[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

咁人地角度真係當你係frd
如果佢係有心挑逗收兵另計

其實做朋友完全ok,但唔覆佢佢又唔開心點搞

你朋友唔覆你 你都唔開心嫁...
你搞清楚人地係真心想同你做朋友定有意收兵先喇
而家似係你對人有意 但知人地係直 覺得無望想避
但喺人地角度係個朋友無喇喇疏遠自己

咁我調整心態再做佢朋友啦
新年無俾親戚問有無拍拖
新年無俾親戚問有無拍拖

我都係
新年無俾親戚問有無拍拖

我都係

x3
見到個les fd上佢女朋友屋企拜年 幾時到我
新post留名
新年無俾親戚問有無拍拖

我都係

x3
見到個les fd上佢女朋友屋企拜年 幾時到我

首先要有...
留名
差啲搵唔到個post
新post留名
留明
就黎又到情人節
講起直女
試過問個女仔拎ig 不過其實我同佢講過應該唔夠二十句野
但我問個時 佢無啦啦踩前一步 然後攬住我條腰 話:你問到我實比你嫁
個刻真係有心動既感覺
但之後發現原來佢已經有男朋友

直女真係識玩

直女真係識玩,同意呀
工作上面認識過一個,好似傾得好好,又 sweet 過又 flirt 一兩句咁
後來 stalk 佢先知佢拍咗成10年拖,係差在未嫁
有姑媽問幾時派利是
我話你鍾意我而家派返你嗰封比你都得
一齊兩年 佢家長係古代人所以唔會見面
但曾經同家姐提起過我+見過一次
但今年佢家姐派左利是比我
訓唔著 聽日返工
今次仆街了
講起直女
但我問個時 佢無啦啦踩前一步 然後攬住我條腰 話:你問到我實比你嫁
個刻真係有心動既感覺

直女真係識玩

直女真係識玩,同意呀
工作上面認識過一個,好似傾得好好,又 sweet 過又 flirt 一兩句咁

我覺得唔少咁玩既人都係知對方會亂諗既
但佢地就係悶 覺得睇你反應好玩

同時又可以哩埋喺「女仔之間咁好平常」呢句野後面
(感覺上)唔似玩男仔咁guilty
訓唔著 聽日返工
今次仆街了

好想 sick leave 琴晚完全訓唔到
講起直女
個刻真係有心動既感覺

直女真係識玩

直女真係識玩,同意呀

我就係咁既case
諗住大家都係女仔唔緊要
日傾夜傾又少少flirt咁

但結果係個b抽身我沉左船呀仆街
留名先
留名先
唔知係咪太耐無拍拖 有對象時又唔知對方點諗

直女真係識玩,同意呀

我就係咁既case
諗住大家都係女仔唔緊要

通常諗住玩都好容易沉船

直女真係識玩,同意呀

我就係咁既case
諗住大家都係女仔唔緊要

通常諗住玩都好容易沉船

我當佢係fd咋
點知沉左

而家日日生活係痛苦之中呀
新人留名 女朋友帶我入依個post
Pure們點識你地既女朋友
幾時可以放工我好眼訓
Pure們點識你地既女朋友

ex好似一般朋友咁開始,慢慢就一齊咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞