[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
pure, 穩定交往左幾年

要繼續幸福呀
你地覺得
如果一向好介意另一半同一個男仔send
而喺whatsapp封存度搵到個男仔
佢解釋係
1)驚我介意
2)唔想覆,所以封存咗佢
合唔合理?
但的確對話内容冇特別,係個男仔成日搵佢

要繼續幸福呀

多謝
你地覺得
佢解釋係
1)驚我介意
合唔合理?

2個都好合理
你地覺得
佢解釋係
1)驚我介意
合唔合理?

2個都好合理

其實最諗唔通第2
唔想覆咪唔覆,點解要封存?
可能我會覺得封存呢個舉動其實係有嘢瞞
有無人今年去左同讀文化節

嗚呀,好想去睇popsy個sharing
但三日都冇去到,自己懶閪

嗚呀 我想睇某啲書但身邊又有人 好尷尬
啲talk活動 我都 miss 哂,時間就唔到

要繼續幸福呀

多謝

好羨慕 當初係點識的?
lm
同直女朋友傾開愛情婚姻話題(利申未出櫃)
設計自己要講啲咩真係好辛苦

...姐係講自己將來想幾多歲結婚呀..生幾多個仔呀...之類果d呀?

差唔多啦唯有講自己唔急拍拖
佢喺度討論我到底會唔會識到男朋友真係勁奇怪
我求其hea答…

咁多年唔見你男朋友...可能懷疑緊你

要繼續幸福呀

多謝

好羨慕 當初係點識的?

同事, 不過大家係QUIT左, 一班舊同事出黎gathering 先識
當時返工果陣只係知有呢個人
你地覺得
佢解釋係
1)驚我介意
合唔合理?

2個都好合理

其實最諗唔通第2

算啦唉、俾d空間大家
佢係要搞搞陣既話..俾你發現到都係制止唔到
要發生既點都會發生
正所謂.綠帽唔怕戴最緊要除得快

認真答..兩個答案都可接受
忠告:唔好逼得太緊

...姐係講自己將來想幾多歲結婚呀..生幾多個仔呀...之類果d呀?

我求其hea答…

未2字頭,中學女校
未出到pool都唔算太唔正常啫(自我安慰)

岩先又送左佢番屋企樓下
擾擾攘攘左勁耐都唔捨得走
佢每次走我都話真係走?真係走啦?
佢就會話 你好似一個男朋友咁成日都唔捨得我既
之後我拎左我最中意既一隻公仔出黎借比佢
話 當我唔係到果陣就有佢陪你啦(因為我聽日去旅行,下次見面應該好耐之後)
佢又問左幾次 其實你係咪暗戀我
我勁大反應咁話緊係唔係啦你痴線
到真係走果陣我係咁話 唉我去左旅行一定勁掛住你
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛
勁柒 好似比佢識穿左咁。。。
之後佢比左佢話影得自己最靚既即影即有相比我
我覺得佢一定已經feel到但我係咁話佢痴線
真係唔識答,好驚連朋友都做唔到

如果你要一路都唔講 唔bear 個risk 就要有心理準備一路都係咁
雖然我未試過 因為我一定會衝動講左

你會點講?即係好似我呢d情況下 直接答佢話係,其實中意你?
唔夠膽同埋驚嚇怕佢。。。

痴線!緊係唔講!
(佢等緊你講、唔好中計 )

我求其hea答…

未2字頭,中學女校

無野講搵野黎講掛、
可能認左仲無咁煩、唔使逼自己講大話
你地覺得
佢解釋係
1)驚我介意
合唔合理?

2個都好合理

其實最諗唔通第2

算啦唉、俾d空間大家
佢係要搞搞陣既話..俾你發現到都係制止唔到
要發生既點都會發生
正所謂.綠帽唔怕戴最緊要除得快

認真答..兩個答案都可接受
忠告:唔好逼得太緊

我自己唔想覆真係會封存
因為覺得煩到唔撚想見到個對話 唔想見到有個未讀嘅msg喺度
但又未去到覺得要del chat 反而覺得del chat仲有嘢
所以就封存 冇眼屎乾淨盲
我都封存咗5,6個chat

岩先又送左佢番屋企樓下
話 當我唔係到果陣就有佢陪你啦(因為我聽日去旅行,下次見面應該好耐之後)
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛

如果你要一路都唔講 唔bear 個risk 就要有心理準備一路都係咁

痴線!緊係唔講!

我都覺
講唔講都冇著數 寧願唔講以不變應萬變
見到個賤人同左個超級大豬西一齊 我心情好痛快

利申:非ex

我求其hea答…

未2字頭,中學女校

無野講搵野黎講掛、
可能認左仲無咁煩、唔使逼自己講大話

同嗰個fd未熟到我接受到同佢出櫃
好彩其實我同佢唔算成日傾計
當日同我best fd出櫃嗰陣內心好似打仗咁

岩先又送左佢番屋企樓下
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛

痴線!緊係唔講!

我都覺

我都覺得佢成日想chok我講
佢想我中計?點解想我講。。我睇唔透
臨走果陣佢仲話 如果我同男朋友講今晚的野 佢一定覺得你有問題
唉 都慣左同佢出街佢成日講佢男朋友 電話係不離手
琴日同佢傾,佢話除非佢男友開口,如果唔係佢一定唔會講分手,因為佢寧願受傷果個係佢
佢男友成日覺得佢(女仔)唔係好愛佢(可能因為佢唔肯比佢扑)
但佢(女仔)話 呢d野係表面既姐,我覺得大家對對方既愛都幾平均下
但聽佢咁講覺得佢係愛對方多一點果個黎。。
離左題添sorry
我覺得佢想等你講完之後派好人卡
係btf 見到有兩個自稱連登絲打既學生妹
係btf 見到有兩個自稱連登絲打既學生
到底係邊個
我覺得佢想等你講完之後派好人卡

類似
就算唔係 都只會好似而家咁拖住
到時分分鐘更加理所當然 因為咩都講到白晒
你情我願
所以比著係我都係寧願維持現狀算
雖然如果真係比著係我一定一早忍唔住講咗完咗算

岩先又送左佢番屋企樓下
之後 攬左一陣
佢話你想攬我早d講丫嘛

痴線!緊係唔講!

我都覺

我都覺得佢成日想chok我講
佢想我中計?點解想我講。。我睇唔透
臨走果陣佢仲話 如果我同男朋友講今晚的野 佢一定覺得你有問題
唉 都慣左同佢出街佢成日講佢男朋友 電話係不離手
琴日同佢傾,佢話除非佢男友開口,如果唔係佢一定唔會講分手,因為佢寧願受傷果個係佢
佢男友成日覺得佢(女仔)唔係好愛佢(可能因為佢唔肯比佢扑)
但佢(女仔)話 呢d野係表面既姐,我覺得大家對對方既愛都幾平均下
但聽佢咁講覺得佢係愛對方多一點果個黎。。
離左題添sorry

忍住呀!唔好講呀!要講等佢講!
你講左段關係就會變。
佢講男朋友果d野、有兩個原因
1. 佢想睇你反應
2.暗示自己好中意男朋友等你知難而退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞