[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
新人黎留個名

做part time識左個女仔 好突然咁同佢friend左
Friend到每日都會whatsapp同我地會調更一齊返工
同佢相處個陣真係好開心 我地啲行為又好親密
真係好似情侶咁 連有啲人都問我同佢係咪一齊左
但係佢話自己好傳統唔會鍾意女仔 個一刻真係灰左
不過都有keep住傾計見面
直到佢冇做呢份工 我以為會少左機會見啦
點知我同佢差唔多個個星期都見 但係佢唔會同其他人見得咁密 同埋次次見親都好似越黎越親密咁 佢仲話如果我係男仔就好... 咁姐係點啊
Sorry for 1999
田馥甄悄買18萬生日禮 Selina「沒人送過我這個」淚崩
http://star.ettoday.net/news/861806?from=fb_et_JJS200
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

Selina戴係左手無名指
利申SHer

呢度好多人鍾意H 好開心

鐘意左10年了
等左好耐佢都未come out

可能人地係直呢 但我唔信!!!!!!

佢簽唱勁多les去 同性相吸
而家見到s離左婚 同佢咁sweet已經好開心自己偶像個個都咁幸福

我諗起佢婚禮個陣,阿中掛住起身拍手,無理到selina,hebe係後面幫佢托起條裙
http://star.ettoday.net/news/861806?from=fb_et_JJS200
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了

我近排先留意佢 越睇佢越正

好想女朋友係佢個type
可以好女人又可以好man

我記得佢前排唔知咩活動定演唱會話
如果去到80歲都無人要,就同s結婚
不過S係直
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了

而家見到s離左婚 同佢咁sweet已經好開心自己偶像個個都咁幸福

我諗起佢婚禮個陣,阿中掛住起身拍手,無理到selina,hebe係後面幫佢托起條裙

我記得
屌你老味中叔完全冇理過自己老婆
仲有s出院記者會 h都係後面護住佢

利申SHer

鐘意左10年了

我記得

個陣已經覺得中唔係好理佢
好似係驚俾人鬧先同佢結婚

鐘意左10年了

我記得

之前傳話hebe屌鳩中叔唔係男人
好憎中叔

鐘意左10年了

我記得

好憎中叔

我都唔中意佢
離婚之後又嘈嘈嘈

我記得

好憎中叔

我都唔中意佢
離婚之後又嘈嘈嘈

未離之前已經俾人見到出去食女
見到selina同ella就知邊pair係真愛
想問絲打買sex toy多數上網定實店?有無好介紹?
黎緊情人節想同女朋友試下新野

梗係上網 無勇氣入鋪頭睇

有無高質online shop介紹
但要用信用卡又驚比屋企人知
如果一個收得好埋既sheshe 正常會唔會無啦啦同朋友出櫃?

利申:你講過覺得我彎

連登有個自稱les 絲係賣sex toy, ig 好似叫lesplay
可以睇下

幫襯過間由絲打開既ig shop咋
唔想碌卡咪上網睇岩就去門市買

入門係咪通常買震蛋多? 咁係咪唔可以share用
而家d lesbian係咪全部都玩app識人lol?
究竟住宿舍可以點識人

呀 我想打茄輪 溫柔地被襟低果隻

你同女朋友性格上有啲位唔夾所以煩...?

女朋友是bi,佢最愛的不是我,
係佢ex,男嚟,但我最愛就係佢
相處、性格、所有,大家都一拍即合
佢話老土啲講,
最愛唔一定適合,適合唔一定最愛

屌 佢太誠實
其實佢咁講完期望你會有咩反應

呢一刻最愛都唔係你
定同ex一齊嘅時候投入啲先

如果係前者 即係現在進行式 咁有啲過份喎

佢呢刻最愛都唔係我
我肯定佢同ex一齊時投入好多
我同佢同居咗半年多啲,
有時因為佢ex而唔開心都只係可以匿喺廁所喊
咁樣係最辛苦,
另外,
佢同佢ex係有keep contact同見面的
更加

我諗佢對我唔係愛,係鍾意
同埋難得有人對佢咁好又一拍即合

雖然咁講好衰,但我覺得佢當你係水泡
唔係最介意你放唔低,係你仲同ex keep contact
咁係當我係乜姐

雖然我都成日覺得我唔夠愛我現任,而且我ex 又係放唔低我,但如果我有partner 我一定唔會同ex 聯絡

我都覺,但係放唔到手
我成日喺到諗,其實我嘅生活冇咗佢
都可以一切work well 照樣生活,
但就係冇咗佢,我生活會唔完整

冇用過app識人
同女朋友都係朋友搭朋友識
新人黎留個名

做part time識左個女仔 好突然咁同佢friend左
Friend到每日都會whatsapp同我地會調更一齊返工
同佢相處個陣真係好開心 我地啲行為又好親密
真係好似情侶咁 連有啲人都問我同佢係咪一齊左
但係佢話自己好傳統唔會鍾意女仔 個一刻真係灰左
不過都有keep住傾計見面
直到佢冇做呢份工 我以為會少左機會見啦
點知我同佢差唔多個個星期都見 但係佢唔會同其他人見得咁密 同埋次次見親都好似越黎越親密咁 佢仲話如果我係男仔就好... 咁姐係點啊
Sorry for 1999

我覺得她應該對你有意思,但心裡未接受到自己是 sheshe,建議你可以再落力和她曖昧,令她不能自拔!

女朋友是bi,佢最愛的不是我,
係佢ex,男嚟,但我最愛就係佢
相處、性格、所有,大家都一拍即合
佢話老土啲講,
最愛唔一定適合,適合唔一定最愛

屌 佢太誠實
其實佢咁講完期望你會有咩反應

呢一刻最愛都唔係你
定同ex一齊嘅時候投入啲先

如果係前者 即係現在進行式 咁有啲過份喎

佢呢刻最愛都唔係我
我肯定佢同ex一齊時投入好多
我同佢同居咗半年多啲,
有時因為佢ex而唔開心都只係可以匿喺廁所喊
咁樣係最辛苦,
另外,
佢同佢ex係有keep contact同見面的
更加

我諗佢對我唔係愛,係鍾意
同埋難得有人對佢咁好又一拍即合

雖然咁講好衰,但我覺得佢當你係水泡
唔係最介意你放唔低,係你仲同ex keep contact
咁係當我係乜姐

雖然我都成日覺得我唔夠愛我現任,而且我ex 又係放唔低我,但如果我有partner 我一定唔會同ex 聯絡

我都覺,但係放唔到手
我成日喺到諗,其實我嘅生活冇咗佢
都可以一切work well 照樣生活,
但就係冇咗佢,我生活會唔完整

慢慢抽離,反正你知道個結局好大機會會係點

冇用過app識人

Apps 係最直接,最易成功

冇用過app識人

Apps 係最直接,最易成功

但我apps識既都好快收皮,仲要分手分得好難睇

入門係咪通常買震蛋多? 咁係咪唔可以share用

我就係諗住買震蛋 share意思係同步一齊用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞