[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
前幾日同佢出街佢見到個公仔話想要
我諗住一陣出去買
聽日送比佢
但佢似係唔會無啦啦收人禮物果d黎
因為之前話請佢食飯都唔制
咁佢問我做咩送既話點答好
情人節禮物?

隻公仔有幾大
我未同女朋友一齊(未追佢之前)個時
我係老麥換左隻黑白狗比佢
當日我行行下同佢講我r唔到背脊叫佢幫我r
之後佢一伸手想幫我r既時候就掂到份禮物
依招我用左2次 佢2次都中計
同埋佢都係啲唔鐘意收人禮物既人 但我諗你比少少心機諗點送比佢 佢會轉移左視線唔會諗做咩送禮物比佢

都有成40cmx30cm咁大隻架
你果招又勁正喎但我呢到用唔到
諗住係佢後面突然成隻拎出黎擺佢眼前咋

好大隻

不過佢可能知我想買黎比佢
因為佢見到我偷偷地影低左隻野
問我 影黎做咩
我話 無呀想影咪影
穿崩
轉咗工之後冇人知我係she she
啱啱啲女同事講自己收咗咩情人節禮物
其中一個係保鮮花連小王子擺設
我聽到差啲忍唔住講咗句:正呀!之前都想整俾女朋友
最後講咗:正呀!我都覺得好靚呀
一個唔小心就自爆
Wtf 今日好似聽到佢d fd話佢有男朋友
一陣chok下佢先 如果係真既話 我可以收皮了

你個名 希望佢唔會咁答你啦
當自己收左皮先
雖然係有機會今日病左/生日請假
(唔係FF/夾硬諗個原因出黎
佢呢幾日真係病緊+公司門口個board會擺每月之星今個月有佢名 )

我都希望佢唔會咁答
仲好希望佢會答冇

我都希望佢唔會咁答
仲好希望佢會答冇

希望你得到你最想要既答案啦
唔似得我,明知佢有男朋友我都要照去
唉最近一星期同佢都冇乜聯絡
我又忍住唔搵
又唔知佢今晚有冇被仔約
自己份人又內向冇乜朋友
一得閒就亂諗
依家日日都要擔心有人搶走佢

我都希望佢唔會咁答
仲好希望佢會答冇

希望你得到你最想要既答案啦
唔似得我,明知佢有男朋友我都要照去

唉 我覺得唔洗問啦我
我6點幾wtsapp佢到依家都未應
我可以收皮了
諗緊好無象徵試送枝花
但諗到人會以為我係買比自己就好不安

算啦,我都唔敢
諗緊好無象徵試送枝花

算啦,我都唔敢

我女友講明唔要公仔唔要花唔要冇用野
結果幫佢拎隻錶去換電當禮物
今日返學有個friend走埋嚟話有個classmate鍾意我,一齊上堂咗半年幾,而家先知佢係les ,但個女仔同我平時唔多交流份人又好靜,知道之後我個樣係
我再諗起佢之前啲舉動,即刻咩都明晒,佢成日都有意無意同我有body touch,開頭都好驚訝,明明佢唔似啲咁嘅人,但後尾又覺得可能佢終於同我哋成班熟落,開始大家玩吓
諗返起有次誇張到試過喺後面成個人攬埋嚟,但畀我一嘢逃脫咗,因為我嚇親
我可以點處理再同佢一齊上堂好,我係咪應該扮唔知,但又驚我如果突然疏遠又太唔似我

你係b look定女仔樣
喺後面攬埋嚟都幾大膽喎

我覺得扮唔知比較好
同平時一樣唔洗特別疏遠佢
佢再有進一步表示而你又真係冇feel先拒絕

你長髮直女既話佢都幾夠膽

我no label
性格同衣著都boyish但唔係b look
我短頭髮但唔係剷青嗰啲,會紥辮仔
佢真係好夠膽
從來冇試過有女仔會咁對我
但我哋平時係唔多交流
連WhatsApp都冇嗰啲
真係淨係靠返學上堂相處

中意得咁突然 係咪有follow哂你ig snapchat果d成日留意呀
Btw你個名

佢咩都冇呀,平時最多交流都係hi同喂

我有女朋友㗎

咁佢知唔知你有 係咪都sure左其實 所以先開口 btw你女朋友唔夠淫
見到街度有pure couple拎住花好sweet
出街見到唔少hehe sheshe都好sweet 羨慕死人

今日返工見到有幾對靚女pure couple入黎買野
有個仲係到對住佢女朋友撒嬌想買野
如果有人對我撒嬌就好

如果有人對我撒嬌就好

好sweet

如果有人對我撒嬌就好

這些機會。。。
今日返學有個friend走埋嚟話有個classmate鍾意我,一齊上堂咗半年幾,而家先知佢係les ,但個女仔同我平時唔多交流份人又好靜,知道之後我個樣係
我再諗起佢之前啲舉動,即刻咩都明晒,佢成日都有意無意同我有body touch,開頭都好驚訝,明明佢唔似啲咁嘅人,但後尾又覺得可能佢終於同我哋成班熟落,開始大家玩吓
諗返起有次誇張到試過喺後面成個人攬埋嚟,但畀我一嘢逃脫咗,因為我嚇親
我可以點處理再同佢一齊上堂好,我係咪應該扮唔知,但又驚我如果突然疏遠又太唔似我

喺後面攬埋嚟都幾大膽喎

我覺得扮唔知比較好

我no label
佢真係好夠膽
但我哋平時係唔多交流
真係淨係靠返學上堂相處

中意得咁突然 係咪有follow哂你ig snapchat果d成日留意呀
Btw你個名

我有女朋友㗎

咁佢知唔知你有 係咪都sure左其實 所以先開口 btw你女朋友唔夠淫

應該知掛,我係學校冇乜點避忌講自己係les
我諗識我嘅都知我有女朋友

女朋友唔夠淫是真的

喺後面攬埋嚟都幾大膽喎

我覺得扮唔知比較好

我no label
佢真係好夠膽
但我哋平時係唔多交流
真係淨係靠返學上堂相處

Btw你個名

我有女朋友㗎

女朋友唔夠淫是真的

點唔夠淫法,唔俾你搞?
諗緊好無象徵試送枝花

算啦,我都唔敢

最後有
因為覺得佢明知我咁薄面皮都去買會更加開心
結果真係

我no label
佢真係好夠膽
但我哋平時係唔多交流
真係淨係靠返學上堂相處

Btw你個名

我有女朋友㗎

女朋友唔夠淫是真的

點唔夠淫法,唔俾你搞?

定係你太淫咋?

我no label
佢真係好夠膽
但我哋平時係唔多交流
真係淨係靠返學上堂相處

Btw你個名

我有女朋友㗎

女朋友唔夠淫是真的

點唔夠淫法,唔俾你搞?

定係你太淫咋?

話題急轉彎
有性生活但唔滿意
見到佢Ig po花
點解每次中意人都冇好結果
睇黎我係女朋友絕緣體
見到佢Ig po花
點解每次中意人都冇好結果
睇黎我係女朋友絕緣體

女朋友絕緣體 呢個term

我no label
佢真係好夠膽
但我哋平時係唔多交流
真係淨係靠返學上堂相處

Btw你個名

我有女朋友㗎

女朋友唔夠淫是真的

點唔夠淫法,唔俾你搞?

定係你太淫咋?

話題急轉彎
有性生活但唔滿意

叫佢上黎連登睇呢個 post
同佢賽後檢討下啦……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞