[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
[sheshe]冇人開我開之重新出發討論區(1)
https://lihkg.com/thread/2171/page/1?ref=ios

[sheshe]唔好俾佢停之討論區(2)
https://lihkg.com/thread/28987?ref=ios

點呀有男朋友未呀?要唔要介紹男仔畀你識呀?

繼續

真係普通朋友 不要想多啦

人總要ff

唉 總是衰ff得多

所以好多時都禁住自己 唔敢輕舉妄動
嗚啊

人總要ff

唉 總是衰ff得多

嗚啊

本身一陣同佢睇戲諗下會唔會做到啲咩,
點知佢琴日同我講話第時要搵個好男人結婚
好男人
講起直女
試過問個女仔拎ig 不過其實我同佢講過應該唔夠二十句野
但我問個時 佢無啦啦踩前一步 然後攬住我條腰 話:你問到我實比你嫁
個刻真係有心動既感覺
但之後發現原來佢已經有男朋友

佢挑逗你
講起直女
但我問個時 佢無啦啦踩前一步 然後攬住我條腰 話:你問到我實比你嫁
個刻真係有心動既感覺

佢挑逗你

我成日都對女仔fd 心離一離
新人留名
隔離po留名

唉 總是衰ff得多

嗚啊

本身一陣同佢睇戲諗下會唔會做到啲咩,
點知佢琴日同我講話第時要搵個好男人結婚
好男人

本身諗住ff下 點知一句'你係仔就好啦' 皮已收
點為之曖昧?
講起直女
個刻真係有心動既感覺

直女真係識玩
點為之曖昧?

補充下,日send夜send算唔算
點為之曖昧?

睇內容喇 可能frd者 傾下計 解下悶
新post留名
新post留名

點為之曖昧?

啱啊,就係呢度衰,明知冇可能,但又要成日覆,直女真係...
隔離post留名

沉船

沉船

其實冇沉,知伏已經遠離,但好不解

沉船

咁人地角度真係當你係frd
如果佢係有心挑逗收兵另計

沉船

其實做朋友完全ok,但唔覆佢佢又唔開心點搞

佢挑逗你

我成日都對女仔fd 心離一離

原本已經有少少鍾意佢
個感覺真係依家都記得

呢啲直女真係要遠離
不過好正

其實做朋友完全ok,但唔覆佢佢又唔開心點搞

你朋友唔覆你 你都唔開心嫁...
你搞清楚人地係真心想同你做朋友定有意收兵先喇
而家似係你對人有意 但知人地係直 覺得無望想避
但喺人地角度係個朋友無喇喇疏遠自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞