估估吓階段

有時直到爆可能仲好,因為知道一定冇希望
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

完全係呀!!!

唔好望啦 愈望愈辛苦

我仲痴漢 除左日日睇佢fb ig 個d之外 佢之前比左件衫我話怕我凍 之後有時間唔中攬下件衫當攬左佢 我知好痴線 不過諗起佢直到不得了 我又無機會之時 咁樣做只係都當係慰藉下自己
今日同佢傾計傾左成堂
覺得越黎越中意佢啦
希望可以拗攣佢

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

我嗰個都仲係估估吓階段

有時直到爆可能仲好,因為知道一定冇希望

當明知冇希望但都控制唔到繼續鍾意佢嗰時 又係另一種痛了..
見到大家都係因為鍾意一個人而煩惱
其實比起已經一齊咗而煩惱好得多
自認樣子中上性格不錯的女女請找我
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

完全係呀!!!

唔好望啦 愈望愈辛苦

我仲痴漢 除左日日睇佢fb ig 個d之外 佢之前比左件衫我話怕我凍 之後有時間唔中攬下件衫當攬左佢 我知好痴線 不過諗起佢直到不得了 我又無機會之時 咁樣做只係都當係慰藉下自己

痴q線

唔緊要呀煩惱就煩惱啦
俾我同佢一齊啦嗚呀
好掛住佢但又唔敢搵佢
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

完全係呀!!!

唔好望啦 愈望愈辛苦

索吓陣味都好吖
當你真係鐘意一個人,你會覺得佢陣味係最獨一無二

唔緊要呀煩惱就煩惱啦
俾我同佢一齊啦嗚呀

好想同佢一齊呀
今日佢講笑咁問我攞生日禮物
我話過左好耐啦 佢即刻問你點知㗎
唔通我話我成日睇你ig咩
之後佢又問我攞情人節禮物
我好想話 你做我女朋友咪比你囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞