[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

SP

SP

Ex等咗我係sp
成日要我摸佢

多唔多人招sp其實 前排識左個女仔 佢話佢又係有果堆黎 利申未做過

SP

Ex當咗我係sp
成日要我摸佢

OMG真係變左SP
開心下好,唔好last咁耐
雖則我有時都有ff過同ex做sp

有性無愛唔會辛苦自己咩

OMG真係變左SP
開心下好,唔好last咁耐
雖則我有時都有ff過同ex做sp

有性無愛唔會辛苦自己咩

其實有愛
但變咗做soulmate
佢太重要喇
六年真係放唔低
用好朋友既身份行落去囉
真心想佢幸福
掛住人望住佢 online offline 真心辛苦
新仔入post留名

你個名

真相
之前日日同個女仔whatsapp
唔知佢係咪想一路sustain 對話 所以佢秒回咁濟
Feel到自己中意佢
但係一見面兩個都唔講嘢好似陌生人咁
奈何whatsapp 咗咁耐乜話題都無曬啦
依家

鍾意人就厚面皮啲啦

btw我都有睇ally
掛住人望住佢 online offline 真心辛苦

咪望啦 辛苦自己做咩?
點睇精神上鍾意個女仔
但生理上係對男人先有性衝動
咁叫唔叫雙性戀?

點樣精神上中意個女仔先?例如?
點睇精神上鍾意個女仔
咁叫唔叫雙性戀?

成日諗住佢 想同佢起埋一齊 戀愛嗰隻
好辛苦

但同女仔一齊開心啲喎

你本身bi?

我?自己都唔知
初戀係女仔,六年,兩個月前分手

你個名

之前已經復合過 結果都係...

SP

SP

唔會啦
仲記得未散嗰陣話過要一齊去韓國
點知散咗先去到

但同女仔一齊開心啲喎

你本身bi?

我?自己都唔知

你個名

你地個名
本身男女都鐘意過, 但明顯鐘意女果陣既感覺係強好多
女黎講淨係幾年前鐘意過個好朋友3年
冇表白冇追但覺得都有d曖昧
佢送過d有心心圖案同印哂我兩個名既禮物比我
下場就係後來佢應該feel到/認清自己(whatever啦)就疏遠左我
雖然直到而家年年都會同我講生日快樂 (一年兩次whatsapp對話)
但果陣既hurt到而家都釋懷唔到
其他鐘意過既男仔最有feel果個好快就話要去外國, 然後就byebye左
近兩三年都冇鐘意人, 所以有時覺得自己當年鐘意左好朋友只係個別case

去到最近鐘意左新公司隔離team一個女仔
但因為唔同team真係冇乜機會講野
最多係出入去廁所食飯放工呢d位say hi/bye
第一日番工因為係新人係公司周圍走行過同佢對望左有用eye contact say hi
之後去到呢兩日佢收工先撞岩面對面有講到bye
暫時冇諗住做d咩始終唔同team會好odd
同埋佢係d開朗型, 性格好, 對男女同事都好helpful又識打扮既人, 有仔唔出奇
(公司有dress code但基本上hea著都唔會有人話
見到好多後生d既女同事都會成日著裙同好girlish既上衣
佢就一星期五日既衣著至少有2-3日都係波鞋+jeans
另外stalk佢fb係寫single, 但我知呢d係唔作得準)
而家只可以等下有機會lunch出入pantry會唔會再撞到可以傾多幾句咁啦

而家再諗番其實自己一早知自己係鐘意女多d
只係之前冇認真去諗同冇一個要自己承認既位出現
不過今次都覺得好大機會又係另一個大伏
本來想搵fd傾下, 雖然知佢地唔會介質但諗諗下覺得佢地一定唔會明就算了

利伸: both 長髮

我?自己都唔知

你個名

你地個名

笑死我

你個名

你地個名

笑死我

Hi,老婆

之前已經復合過 結果都係...

SP

SP

唔會啦
點知散咗先去到

分左手點可以做返朋友

你地個名

笑死我

Hi,老婆

嗨老公 嗚啊甄哥

笑死我

Hi,老婆

嗨老公 嗚啊甄哥

我一直都覺得佢係sheshe

SP

唔會啦
點知散咗先去到

分左手點可以做返朋友

做到架
但要等一段時間
睇睇下super girl season 2 越嚟越迷Alex ,停唔到

套野本身好唔好睇
定好似lost girl咁淨係睇cut出黎d sheshe片段就足夠

唔會啦
點知散咗先去到

分左手點可以做返朋友

做到架
但要等一段時間

其實我覺得做唔到

Hi,老婆

嗨老公 嗚啊甄哥

我一直都覺得佢係sheshe

佢一定係 佢同selina
點睇精神上鍾意個女仔
咁叫唔叫雙性戀?

好辛苦

唔洗俾咁多標籤自己啦 有無考慮過可以同佢表白?

好辛苦

唔洗俾咁多標籤自己啦 有無考慮過可以同佢表白?

唔會啦
我屋企好麻煩 比老母發現驚佢受唔到咁多
希望遲下可以慢慢淡落黎 當冇發生過算啦
睇睇下super girl season 2 越嚟越迷Alex ,停唔到

套野本身好唔好睇
定好似lost girl咁淨係睇cut出黎d sheshe片段就足夠

Ok la
係拍埋落fresh同Gothen 果啲冇得比
我冇留意lost girl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞