[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
究竟住宿舍可以點識人
巴打留名
過年個陣,有個親戚帶左個女仔黎相睇
真心覺得個女仔唔錯 ,親戚又講到佢冇拖拍冇男仔追過佢……
鳩up完一輪就走左,親戚同老母就走左
留底左我同個女仔

心諗今時今日邊有女仔冇拍拖
咁就直接單刀直入問佢係咪唔鐘意男仔
個女仔都好爽快咁認左
就係咁輕鬆識到第一個sheshe女仔

巴打

見到都陰鳩公,比人周圍帶去相睇
巴打留名
過年個陣,有個親戚帶左個女仔黎相睇
真心覺得個女仔唔錯 ,親戚又講到佢冇拖拍冇男仔追過佢……
鳩up完一輪就走左,親戚同老母就走左
留底左我同個女仔

心諗今時今日邊有女仔冇拍拖
咁就直接單刀直入問佢係咪唔鐘意男仔
個女仔都好爽快咁認左
就係咁輕鬆識到第一個sheshe女仔

巴打

見到都陰鳩公,比人周圍帶去相睇

巴打你好好
你地識你地女朋友嗰陣有冇做過d咩令佢注意你地?

留名學野

佢話我得意喎 ,雖然我唔係行得意路線
不過d 姐姐係咁

有冇人唔緊要,真係想唔煩,
對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

你同女朋友性格上有啲位唔夾所以煩...?

女朋友是bi,佢最愛的不是我,
係佢ex,男嚟,但我最愛就係佢
相處、性格、所有,大家都一拍即合
佢話老土啲講,
最愛唔一定適合,適合唔一定最愛

屌 佢太誠實
其實佢咁講完期望你會有咩反應

呢一刻最愛都唔係你
定同ex一齊嘅時候投入啲先

如果係前者 即係現在進行式 咁有啲過份喎

佢呢刻最愛都唔係我
我肯定佢同ex一齊時投入好多
我同佢同居咗半年多啲,
有時因為佢ex而唔開心都只係可以匿喺廁所喊
咁樣係最辛苦,
另外,
佢同佢ex係有keep contact同見面的
更加

我諗佢對我唔係愛,係鍾意
同埋難得有人對佢咁好又一拍即合

雖然咁講好衰,但我覺得佢當你係水泡
唔係最介意你放唔低,係你仲同ex keep contact
咁係當我係乜姐

雖然我都成日覺得我唔夠愛我現任,而且我ex 又係放唔低我,但如果我有partner 我一定唔會同ex 聯絡
女朋友最近成日在線上唔覆我wtsapp 而且無哂emoji......
女朋友最近成日在線上唔覆我wtsapp 而且無哂emoji......

佢似係同緊第二個wts... check下佢電話先

我認我係廢柴唔敢check 佢係我初戀黎

下唔好check啦
check唔check到野都唔愉快

下唔好check啦

但唔check個心又會un住un住 check左咪仲好

下唔好check啦

agger
一旦無咗信任段關係就係咁先架啦
俾你check到帽事嘅固然散得
俾你check到無事嘅但大家都已經唔信大家,都散得

不過d 姐姐係咁

正喎姐姐
我中意嗰個成日話我係小朋友
依家成日喺佢身邊出現 做d野令佢注意我
田馥甄悄買18萬生日禮 Selina「沒人送過我這個」淚崩
http://star.ettoday.net/news/861806?from=fb_et_JJS200
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

Selina戴係左手無名指
利申SHer

下唔好check啦

agger

紅字 無信任真係拍黎都無謂
對方會好難同你講自己野 怕你亂諗
好多問題就係咁樣黎
http://star.ettoday.net/news/861806?from=fb_et_JJS200
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

呢度好多人鍾意H 好開心

不過d 姐姐係咁

正喎姐姐

單獨約會加身體接觸啦
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了
等左好耐佢都未come out

下唔好check啦

agger

紅字 無信任真係拍黎都無謂
對方會好難同你講自己野 怕你亂諗
好多問題就係咁樣黎

反而我同我女朋友成日睇大家手機 慣咗呢種相處方式
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了

可能人地係直呢 但我唔信!!!!!!

不過d 姐姐係咁

正喎姐姐

單獨約會加身體接觸啦

今日佢有主動'橋'我
跟住今日我又做左d野 令到佢追住我
我本身有玩影相既 我打算等個天好d 再約佢去睇日落
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了

我近排先留意佢 越睇佢越正
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了

可能人地係直呢 但我唔信!!!!!!

佢簽唱勁多les去 同性相吸
而家見到s離左婚 同佢咁sweet已經好開心自己偶像個個都咁幸福
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S

利申SHer

鐘意左10年了

我近排先留意佢 越睇佢越正

好想女朋友係佢個type
可以好女人又可以好man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞