[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

好active好串嗰個?

佢啲fd都物以類聚
真係高質點會日日咁得閒吹奏自己高質有內涵

一講已經知係邊個

有冇提示 少上btf

佢啲fd都物以類聚

一講已經知係邊個

有冇提示 少上btf

睇下嗰個叫 有質素pure好難搵咩?嘅post
估下入面邊個係

好想知佢鬧你啲咩?
不過交換Wechat還好
比左whatsapp就有排煩
夜mama 打黎叫你起身柯夜尿都似

不外乎:玩鳩佢、曬鳩佢時間、屌鳩我嗰啲
其實一直都唔信app 同唔玩app
係嗰日屎忽痕 down 黎見識下
點知就遇到啲咁痴線既野
同埋我個號俾人封埋
玩左個app 只有3日

講真佢地猴琴唔驚遇到壞人既咩?
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
二嚟,可能覺得認識一個人靠app好冇安全感
現實都真係抝孿過人
有時喺度諗,女仔純直反而唔多?
好多人都係bi,差在遇到啱feel嗰個未?
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

認同
新人留名

佢啲fd都物以類聚

一講已經知係邊個

有冇提示 少上btf

估下入面邊個係

即時諗到一個不過唔知係咪
D字頭?
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

認同

試過鐘意過一個女仔,嗰段時間真係好有嘢
明明日send夜send,一星期又見幾次
又話會掛住,會介意唔覆,又會呷醋
當我以為有機,先知佢有鐘意嘅男仔
結果我仲要忍痛做佢愛情導師
最後灰到慢慢抽身走人

兩年後因為一啲嘢重遇已經當佢係好朋友
之後講返曾經鐘意過佢
佢話:點解嗰時唔講?你又知冇機?
再傾deep啲先知佢而家另一半係女仔
而當年佢的確係有感覺,只係太細個唔識分
所以無疾而終

但估唔到真係,佢直到不行了
而家係好好嘅朋友,當年嘅傷終於釋懷

佢啲fd都物以類聚

一講已經知係邊個

有冇提示 少上btf

估下入面邊個係

D字頭?

happily single
3x歲 pure 你話係咪?
新人黎留個名

做part time識左個女仔 好突然咁同佢friend左
Friend到每日都會whatsapp同我地會調更一齊返工
同佢相處個陣真係好開心 我地啲行為又好親密
真係好似情侶咁 連有啲人都問我同佢係咪一齊左
但係佢話自己好傳統唔會鍾意女仔 個一刻真係灰左
不過都有keep住傾計見面
直到佢冇做呢份工 我以為會少左機會見啦
點知我同佢差唔多個個星期都見 但係佢唔會同其他人見得咁密 同埋次次見親都好似越黎越親密咁 佢仲話如果我係男仔就好... 咁姐係點啊
Sorry for 1999

我覺得她應該對你有意思,但心裡未接受到自己是 sheshe,建議你可以再落力和她曖昧,令她不能自拔!

我都覺得佢應該對我有啲野 遲啲同佢同一大班人去旅行 好緊張

絲打要加油,希望可以聽到你的好消息!

有冇提示 少上btf

估下入面邊個係

D字頭?

嘩一講D字就知 條友好串

有冇提示 少上btf

估下入面邊個係

D字頭?

嘩一講D字就知 條友好串

原來唔係淨係得我一個覺得佢串到仆街
成日狙擊tb,tb好似殺佢全家咁
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

都覺好多女仔係bi...
不過無安全感既女仔都多
所以見到同女仔一齊會無(普通人憧憬既)未來所以遲疑既都多
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

都覺好多女仔係bi...
不過無安全感既女仔都多
所以見到同女仔一齊會無(普通人憧憬既)未來所以遲疑既都多

或者有時又會諗咁算點?
有一個固定男友,但又會同女仔好曖昧
(多數會話真係當friend)
但到底條界線又點定?
會唔會因為有一個人對你好
而因為係女性朋友就冇顧慮,唔怕畀人講
所以就可以唔顧忌咁曖昧

有時,「好姊妹」真係難聽過粗口
連登絲打正過btf 果d 好多啦
睇下果個人講過d 咩,起下底,覺得岩自己先pm 會易d 一擊即中
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

認同

試過鐘意過一個女仔,嗰段時間真係好有嘢
明明日send夜send,一星期又見幾次
又話會掛住,會介意唔覆,又會呷醋
當我以為有機,先知佢有鐘意嘅男仔
結果我仲要忍痛做佢愛情導師
最後灰到慢慢抽身走人

兩年後因為一啲嘢重遇已經當佢係好朋友
之後講返曾經鐘意過佢
佢話:點解嗰時唔講?你又知冇機?
再傾deep啲先知佢而家另一半係女仔
而當年佢的確係有感覺,只係太細個唔識分
所以無疾而終

但估唔到真係,佢直到不行了
而家係好好嘅朋友,當年嘅傷終於釋懷

sosad 點解成日都唔可以有情人終成眷屬

嗰年個心真係刀割
但放低咗就已經返唔到轉頭,我係呢種人
雖然我講返曾經鐘意佢嗰時
佢個樣好開心
但當下秒我話已經過咗去
佢變得好遺憾咁
但好朋友更長久嘛,係咪?
今次我心甘情願做你愛情導師
新人留名
最近識咗個女仔 對佢有啲好感
點知佢係我個朋友嘅ex
我即刻自動收咗皮 果然這些機會...
新人留名
點知佢係我個朋友嘅ex

朋友未放低佢?
新人留名
點知佢係我個朋友嘅ex

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
我覺得可以直程問下佢介唔介意...
始終個圈咁細都應該理解

Apps 係最直接,最易成功

我就係成功既例子

同女朋友app識 就快2年

硬係覺得個蝴蝶app啲人都好膠
仲有啲咩app係可以識人

認同 不過我都識落有班frd 係好既

玩左btf之後 我先知世上原來好多好on9既女仔
有啲女仔就九唔答八
有啲講左唔夠幾句就話一齊 (明明佢分左手唔夠半日)

唔係話晒全部人

有種係成日話自己happily single
但次次一有拖拍又轉哂相po相哂命
然後又極速散
又去返強調自己single幾好唔食垃圾 生活幾充實乜乜乜
不停loop
三十幾歲人仲係咁

知你講緊邊個
新人留名
點知佢係我個朋友嘅ex

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
我覺得可以直程問下佢介唔介意...
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
但係唔敢比其他人知自己中意嗰個女仔
因為毒撚真係好冇自信
點解你地咁順利識到另一半既?
深夜放一放負

既然你咁驚我鍾意你,咁點解你要做啲咁踩界既野
日日冇間斷wts,又叫我乖又話錫返
話唔鍾意傾電話但可以為左我破例,嗰次facetime 唔到send自拍俾我補數,有時又send自拍俾我,借左件褸俾你著,原來你著埋黎訓教,我生日你又俾surprise我,買左樣我想要但又唔捨得買既野
你知我鍾意女仔,但又驚我會鍾意你,咁你就唔好咁對我啦
深夜放一放負

既然你咁驚我鍾意你,咁點解你要做啲咁踩界既野
日日冇間斷wts,又叫我乖又話錫返
話唔鍾意傾電話但可以為左我破例,嗰次facetime 唔到send自拍俾我補數,有時又send自拍俾我,借左件褸俾你著,原來你著埋黎訓教,我生日你又俾surprise我,買左樣我想要但又唔捨得買既野
你知我鍾意女仔,但又驚我會鍾意你,咁你就唔好咁對我啦

可能只係因為佢自己仲好confuse
我覺得佢都鍾意你 但唔想認 唔想發生
睇吓佢對你嘅感覺會唔會大到可以令佢衝破個心理關口啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞