[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
如果有個女仔
離遠會望住你
你眼球又不自覺會自動追蹤佢
佢行近好似成支箭咁喺你身邊經過
代表咩

想太多

仲有佢可能趕時間
如果有個女仔
離遠會望住你
你眼球又不自覺會自動追蹤佢
佢行近好似成支箭咁喺你身邊經過
代表咩

想太多

仲有佢可能趕時間

而其實可能人哋唔係望緊你
想問直女對一個直女心跳加速係咩環境

咁個直女唔係直囉
lm
介紹男仔俾我識plz
我有穩定男朋友,拍拖耐左冇哂浪漫
突然間有個女仔對我好好,我地好啱傾,而且佢有我男朋友從來都冇嘅體貼,噓寒問暖。

佢對我點我梗係知,但我梗係扮唔知啦
一間佢問到會唔會放棄男朋友而同佢一齊咁點算喎,我係對呢個女仔有好感,但唔會為佢放棄男朋友囉

怕比男朋友發現?哈,我地女仔黎架嘛,咪話佢係我好姊妹囉。我男朋友都知情人節我同果個女仔出左街架,咁男朋友唔得閒要返工,我又話比男朋友知我有個女仔朋友冇拖拍咪一齊去食飯囉。

利申:瘋狂ff

絲打係咪串緊我
我無得救,就算明知佢真係如你地所講係自私(但其實我唔覺 真係中晒毒),都要繼續落坑

絲打係咪串緊我
我無得救,就算明知佢真係如你地所講係自私(但其實我唔覺 真係中晒毒),都要繼續落坑

你真係知你自己咩事就好
上黎叫下春係冇所謂既
之前你求意見求屌醒呢度既人要講既都講晒
你要繼續落坑其實冇人幫到你
只希望之後個女仔有咩比人講中既你唔好又要loop多次想比人屌醒咁啦

最後一句,真心覺得一個有番自己既人會吸引d
上星期俾女朋友飛左 覺得自己好難會再識到人 唉

點解咁講呢?
聽到要同朋友出街
又要黑你面,又要話冇嘢係咩玩法
傾過呢個問題唔止五次
次次都話,咁要介意都控制唔到,但你唔洗理我
頂你咩,最好係可以唔理啦
都唔知點好,每次到呢啲位勁想分手
因為好煩好唔鐘意出個街都要顧你情緒

點解咁講呢?

返工撚 其他圈子係舊同學個d
利申: 死tb
聽到要同朋友出街
傾過呢個問題唔止五次

以前都試過咁 佢仲話你出去同人玩開心重要 定佢唔開心重要d 心諗wtf 我都唔會唔俾佢出去
或者你俾佢識下你d frd 佢會放心d?

但到真係分左手 就連想俾佢管都冇機會了
聽到要同朋友出街
傾過呢個問題唔止五次

以前都試過咁 佢仲話你出去同人玩開心重要 定佢唔開心重要d 心諗wtf 我都唔會唔俾佢出去

重點就係我唔會管佢
有時寧願分手,就算知有機會放唔低
但起碼煩少樣
轉左話題都唔諗住覆 我放棄了

Same as you
我有穩定男朋友,拍拖耐左冇哂浪漫
突然間有個女仔對我好好,我地好啱傾,而且佢有我男朋友從來都冇嘅體貼,噓寒問暖。

佢對我點我梗係知,但我梗係扮唔知啦
一間佢問到會唔會放棄男朋友而同佢一齊咁點算喎,我係對呢個女仔有好感,但唔會為佢放棄男朋友囉

怕比男朋友發現?哈,我地女仔黎架嘛,咪話佢係我好姊妹囉。我男朋友都知情人節我同果個女仔出左街架,咁男朋友唔得閒要返工,我又話比男朋友知我有個女仔朋友冇拖拍咪一齊去食飯囉。

利申:瘋狂ff

老老豆豆 明知人地係鐘意你 你又唔鐘意人
就唔好做啲令人誤會既事
即使條女俾你溝到 都只會他朝君體也相同
總結係條女正一自私臭西
利申 做過呢啲角色
其實人地有穩定另一半就咪搞人啦

可能個心臟有事wo..
今晚等佢收工我地一齊去食野(我早佢一個鐘頭番工,照等)
去左食泰國野
佢話佢男朋友唔會陪佢食呢d野,因為唔中意
之後我話咁以後陪你食多d 佢話好呀
食完又去食甜品,食完甜品已經夜但又係唔捨得分開
同埋夜晚好涼 我將佢隻手擺係我衫袋拖住佢佢又唔鬆開
一直keep住咁樣係條街漫無目的咁行左半個鐘係到傾計傾到好開心
到真係走果陣我送佢番去佢屋企個地鐵站
佢問點解你咁中意送人番屋企,因為我男朋友唔會
我話 我淨係送你一個番屋企
佢話 我淨係想你早d番屋企(佢知我住好遠,有幾次我都搞到勁夜先番到然後訓得好少會勁累)
之後我就聽佢話自己走左了
唉,對唔住,我知大家覺得我又係到做埋第三者會做既野
我知我係罪人。。。但佢點解有時要將佢男朋友同我比較
唉。。你地鬧我啦。。我知錯 我係仆街

你問得你,係chok你
如果佢心知你對佢唔簡單
又明知自己有男朋友都繼續享受你嘅好
回頭是岸啦絲打
明顯佢都唔係啲咩好女仔

果然繼續放電
我呢個價值觀扭曲既人又要發表下意見
佢肯定知你中意佢架喇
九成對你都有好感、唔係點會唔縮手
我又唔覺得佢係自私
係人都中意有人對自己好架啦
我反而覺得佢自己都探索緊自己既性取向

同意樓上某絲打講
你應該仲細
你中意佢去到一個無左自我既地步唔係幾好
就算俾你發展到段關係
最後都會因為雙方唔平衡無乜好結果
希望你可以搵返你自己
就算佢之後拒絕你都千祈唔好抓爛塊面

跟隨自己感覺
睇個女仔自己點揀。

條路自己揀仆街唔好喊、你自問做到就繼續啦
聽到要同朋友出街
傾過呢個問題唔止五次

重點就係我唔會管佢
有時寧願分手,就算知有機會放唔低
但起碼煩少樣

控制狂..我幾乎識親都係
可能我自己犯賤
把口話無事最後會發晒脾氣要tum幾日
我好怕..所以好守規矩..
最後搞到已經無女仔fd
而家仲有玩果d都係男仔
好後悔..
如果之後仲有機會識到既話..即飛
散左之後一身鬆晒
其實毒撚一個更開心~
今晚等佢收工我地一齊去食野(我早佢一個鐘頭番工,照等)
去左食泰國野
佢話佢男朋友唔會陪佢食呢d野,因為唔中意
之後我話咁以後陪你食多d 佢話好呀
食完又去食甜品,食完甜品已經夜但又係唔捨得分開
同埋夜晚好涼 我將佢隻手擺係我衫袋拖住佢佢又唔鬆開
一直keep住咁樣係條街漫無目的咁行左半個鐘係到傾計傾到好開心
到真係走果陣我送佢番去佢屋企個地鐵站
佢問點解你咁中意送人番屋企,因為我男朋友唔會
我話 我淨係送你一個番屋企
佢話 我淨係想你早d番屋企(佢知我住好遠,有幾次我都搞到勁夜先番到然後訓得好少會勁累)
之後我就聽佢話自己走左了
唉,對唔住,我知大家覺得我又係到做埋第三者會做既野
我知我係罪人。。。但佢點解有時要將佢男朋友同我比較
唉。。你地鬧我啦。。我知錯 我係仆街

你問得你,係chok你
如果佢心知你對佢唔簡單
又明知自己有男朋友都繼續享受你嘅好
回頭是岸啦絲打
明顯佢都唔係啲咩好女仔

果然繼續放電
我呢個價值觀扭曲既人又要發表下意見
佢肯定知你中意佢架喇
九成對你都有好感、唔係點會唔縮手
我又唔覺得佢係自私
係人都中意有人對自己好架啦
我反而覺得佢自己都探索緊自己既性取向

同意樓上某絲打講
你應該仲細
你中意佢去到一個無左自我既地步唔係幾好
就算俾你發展到段關係
最後都會因為雙方唔平衡無乜好結果
希望你可以搵返你自己
就算佢之後拒絕你都千祈唔好抓爛塊面

跟隨自己感覺
睇個女仔自己點揀。

條路自己揀仆街唔好喊、你自問做到就繼續啦

真係有好感?佢係bi都唔出奇,以前讀女校。。
24歲算唔算細個
佢細我4年仲讀緊u,我地係做野果到識(佢pt黎一星期淨係番一兩日)
佢今日又有番,叫左佢幫我整d野,間房比較冷(我係另一間房做野),我買左罐即飲熱既日本粟米湯比佢(之前有次經過7仔見到有得買佢話想試)
佢一收到,即刻問 其實你係咪暗戀我
我話 唔。。驚你凍咋
之後食飯先知原來佢ig 影左張相tag左我畫左個心係隔離
但但但係我知佢係另外間房做野果陣應該keep住同男朋友whatsapp
跟住唔知點解佢講既野又好close咁
例如咩 你要唔要我錫你一啖
跟住我勁怕醜咁話 收工先
佢係真係仲好細個。。。
而我就 永遠都係做愛人地多d既角色,次撚次拍拖都係咁
d男人成日話sheshe爭女
大佬啊咁多直女 求其一個正常d既男人都食到十幾條女 仲要唔知足又偷食又叫雞又剩
我地就咁圈中識到十幾個ok既都難啦(sorry賤嘴
個世界唔係奉旨圍住你轉(雖然已經好大程度係
d男人成日話sheshe爭女
大佬啊咁多直女 求其一個正常d既男人都食到十幾條女 仲要唔知足又偷食又叫雞又剩
我地就咁圈中識到十幾個ok既都難啦(sorry賤嘴
個世界唔係奉旨圍住你轉(雖然已經好大程度係

其實啲男人係歧視tb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞