[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
我都想有人同我flirt 黎flirt 去

x2

x3

但如果估到係無好結果你地都會想有得flirt咩
其實我都幾好命,pure都遇到個肯同你玩曖昧但係有男朋友既直女(雖然呢刻唔肯定佢係咪bi) 仲要質素唔差
佢有講過 之前黎我公司A部門見工果陣果到無位,B部門(我做野果到)就有
佢話好慶幸果到無位,如果唔係就遇唔到我呢個咁好既人
可能我自己本身都比較caring 加上遇到中意既人就會對佢更好所以佢先肯同我玩flirt?

x2

x3

x4

x2

x3

其實我都幾好命,pure都遇到個肯同你玩曖昧但係有男朋友既直女(雖然呢刻唔肯定佢係咪bi) 仲要質素唔差
佢有講過 之前黎我公司A部門見工果陣果到無位,B部門(我做野果到)就有
可能我自己本身都比較caring 加上遇到中意既人就會對佢更好所以佢先肯同我玩flirt?

我會,不過唔會好似你咁上心
明知無結果,得閒分散下對佢既注意力喇
同老母嗌交 嗌完覺得自己好差 我老母好慘
同老母嗌交 嗌完覺得自己好差 我老母好慘

傻仔
大家點睇異地戀 唔係去外國讀書嗰種 係係兩個國家生活嗰種
唉屌,我真係中撚晒毒
人在日本旅行中但成個腦都係佢
買親野都諗起佢中意d咩然後基本上所有野都係買黎想送比佢
一定嚇撚死佢

柏拉圖式戀愛唔係個個得
唉屌,我真係中撚晒毒
一定嚇撚死佢

去旅行就放鬆下心情啦
唉屌,我真係中撚晒毒
一定嚇撚死佢

你應該乜都唔買
特登冇咁熱情啲
OL好正有無人覺得🤤🤤🤤

我係 就黎半年

我係 就黎半年

幾耐見一次?多數係你過去定佢番嚟?
唉屌,我真係中撚晒毒
一定嚇撚死佢

你應該乜都唔買
特登冇咁熱情啲

佢唔得嫁喇..
中毒好深
終於拖到個女仔隻手
好想個女仔好痴身
因為我成日都會好掛住佢
點算好

我係 就黎半年

其實係我之前係個到做野 加埋留左兩個月左右 係最後一個星期先開始中意佢
佢就應該一直有好感不過佢自己察覺唔到
我返左香港後第二日就一齊左
依家大概兩個月見一次
利申 唔同國籍
唉屌,我真係中撚晒毒
一定嚇撚死佢

你應該乜都唔買
特登冇咁熱情啲

佢唔得嫁喇..
中毒好深

痴撚線
我黎左兩日買比佢既野仲多過比我自己
Plan緊要慢慢每約佢出黎一次先比一樣佢 慢慢吊下癮
其實係我自己淆底 一次過比一定又問我係咪咩佢
唉屌,我真係中撚晒毒
一定嚇撚死佢

你應該乜都唔買
特登冇咁熱情啲

佢唔得嫁喇..
中毒好深

痴撚線

你買左啲乜啊
終於拖到個女仔隻手
好想個女仔好痴身
因為我成日都會好掛住佢
點算好

pure?
唉屌,我真係中撚晒毒
一定嚇撚死佢

你應該乜都唔買
特登冇咁熱情啲

佢唔得嫁喇..
中毒好深

痴撚線

你買左啲乜啊

見到d佢英文名字頭既鎖時扣/擺設 一定買
買黎唔知係想送比佢定我自己收藏
仲有去夾公仔 岩岩先夾左兩大隻佢中意既公仔
諗住同佢一人一隻
因為係我去旅行之前有日番工食lunch傾計
我叫佢借隻佢最中意既公仔比我帶埋
佢話不如我地收工去買一對果d公仔一人一隻 (類似係咁既意思,果陣我有少少shocked佢有呢個打算
所以如果我用呢個原因黎送比佢應該得掛

x2

x3

x4

單身既時候想拍拖,到你拍拖既時候又會想單身

覺 尤其中環個d

我係 就黎半年

其實係我之前係個到做野 加埋留左兩個月左右 係最後一個星期先開始中意佢
佢就應該一直有好感不過佢自己察覺唔到
我返左香港後第二日就一齊左
依家大概兩個月見一次
利申 唔同國籍

好勇敢 如果雙方expectation都一致冇野係唔得
有冇諗過將來點呀?

覺 尤其中環個d

白恤衫 西裝裙 黑絲 高踭

x2

x3

我會,不過唔會好似你咁上心
明知無結果,得閒分散下對佢既注意力喇

a撚gree
flirt 得就預左冇結果
真係鐘意嘅一早表白左啦
得閒flirt下令人心境保持青春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞