[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
深夜放一放負

既然你咁驚我鍾意你,咁點解你要做啲咁踩界既野
日日冇間斷wts,又叫我乖又話錫返
話唔鍾意傾電話但可以為左我破例,嗰次facetime 唔到send自拍俾我補數,有時又send自拍俾我,借左件褸俾你著,原來你著埋黎訓教,我生日你又俾surprise我,買左樣我想要但又唔捨得買既野
你知我鍾意女仔,但又驚我會鍾意你,咁你就唔好咁對我啦

睇到啲字都覺得sad
直女眼中 fd同曖昧嘅介線喺邊...
深夜放一放負

既然你咁驚我鍾意你,咁點解你要做啲咁踩界既野
日日冇間斷wts,又叫我乖又話錫返
話唔鍾意傾電話但可以為左我破例,嗰次facetime 唔到send自拍俾我補數,有時又send自拍俾我,借左件褸俾你著,原來你著埋黎訓教,我生日你又俾surprise我,買左樣我想要但又唔捨得買既野
你知我鍾意女仔,但又驚我會鍾意你,咁你就唔好咁對我啦

睇到啲字都覺得sad

唔係掛 紅字都幾有嘢喎我覺得
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
二嚟,可能覺得認識一個人靠app好冇安全感
現實都真係抝孿過人
有時喺度諗,女仔純直反而唔多?
好多人都係bi,差在遇到啱feel嗰個未?

我就係直左廿九幾年先發現原來我都會鍾意女仔
btf 上左兩日冇上, d 人太aggressive
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

同意呀,但現實圈子根本識唔到人
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

嗰個人一定好特別

好active好串嗰個?

佢啲fd都物以類聚
真係高質點會日日咁得閒吹奏自己高質有內涵

一講已經知係邊個

有冇提示 少上btf

睇下嗰個叫 有質素pure好難搵咩?嘅post
估下入面邊個係

即時諗到一個不過唔知係咪
D字頭?

happily single
3x歲 pure 你話係咪?

你地知道得太多了
[pink]]我第一個諗既都係佢[/pink
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

現實中冇乜識到sheshe
成功同暗戀對象part pro 仲要係佢自己行過黎問我
好彩我朋友走左堂 如果唔係我無機會同佢講咁多野

即時諗到一個不過唔知係咪
D字頭?

happily single
3x歲 pure 你話係咪?

你地知道得太多了
[pink]]我第一個諗既都係佢[/pink

真係唔講唔覺佢會狙擊TB
唔鐘意用app
一嚟驚遇到熟人
現實都真係抝孿過人

現實中冇乜識到sheshe

尤其係pure根本好難睇得出
可能只係因為佢自己仲好confuse
我覺得佢都鍾意你 但唔想認 唔想發生
睇吓佢對你嘅感覺會唔會大到可以令佢衝破個心理關口啦

佢成日都話第時要搵個「男朋友」,高過佢既「男仔」,識揸車既「男仔」
佢要男仔,但我係女仔 冇架啦

睇到啲字都覺得sad

唯有自己抽身離場

唔係掛 紅字都幾有嘢喎我覺得

可能係佢眼中其實冇乜野
新人留名
最近識咗個女仔 對佢有啲好感
點知佢係我個朋友嘅ex
我即刻自動收咗皮 果然這些機會...

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
我覺得可以直程問下佢介唔介意...
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
但係唔敢比其他人知自己中意嗰個女仔
因為毒撚真係好冇自信
點解你地咁順利識到另一半既?

依個圈子真係好細
有時覺得啲人好似玩緊換妻遊戲
不過講真你同個女仔唔介意就得啦
係朋友既前度總好過係朋友既現任
新人留名
點知佢係我個朋友嘅ex

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

好似the l word 個chart咁..個個都有關係..
新人留名
點知佢係我個朋友嘅ex

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

好似the l word 個chart咁..個個都有關係..

就係因為咁唔係好敢識人
仲要sheshe圈咁多是非
新人留名
點知佢係我個朋友嘅ex

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

我都唔敢入gp識朋友 聽講啲人好亂

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

易撞程度:
grp識=朋友refer>party>app單對單pm>拗攣

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

女朋友曾經喺呢啲group到,個個都好興changing partner咁,呢個同完嗰個一齊又喺同一個group到繼續搵食

朋友未放低佢?

同個朋友熟到點先
始終個圈咁細都應該理解

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

女朋友曾經喺呢啲group到,個個都好興changing partner咁,呢個同完嗰個一齊又喺同一個group到繼續搵食

好不安 你嗰個group 係咩類型既 group 先?target 溝女嗰啲定興趣 group v

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

好不安 你嗰個group 係咩類型既 group 先?target 溝女嗰啲定興趣 group v

紅字
講得好撚啱

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

普通朋友group掛我諗,但個個都有啲嘢

同個朋友唔係好熟
個朋友都好似放低咗佢
因為毒撚真係好冇自信

依個圈子真係好細

就係因為咁唔係好敢識人

普通朋友group掛我諗,但個個都有啲嘢

基本上好多都係mk
其實有冇邊間u/自資特別多pure?
有好多野想send比佢睇
但係又驚佢覺得我煩

有時成日喺到諗 點解我要中意女仔 點解我唔係男仔
如果我係男仔咪唔洗理世俗既眼光 光明正大咁追佢
有冇女想拍拖
Sheshe 研究有咩咁好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞