[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

我收左。真係收左,對男人。
點鬼知連女都過到電架啫。
有d 羨慕sheshe hehe bi 一早知道自己取向

如果比著我一定會好唔開心
對方對自己冇嘢都易放低
但對方都有的話會有種相愛不能愛嘅感覺
女女界線又模糊,做咗啲少曖昧嘢都唔知當唔當出軌好

但願種情地種 誰說花需要開

同埋都唔會太唔開心嘅
理性d 諗一個係過電,一個係一齊經歷過嘅老公,唔洗秤都知道條路要點行啦

同埋唔洗講到出軌咁遠
噓寒問暖,得閒出街飲茶食飯已經夠做

聽到都灰,但你對你老公仲有無愛意

過電果個係點識架?

你幾歲

老公係屋企人,愛情都變感情

過電果個… 我地差唔多年紀,佢係短髮斯文型,佢知我結左婚,大家交換左電話,但唔會whatsapp。佢一係就好識玩,一係就係超級蠢鈍型

我三十頭囉

你覺得佢對你都有feel?
可能只係知道你結左婚大家無可能所以唔搵.
有小朋友未呀?
時間沖淡一切既..慢慢你對佢過電既感覺都會沖淡..

我試過同一個結左婚有小朋友既一齊..不過我識佢果陣佢同老公已經分左居

我覺得有feel, 但大家都唔敢行多半步,好事黎嘅
過左半年,淡左lu
而且我都冇同佢見面
同老公分左居成件事就簡單好多啦
係app識親都唔長,圈子無人係,咁有咩計。。。

同你一樣、
年紀又開始大..唔想係app識人好似唔知點咁
決定順其自然..

同埋都唔會太唔開心嘅
理性d 諗一個係過電,一個係一齊經歷過嘅老公,唔洗秤都知道條路要點行啦

同埋唔洗講到出軌咁遠

過電果個係點識架?

你幾歲

過電果個… 我地差唔多年紀,佢係短髮斯文型,佢知我結左婚,大家交換左電話,但唔會whatsapp。佢一係就好識玩,一係就係超級蠢鈍型

我三十頭囉

有小朋友未呀?

我試過同一個結左婚有小朋友既一齊..不過我識佢果陣佢同老公已經分左居

你地點識嫁 嗰小朋友知唔知 成日唔係好明結左婚生埋仔都會中途轉基

同事黎..
有一齊帶小朋友去玩、
果陣小朋友好細、可能以為係好好朋友?
我都唔確定..
不過佢會照拖我..我就覺得好尷尬會縮
而家應該同返男一齊

其實人既取向真係模糊同可變、
睇下果個人接受能力有幾大..
又會唔會為此而唔理世俗眼光同枷鎖..
我都唔排除自己有日直返雖然機會極微...

我都有識個朋友好直..從來都係同男拍拖、
前排有個tb落力追佢..
佢都有feel...不過唔會同佢一齊..如果佢係男就一齊左咁話..
始終都係覺得直女呢啲係不可觸碰,
可能我係仆街磁石,
成日同啲人一齊都係伏嚟唯有摺埋自己做毒撚
大家有得愛時記得要盡情地愛
可能我係仆街磁石,

睇完你既留言再望下個名,好有喜感
可能我係仆街磁石,

一定會遇到個對你好好 毫無保留咁愛你嘅人
唔好放棄
可能我係仆街磁石,

睇完你既留言再望下個名,好有喜感

女朋友我而家係有,
但愛得辛苦又另一回事啦
可能我係仆街磁石,

唔好放棄

假設完咗呢段關係後,又要冷靜一段時間
上次嗰個分完手都有成2-3年冇拍拖
可能我係仆街磁石,

唔好放棄

既然有呢個假設咁點解仲要繼續
可能我係仆街磁石,

唔好放棄

放唔到手嘛
可能我係仆街磁石,

唔好放棄

放唔到手嘛

大家都有呢個諗法 定係淨係你咁諗
可能我係仆街磁石,

仆街磁石揮手區
可能我係仆街磁石,

要遇到一個自己中意而對方又愛自己嘅人真係好難
有時想盡情地愛都唔知可以愛邊個

同埋都唔會太唔開心嘅

同埋唔洗講到出軌咁遠

過電果個係點識架?

你幾歲

我三十頭囉

有小朋友未呀?

你地點識嫁 嗰小朋友知唔知 成日唔係好明結左婚生埋仔都會中途轉基

同事黎..
有一齊帶小朋友去玩、
果陣小朋友好細、可能以為係好好朋友?
我都唔確定..
不過佢會照拖我..我就覺得好尷尬會縮
而家應該同返男一齊

其實人既取向真係模糊同可變、
睇下果個人接受能力有幾大..
又會唔會為此而唔理世俗眼光同枷鎖..
我都唔排除自己有日直返雖然機會極微...

我都有識個朋友好直..從來都係同男拍拖、
前排有個tb落力追佢..
佢都有feel...不過唔會同佢一齊..如果佢係男就一齊左咁話..

Agger
我就係由好直到好攣嘅例子
但其實回憶返以前嘅事覺得中途轉les係有跡可尋
一旦鍾意咗女仔 就好難鍾意返男仔
可能我係仆街磁石,

唔好放棄

放唔到手嘛

大家都有呢個諗法 定係淨係你咁諗

我估佢係未搵到好人家未過主啫
我好愛佢,但我知佢唔係
可能我係仆街磁石,

仆街磁石揮手區

創修復成日都要用三五七年嚟復原自己
真係好撚煩,明知次次都係咁

創傷後成日都要用三五七年嚟復原自己
可能我係仆街磁石,

要遇到一個自己中意而對方又愛自己嘅人真係好難
有時想盡情地愛都唔知可以愛邊個

啱呀,每次都奉上全部愛去愛一個人
點知結果都係一樣
新人飄過😞

創傷後成日都要用三五七年嚟復原自己

到底人生哂左幾多時間療傷
後日情人節啦
送乜好
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好
後日情人節啦
送乜好

寫情信
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
我中意嗰個成日講笑咁問我攞情人節禮物
遲d佢再問 我可以話送自己比佢
可以睇佢咩反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞