[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

但同女仔一齊開心啲喎

你本身bi?

我?自己都唔知
初戀係女仔,六年,兩個月前分手

六年
客觀講

無論hehe/sheshe都係沒有將來
將來的定義=傳統定義, 組織家庭, 一夫一妻, 生兒育女

你既定義關我鬼事
客觀講

你既定義關我鬼事

啲人真係
客觀講

你既定義關我鬼事

啲人真係

唔知有幾客觀
佢又會點定義客觀兩個字
客觀講

客觀講
無論hehe/sheshe有冇將來
都唔關你事
客觀講

走啦 衝出嚟柒

我就係咁既case
諗住大家都係女仔唔緊要
日傾夜傾又少少flirt咁

但結果係個b抽身我沉左船呀仆街

通常諗住玩都好容易沉船

我當佢係fd咋
點知沉左

而家日日生活係痛苦之中呀

i know that feel sis 所以唔止直女識玩
b都好識玩

我而家仲會見到佢
唔知應唔應該揾返佢
Pure們點識你地既女朋友

我同ex係朋友介紹識,有次我毒撚自己食所以痴咗我家姐叫佢比我跟佢同佢同學食放題,出到嚟家姐個同學個家姐(即係Ex) 又一齊出現咗,之後就比佢追再一齊咗 可惜最後都係比佢話性格不合要分手

朋友開始,曖昧你就知架啦
直女fd好煩
有個直女fd好鍾意拖女仔手 咁身為sheshe我覺得同女仔拖手有啲怕醜
每次佢想拖我嘅時候 我都會拎起佢隻手拍下拍下然後佢就唔會拖我

其實覺得男仔同女仔都幾唔公平
男仔之間嘅友誼就算再close都唔會做啲好曖昧嘅野
但女仔之間係會叫對方做閨蜜(咁叫好嘔心) 出街又會拖手 攬 挨膊頭 啲行動同情侶根本冇分別
所以唔好怪我地會錯意 因為我地都分唔到友誼同愛情條界線喺邊
直女fd好煩
有個直女fd好鍾意拖女仔手 咁身為sheshe我覺得同女仔拖手有啲怕醜
每次佢想拖我嘅時候 我都會拎起佢隻手拍下拍下然後佢就唔會拖我

但女仔之間係會叫對方做閨蜜(咁叫好嘔心) 出街又會拖手 攬 挨膊頭 啲行動同情侶根本冇分別

正解 條界線真係好模糊
但都可以當係個機會抽吓自己鐘意嘅人嘅水
直女fd好煩

直女我最多比佢橋手 其他嗰啲我會彈開
不過我啲朋友大部份都知我係 les.. 好在唔會做啲奇怪野
直女fd好煩

我個fd明知我係sheshe
行街個陣都十指緊扣 不過佢對個個都係咁
有時頂唔順 扮睇電話 整頭髮 鬆開佢隻手
直女fd好煩

我個fd明知我係sheshe
行街個陣都十指緊扣 不過佢對個個都係咁
有時頂唔順 扮睇電話 整頭髮 鬆開佢隻手

十指緊扣太chur喇嘛...invasive
搵d野拎住喺手避啦
我受夠啦 到底我講啲野係咪真係廢到你唔想覆我機
一次係咁兩次係咁 我真係攰啦 我無力再主動去搵你

我只不過係提下你快快趣趣計返去旅行啲數 我想盡快還返錢俾你 因爲我唔鍾意欠人野 但點解你連咁都可以唔覆我

可能錯嗰個唔係你而係我 因爲我睇得你好重 先會咁care你覆唔覆我

9up完畢

邊有咁易分 大家係友情定愛情啊

我同ex係朋友介紹識,有次我毒撚自己食所以痴咗我家姐叫佢比我跟佢同佢同學食放題,出到嚟家姐個同學個家姐(即係Ex) 又一齊出現咗,之後就比佢追再一齊咗 可惜最後都係比佢話性格不合要分手

關係好復雜
各位都係靚女
sheshe好多都係靚女來的

source:電影果d情節

邊有咁易分 大家係友情定愛情啊

進可攻 退可守
各位都係靚女

大家有冇咩正嘅sheshe戲推介?
各位都係靚女

新個套韓國電影《戀愛談》 睇到喊
係咪有女仔識下 呢一刻仲好痛苦
各位都係靚女

新個套韓國電影《戀愛談》 睇到喊

下女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞