[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
我中意嗰個成日講笑咁問我攞情人節禮物
遲d佢再問 我可以話送自己比佢
可以睇佢咩反應

之前唔知咩特別日子 諗住玩下話送自己比女朋友
仲懶有誠意咁買左條絲帶諗住綁個蝴蝶結落手到比佢拆
點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

希望女朋友睇到唔好恥笑我
天意真係弄人
前女友勁落力追我但我對佢已經無意思
現任唔理我 我仲係死狗咁纏住佢
天意真係弄人
前女友勁落力追我但我對佢已經無意思
現任唔理我 我仲係死狗咁纏住佢

得唔到先特別想要
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

我都諗唔到 兩手fing fing
點樣唔同女朋友啲ex比較 點樣有安全感啲
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

我都諗唔到 兩手fing fing

邊條粉腸發明情人節?
始終都係覺得直女呢啲係不可觸碰,
可能我係仆街磁石,
成日同啲人一齊都係伏嚟唯有摺埋自己做毒撚
大家有得愛時記得要盡情地愛

可以盡情地愛真係好好

但願種情地種 誰說花需要開

同埋都唔會太唔開心嘅
理性d 諗一個係過電,一個係一齊經歷過嘅老公,唔洗秤都知道條路要點行啦

同埋唔洗講到出軌咁遠
噓寒問暖,得閒出街飲茶食飯已經夠做

聽到都灰,但你對你老公仲有無愛意

過電果個係點識架?

你幾歲

老公係屋企人,愛情都變感情

過電果個… 我地差唔多年紀,佢係短髮斯文型,佢知我結左婚,大家交換左電話,但唔會whatsapp。佢一係就好識玩,一係就係超級蠢鈍型

我三十頭囉

你覺得佢對你都有feel?
可能只係知道你結左婚大家無可能所以唔搵.
有小朋友未呀?
時間沖淡一切既..慢慢你對佢過電既感覺都會沖淡..

我試過同一個結左婚有小朋友既一齊..不過我識佢果陣佢同老公已經分左居

你地點識嫁 嗰小朋友知唔知 成日唔係好明結左婚生埋仔都會中途轉基

同事黎..
有一齊帶小朋友去玩、
果陣小朋友好細、可能以為係好好朋友?
我都唔確定..
不過佢會照拖我..我就覺得好尷尬會縮
而家應該同返男一齊

其實人既取向真係模糊同可變、
睇下果個人接受能力有幾大..
又會唔會為此而唔理世俗眼光同枷鎖..
我都唔排除自己有日直返雖然機會極微...

我都有識個朋友好直..從來都係同男拍拖、
前排有個tb落力追佢..
佢都有feel...不過唔會同佢一齊..如果佢係男就一齊左咁話..

Agger
我就係由好直到好攣嘅例子
但其實回憶返以前嘅事覺得中途轉les係有跡可尋
一旦鍾意咗女仔 就好難鍾意返男仔

我一向鍾意昅女多過仔
本身已經唔易對男人動情/睇上眼
家下發現自己會鍾意女仔之後,更覺得d 男人冇吸引力

ps. 今日係機場見到個短髮女機師,型到裂開,如果唔係要趕飛機真係想跟住佢望多兩眼

記住你係你女朋友嘅present同future 話明係ex即係過左去啦
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

今年叫人幫你綁左先

記住你係你女朋友嘅present同future 話明係ex即係過左去啦

佢地仲係朋友 又好active
我自己都好多frd識佢
老是常出現
Hi各位又係我(以為自己係直既女仔中意緊一個有男朋友既女仔)(好似係
我今日同左佢去迪士尼睇煙花
係人群好多既時候佢有捉住我隻手行
玩咖啡杯果陣佢話我地係咪要好浪漫咁拍片
影左好幾張合照好開心
Pure真係好辛苦
比人問起自己鐘意咩類型男仔真係完全唔識答
身邊好多直女都好痴身 又拖我手又搭膊頭
最衰係真係有曾經心動過
自問對身邊朋友都算坦白
但知左我鐘意女仔既直女都要起勢撩
仲要問我點解唔追佢 算點

佢地仲係朋友 又好active
我自己都好多frd識佢
老是常出現

差唔多情況,同求解決方法
仲要係個想溝返佢嘅男人
Pure真係好辛苦
最衰係真係有曾經心動過
自問對身邊朋友都算坦白

我會照答性格 外表就求其作
或者你講對邊類男仔反感就得(應該易講d lol

要記得直女=dealbreaker 最好對外好認真咁樣講
岩岩同佢傾電話,咁岩傾到未來既野,佢每講一次第時個男朋友xxx/第時個老公xxx,個心就'拿住拿住'咁痛一下 過埋佢生日之後真係要斬攬,唔想第時聽到佢講佢第時同男朋友點點點
Pure真係好辛苦
最衰係真係有曾經心動過
自問對身邊朋友都算坦白

我明 我會照講中意咩類型但唔會講係女仔...
我都幾中意撩身邊d直女fd
一拖手我又諗多左
Hi各位又係我(以為自己係直既女仔中意緊一個有男朋友既女仔)(好似係
我今日同左佢去迪士尼睇煙花
係人群好多既時候佢有捉住我隻手行
玩咖啡杯果陣佢話我地係咪要好浪漫咁拍片
影左好幾張合照好開心

諗起都正 拖手仔去迪士尼
唉佢終於搵我 問左我兩句我覆番佢就冇理我了
究竟係咩回事
pure暗戀女仔慘過食屎
長期當兵既感覺

我什麼都不是我是二等兵士

請不要給個機會我做傻事
留名
第一個啟蒙我既人我好深刻,我凍佢二話不說除衫比我著,我病佢拉我去睇醫生,我話有狗公纏佢就黎補習社樓下等我,過馬路佢拖住我行之後就無放開,當年佢有暗示過,不過自己太傻唔敢講埋最後一句,怕一齊行唔到遠到時做唔返朋友,最後時機過左就無疾而終

你幾歲

老公係屋企人,愛情都變感情

過電果個… 我地差唔多年紀,佢係短髮斯文型,佢知我結左婚,大家交換左電話,但唔會whatsapp。佢一係就好識玩,一係就係超級蠢鈍型

我三十頭囉

你覺得佢對你都有feel?
可能只係知道你結左婚大家無可能所以唔搵.
有小朋友未呀?
時間沖淡一切既..慢慢你對佢過電既感覺都會沖淡..

我試過同一個結左婚有小朋友既一齊..不過我識佢果陣佢同老公已經分左居

你地點識嫁 嗰小朋友知唔知 成日唔係好明結左婚生埋仔都會中途轉基

同事黎..
有一齊帶小朋友去玩、
果陣小朋友好細、可能以為係好好朋友?
我都唔確定..
不過佢會照拖我..我就覺得好尷尬會縮
而家應該同返男一齊

其實人既取向真係模糊同可變、
睇下果個人接受能力有幾大..
又會唔會為此而唔理世俗眼光同枷鎖..
我都唔排除自己有日直返雖然機會極微...

我都有識個朋友好直..從來都係同男拍拖、
前排有個tb落力追佢..
佢都有feel...不過唔會同佢一齊..如果佢係男就一齊左咁話..

Agger
我就係由好直到好攣嘅例子
但其實回憶返以前嘅事覺得中途轉les係有跡可尋
一旦鍾意咗女仔 就好難鍾意返男仔

我一向鍾意昅女多過仔
本身已經唔易對男人動情/睇上眼
家下發現自己會鍾意女仔之後,更覺得d 男人冇吸引力

ps. 今日係機場見到個短髮女機師,型到裂開,如果唔係要趕飛機真係想跟住佢望多兩眼

女機師已經正
仲剪短髮肯定好撚靚
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

今年叫人幫你綁左先

直情冇諗住送
長期當兵既感覺

請不要給個機會我做傻事

我真係驚有一日我忍唔住
我地琴晚食飯我番到屋企發現唔見左對手套
佢話幫我打去問,如果有既話一陣放學去幫我拎返 (因為我番緊工,佢仲讀緊u)
跟住又幫我拎條頸巾番佢到洗
點解有時要對我咁好
長期當兵既感覺

請不要給個機會我做傻事

我真係驚有一日我忍唔住
我地琴晚食飯我番到屋企發現唔見左對手套
佢話幫我打去問,如果有既話一陣放學去幫我拎返 (因為我番緊工,佢仲讀緊u)
跟住又幫我拎條頸巾番佢到洗
點解有時要對我咁好

但明明佢有男朋友
即係點啊
Pure有咩特徵?例如ig會唔會有共通點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞