[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

Hi,老婆

嗨老公 嗚啊甄哥

我一直都覺得佢係sheshe

佢一定係 佢同selina

我有個fd好鍾意SH
勿相認
本身男女都鐘意過, 但明顯鐘意女果陣既感覺係強好多
女黎講淨係幾年前鐘意過個好朋友3年
冇表白冇追但覺得都有d曖昧
佢送過d有心心圖案同印哂我兩個名既禮物比我
下場就係後來佢應該feel到/認清自己(whatever啦)就疏遠左我
雖然直到而家年年都會同我講生日快樂 (一年兩次whatsapp對話)
但果陣既hurt到而家都釋懷唔到
其他鐘意過既男仔最有feel果個好快就話要去外國, 然後就byebye左
近兩三年都冇鐘意人, 所以有時覺得自己當年鐘意左好朋友只係個別case

去到最近鐘意左新公司隔離team一個女仔
但因為唔同team真係冇乜機會講野
最多係出入去廁所食飯放工呢d位say hi/bye
第一日番工因為係新人係公司周圍走行過同佢對望左有用eye contact say hi
之後去到呢兩日佢收工先撞岩面對面有講到bye
暫時冇諗住做d咩始終唔同team會好odd
同埋佢係d開朗型, 性格好, 對男女同事都好helpful又識打扮既人, 有仔唔出奇
(公司有dress code但基本上hea著都唔會有人話
見到好多後生d既女同事都會成日著裙同好girlish既上衣
佢就一星期五日既衣著至少有2-3日都係波鞋+jeans
另外stalk佢fb係寫single, 但我知呢d係唔作得準)
而家只可以等下有機會lunch出入pantry會唔會再撞到可以傾多幾句咁啦

而家再諗番其實自己一早知自己係鐘意女多d
只係之前冇認真去諗同冇一個要自己承認既位出現
不過今次都覺得好大機會又係另一個大伏
本來想搵fd傾下, 雖然知佢地唔會介質但諗諗下覺得佢地一定唔會明就算了

利伸: both 長髮

唯有打探下佢有冇仔先
祝絲打好運

Hi,老婆

嗨老公 嗚啊甄哥

我有個fd好鍾意SH
勿相認

我都係H既fan
有個台灣fd佢又係鐘意H, 都話佢9成9係
本身男女都鐘意過, 但明顯鐘意女果陣既感覺係強好多
女黎講
唯有打探下佢有冇仔先
祝絲打好運

就黎情人節應該好快睇得出

我有個fd好鍾意SH
勿相認

Hi
有無人覺得自己小女人得黎又好麻甩
例如會呷無聊醋
但狠狠地搞完對方後又即刻覺得條氣順左好多

我有個fd好鍾意SH
勿相認

有無人覺得自己小女人得黎又好麻甩
例如會呷無聊醋
但狠狠地搞完對方後又即刻覺得條氣順左好多

大家有冇試過strap on?
唔知點解每次都會好痛
有次仲痛到喊左出黎 掃曬女朋友興
我聽日去btf apps某個sheshe聚會,希望識到人啦,朋友都好呀,分左手個人太灰了,講野都少左
新人留名 利申:pure

大家有冇咩正嘅sheshe戲推介?

新個套韓國電影《戀愛談》 睇到喊

會唔會好慘

戀愛談個劇情好現實
真係睇到眼濕濕

一路睇一路乸住乸住,又一路比智書既邪笑迷倒

Hi,老婆

嗨老公 嗚啊甄哥

我有個fd好鍾意SH
勿相認

我都係H既fan
有個台灣fd佢又係鐘意H, 都話佢9成9係

佢真係勁靚勁女神

新個套韓國電影《戀愛談》 睇到喊

會唔會好慘

戀愛談個劇情好現實
真係睇到眼濕濕

一路睇一路乸住乸住,又一路比智書既邪笑迷倒

啱啱睇咗 而家好sad 好失落
大家有冇試過strap on?
唔知點解每次都會好痛
有次仲痛到喊左出黎 掃曬女朋友興

買個細啲?一係用返手指算啦
呢度咁多pure 但現實一個都撞唔到
我聽日去btf apps某個sheshe聚會,希望識到人啦,朋友都好呀,分左手個人太灰了,講野都少左

咩聚會 有啲性趣

都分唔到

都分唔到

Gaydar失靈既人表示 forever alone
現實既真係分唔到,就好似前幾版有個絲打咁講,個女仔同你十指緊扣都唔知係攣丫定係純粹超girlish

都分唔到

真係好難分 朋友話我個樣直到爆
連女朋友都話望落去似有男朋友仲要係小鳥依人嗰type

事實係女朋友好嗲我

都分唔到

真係好難分 朋友話我個樣直到爆
連女朋友都話望落去似有男朋友仲要係小鳥依人嗰type

事實係女朋友好嗲我

好正
我都好想係咁
有無人tg傾下計?
tg: xxxxve
好掛住佢但又唔敢搵佢
其實鐘意一個人已經好難平常心當佢係普通朋友咁搵佢傾計
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

都分唔到

Gaydar失靈既人表示 forever alone
現實既真係分唔到,就好似前幾版有個絲打咁講,個女仔同你十指緊扣都唔知係攣丫定係純粹超girlish

gaydar成日都唔準 成日都估錯

最叻估TB
其他估老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞