[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
其實有d人好識玩架,知你中意佢對佢好,佢會扮哂唔知係戀人果種中意。死都話係好姐妹好知己,但做既野同情侶一樣(除左性)
冇好結果,盡早甩身啦
:其實我中意左你好耐(認真)
:嘿嘿,我都係
:我地係永遠既好朋友
:嗯
d男人成日話sheshe爭女
大佬啊咁多直女 求其一個正常d既男人都食到十幾條女 仲要唔知足又偷食又叫雞又剩
我地就咁圈中識到十幾個ok既都難啦(sorry賤嘴
個世界唔係奉旨圍住你轉(雖然已經好大程度係

其實啲男人係歧視tb

唔只tb既 雖然對tb態度特別差
最大問題係唔識尊重 喺人面前都覺得咁講無野
心裡面諗我理得你
同女朋友相處得好好 但sex個方面好唔協調點算 佢成日都想要但我想慢慢黎 同埋我好似有小小性冷感
究竟住宿舍可以點識人

知有對pure情侶係係hall到識仲一齊左成年
老老豆豆點先識到女朋友 讀左六年女校 做過兵之外 點解仲係A0 利申: pure

讀女校通常都好仙氣好正
究竟住宿舍可以點識人

知有對pure情侶係係hall到識仲一齊左成年

邊間U
同女朋友相處得好好 但sex個方面好唔協調點算 佢成日都想要但我想慢慢黎 同埋我好似有小小性冷感

你慢慢黎既意思係咩先
同埋你有冇同佢講過依個問題?
有時搭地鐵見到有女仔望住我
心諗佢係咪pure
今晚等佢收工我地一齊去食野(我早佢一個鐘頭番工,照等)
去左食泰國野
佢話佢男朋友唔會陪佢食呢d野,因為唔中意
之後我話咁以後陪你食多d 佢話好呀
食完又去食甜品,食完甜品已經夜但又係唔捨得分開
同埋夜晚好涼 我將佢隻手擺係我衫袋拖住佢佢又唔鬆開
一直keep住咁樣係條街漫無目的咁行左半個鐘係到傾計傾到好開心
到真係走果陣我送佢番去佢屋企個地鐵站
佢問點解你咁中意送人番屋企,因為我男朋友唔會
我話 我淨係送你一個番屋企
佢話 我淨係想你早d番屋企(佢知我住好遠,有幾次我都搞到勁夜先番到然後訓得好少會勁累)
之後我就聽佢話自己走左了
唉,對唔住,我知大家覺得我又係到做埋第三者會做既野
我知我係罪人。。。但佢點解有時要將佢男朋友同我比較
唉。。你地鬧我啦。。我知錯 我係仆街

你問得你,係chok你
如果佢心知你對佢唔簡單
又明知自己有男朋友都繼續享受你嘅好
回頭是岸啦絲打
明顯佢都唔係啲咩好女仔

果然繼續放電
我呢個價值觀扭曲既人又要發表下意見
佢肯定知你中意佢架喇
九成對你都有好感、唔係點會唔縮手
我又唔覺得佢係自私
係人都中意有人對自己好架啦
我反而覺得佢自己都探索緊自己既性取向

同意樓上某絲打講
你應該仲細
你中意佢去到一個無左自我既地步唔係幾好
就算俾你發展到段關係
最後都會因為雙方唔平衡無乜好結果
希望你可以搵返你自己
就算佢之後拒絕你都千祈唔好抓爛塊面

跟隨自己感覺
睇個女仔自己點揀。

條路自己揀仆街唔好喊、你自問做到就繼續啦

真係有好感?佢係bi都唔出奇,以前讀女校。。
24歲算唔算細個
佢細我4年仲讀緊u,我地係做野果到識(佢pt黎一星期淨係番一兩日)
佢今日又有番,叫左佢幫我整d野,間房比較冷(我係另一間房做野),我買左罐即飲熱既日本粟米湯比佢(之前有次經過7仔見到有得買佢話想試)
佢一收到,即刻問 其實你係咪暗戀我
我話 唔。。驚你凍咋
之後食飯先知原來佢ig 影左張相tag左我畫左個心係隔離
但但但係我知佢係另外間房做野果陣應該keep住同男朋友whatsapp
跟住唔知點解佢講既野又好close咁
例如咩 你要唔要我錫你一啖
跟住我勁怕醜咁話 收工先
佢係真係仲好細個。。。
而我就 永遠都係做愛人地多d既角色,次撚次拍拖都係咁

佢係咪等你表白

agger 同時又享受有人錫
心諗佢係咪pure

ff
心諗佢係咪pure

ff

有時想主動識人
但唔敢
心諗佢係咪pure

ff

有時想主動識人
但唔敢

我都想 唔知要幾多勇氣先做到li 件事
有無人今年去左同讀文化節
同直女朋友傾開愛情婚姻話題(利申未出櫃)
設計自己要講啲咩真係好辛苦

...姐係講自己將來想幾多歲結婚呀..生幾多個仔呀...之類果d呀?
d男人成日話sheshe爭女
大佬啊咁多直女 求其一個正常d既男人都食到十幾條女 仲要唔知足又偷食又叫雞又剩
我地就咁圈中識到十幾個ok既都難啦(sorry賤嘴
個世界唔係奉旨圍住你轉(雖然已經好大程度係

其實啲男人係歧視tb

唔只tb既 雖然對tb態度特別差
最大問題係唔識尊重 喺人面前都覺得咁講無野
心裡面諗我理得你

其實爭乜
根本都唔同market..我地個圈好細..
仲有好多大左都係會揀返男、結婚生仔
諗住最後都係孤獨終老

...姐係講自己將來想幾多歲結婚呀..生幾多個仔呀...之類果d呀?

差唔多啦唯有講自己唔急拍拖
佢喺度討論我到底會唔會識到男朋友真係勁奇怪
我求其hea答…

岩先又送左佢番屋企樓下
擾擾攘攘左勁耐都唔捨得走
佢每次走我都話真係走?真係走啦?
佢就會話 你好似一個男朋友咁成日都唔捨得我既
之後我拎左我最中意既一隻公仔出黎借比佢
話 當我唔係到果陣就有佢陪你啦(因為我聽日去旅行,下次見面應該好耐之後)
佢又問左幾次 其實你係咪暗戀我
我勁大反應咁話緊係唔係啦你痴線
到真係走果陣我係咁話 唉我去左旅行一定勁掛住你
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛
勁柒 好似比佢識穿左咁。。。
之後佢比左佢話影得自己最靚既即影即有相比我
我覺得佢一定已經feel到但我係咁話佢痴線
真係唔識答,好驚連朋友都做唔到

岩先又送左佢番屋企樓下
話 當我唔係到果陣就有佢陪你啦(因為我聽日去旅行,下次見面應該好耐之後)
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛

如果你要一路都唔講 唔bear 個risk 就要有心理準備一路都係咁
雖然我未試過 因為我一定會衝動講左

嗚呀,好想去睇popsy個sharing
但三日都冇去到,自己懶閪

岩先又送左佢番屋企樓下
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛

如果你要一路都唔講 唔bear 個risk 就要有心理準備一路都係咁

你會點講?即係好似我呢d情況下 直接答佢話係,其實中意你?
唔夠膽同埋驚嚇怕佢。。。

岩先又送左佢番屋企樓下
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛

你會點講?即係好似我呢d情況下 直接答佢話係,其實中意你?
唔夠膽同埋驚嚇怕佢。。。

屌我都唔夠膽講 好撚辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞