[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

咩事疏遠左?

其實兩年前我同佢既生活地方唔同左 開始少左交集 佢開始慢慢地少左搵我
不過我都有一直死唔斷氣咁搵佢
但去到而家我都唔知仲可以用咩理由去搵佢
佢亦都好少理我了⋯⋯
明明之前仲講好要一齊點點點
佢仲同我定左個十年約定
希望到時佢仲記得我

連感情關係都會過期
我都好驚會有呢日

自問一直都好努力保鮮去保護呢段關係 佢係我最重要最緊張既人 但最後都留佢唔住 其實都岩既係佢眼中我只係一個可有可無既人 但佢點解之前要講埋啲咁sweet既說話 有時又會好緊張我 仲會嬲我唔將我既事第一時間講佢知 等我ff同佢有可能
同自己講左好多次要放低佢move on 但根本做唔到 打完呢段野又好掛住佢
我同佢其實只係友誼關係 我知架我真係知 最少而家既佢係咁諗 雖然我真係好想ff佢係我女朋友

可唔可以講多小小 點樣發現大家唔係直 同埋個陣唔驚講出黎大家連fd都冇得做咩

你鐘意嗰位喺咩環境識?

我長髮no label ,女友係 pure 喺 btf 識

入U識 fd到我開始沉船但唔知佢點諗

同佢睇carol

但真係好sweet

好sweet, 決定參考留待女朋友生日用

如果你真係要參考既話,記住對門開左要揸實,唔係既話閂左要搵人開會好柒 我見到份禮物o左嘴唔記得推住對門就閂左 好柒

真係好sweet
多謝絲打以後多個idea

可唔可以講多小小 點樣發現大家唔係直 同埋個陣唔驚講出黎大家連fd都冇得做咩

你鐘意嗰位喺咩環境識?

我長髮no label ,女友係 pure 喺 btf 識

入U識 fd到我開始沉船但唔知佢點諗

同佢睇carol

同佢睇下女
唉新人黎上個水
我而家好糾結到底我係咪鐘意咗佢
定只係當佢係一個好想親近嘅朋友

好sweet, 決定參考留待女朋友生日用

如果你真係要參考既話,記住對門開左要揸實,唔係既話閂左要搵人開會好柒 我見到份禮物o左嘴唔記得推住對門就閂左 好柒

真係好sweet
多謝絲打以後多個idea

佢都係咁話自己好sweet
咁快出大技,到佢生日嗰陣我就唔可以hea
唉新人黎上個水

情況如何
唉新人黎上個水

情況如何

聽到人話佢有男朋友我好唔開心 後尾發現係流料嬲到我 但之後見到佢同個男仔一齊玩我個心都好唔舒服 但其實係咪好睇重一個人都會係咁 只係怕佢拍拖之後唔擺我係第一 (我地成日都whatsapp)
救命我唔想沉船
唉新人黎上個水

情況如何

聽到人話佢有男朋友我好唔開心 後尾發現係流料嬲到我 但之後見到佢同個男仔一齊玩我個心都好唔舒服 但其實係咪好睇重一個人都會係咁 只係怕佢拍拖之後唔擺我係第一 (我地成日都whatsapp)
救命我唔想沉船

你有冇ff過同佢一齊嘅畫面

情況如何

救命我唔想沉船

但覺得好冇可能所以只係ff咗好短時間
Hello 岩岩失戀報到

做咩分手呀
唉新人黎上個水

情況如何

救命我唔想沉船

我都好想下一個係擺我喺第一

情況如何

救命我唔想沉船

我都好想下一個係擺我喺第一

可能只係我ff佢擺我係第一 而家已經覆少左機 不過佢返緊工
唉,睇唔透
琴日同鍾意嗰個女仔去睇戲,睇完戲行左陣去琴附近有個俾大陸人擺行李既櫃,我講笑咁話你估你塞唔塞得入個櫃到,之後佢話好呀,我以為佢講笑,點知佢真係行左去撳啲掣,然後行到去一個櫃到叫我打開佢,本身滿心歡喜諗住睇佢行入個櫃到,點知一打開入面有份生日禮物同張卡
已經分唔清佢當我係咩

好sweet

佢都幾有心思
失戀之後想做番個直女

做咩分手呀

佢唔想同女仔一齊喎

做咩分手呀

佢唔想同女仔一齊喎

一樣理由
失戀之後想做番個直女

但同女仔一齊開心啲喎
客觀講

無論hehe/sheshe都係沒有將來
將來的定義=傳統定義, 組織家庭, 一夫一妻, 生兒育女
失戀之後想做番個直女

但同女仔一齊開心啲喎

你本身bi?
客觀講

無論hehe/sheshe都係沒有將來
將來的定義=傳統定義, 組織家庭, 一夫一妻, 生兒育女

救命我唔想沉船

小沉船
你地平時相處有冇啲位係你覺得佢對你同其他人唔同?
失戀之後想做番個直女

但同女仔一齊開心啲喎

你本身bi?

我?自己都唔知
初戀係女仔,六年,兩個月前分手

小沉船
你地平時相處有冇啲位係你覺得佢對你同其他人唔同?

唔覺 仲要我同佢幾乎冇mutual friends 完全睇唔出 想講多啲detail但好驚佢睇到呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞