[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
Pure有咩特徵?例如ig會唔會有共通點?

冇親密男性朋友 得女仔相 成日ff囡囡 有意無意暗示自己唔鍾意男 吧?

我反而冇乜女仔相 更加唔敢暗示

冇親密男性朋友 得女仔相 成日ff囡囡 有意無意暗示自己唔鍾意男 吧?

同個gay fd親密到俾其他人懷疑 但我地兩個都未出櫃
pure暗戀女仔慘過食屎
長期當兵既感覺

我什麼都不是我是二等兵士

請不要給個機會我做傻事

我真係驚有一日我忍唔住
我地琴晚食飯我番到屋企發現唔見左對手套
佢話幫我打去問,如果有既話一陣放學去幫我拎返 (因為我番緊工,佢仲讀緊u)
跟住又幫我拎條頸巾番佢到洗
點解有時要對我咁好

但明明佢有男朋友
即係點啊

聽日情人節佢同男朋友出?

會刻意po男仔相
算啦都知難認,唔應該問
pure暗戀女仔慘過食屎
長期當兵既感覺

我什麼都不是我是二等兵士

請不要給個機會我做傻事

我真係驚有一日我忍唔住
我地琴晚食飯我番到屋企發現唔見左對手套
佢話幫我打去問,如果有既話一陣放學去幫我拎返 (因為我番緊工,佢仲讀緊u)
跟住又幫我拎條頸巾番佢到洗
點解有時要對我咁好

但明明佢有男朋友
即係點啊

聽日情人節佢同男朋友出?

佢今晚同佢男朋友番大陸
聽日先番
不過佢係乖女佢好守得住
我話 你今晚一定唔記得左我
佢話 唔會 你打比我我會聽 唔會唔理你
Hi各位又係我(以為自己係直既女仔中意緊一個有男朋友既女仔)(好似係
我今日同左佢去迪士尼睇煙花
係人群好多既時候佢有捉住我隻手行
玩咖啡杯果陣佢話我地係咪要好浪漫咁拍片
影左好幾張合照好開心

諗起都正 拖手仔去迪士尼
唉佢終於搵我 問左我兩句我覆番佢就冇理我了
究竟係咩回事

唉我都想知
明明佢會主動搵我
但講唔夠一日就唔覆我
又要再等下一次
不過次次一見到notification彈佢個名出嚟都會不自覺咁甜笑到pk 好掛住佢

會刻意po男仔相
算啦都知難認,唔應該問

我自己係咁 有d想身邊熟既fd自己估到 唔想自己講出口 gay朋友都有既但唔親密

身邊無人證實到我性取向
不過都有人估過我是咪唔鐘意男仔
玩first impression啲人都高票估我係lesbian
所以我諗啲人其實都feel到掛?
三日唔埋兩日就鬧交或者爭執,都唔知一齊黎為乜
失戀之後想做番個直女

但同女仔一齊開心啲喎

你本身bi?

我?自己都唔知
初戀係女仔,六年,兩個月前分手

有冇世界逼害你嘅feel

利申:巴

會刻意po男仔相
算啦都知難認,唔應該問

我自己係咁 有d想身邊熟既fd自己估到 唔想自己講出口 gay朋友都有既但唔親密

身邊無人證實到我性取向
玩first impression啲人都高票估我係lesbian

你個樣似? pure?

佢地話個feel似
不過我覺得我係正常女仔樣,無乜特別
我都唔知佢地個'feel'點嚟
身邊d朋友成日話介紹男朋友比我
但係我依家已經有中意既人 又唔話得比佢地聽
越黎越大 越唔敢講
明明中學嗰陣好輕易就講到話自己中意左個女仔

利申bi 但中意女仔好多
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
我中意嗰個成日講笑咁問我攞情人節禮物
遲d佢再問 我可以話送自己比佢
可以睇佢咩反應

之前唔知咩特別日子 諗住玩下話送自己比女朋友
仲懶有誠意咁買左條絲帶諗住綁個蝴蝶結落手到比佢拆
點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

希望女朋友睇到唔好恥笑我

今日講左啦 但係佢話 鬼要你咩

後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

咁你話比佢知 依個情人節你冇禮物嫁啦 慳返~你唔要我就比其他人
今日叫做有唔少突破,但聽日好可能就收得皮
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

I know that feel
雖然可能只係講笑 但夠我sad足一日
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

暗戀真係好辛苦
後日情人節啦
送乜好

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

咁你話比佢知 依個情人節你冇禮物嫁啦 慳返~你唔要我就比其他人

等佢聽日再問

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

暗戀真係好辛苦

真係少少野已經可以牽動情緒
佢唔睇我一日ig story已經夠我sad一日
佢random覆我ig story又夠我開心一日

會刻意po男仔相
算啦都知難認,唔應該問

身邊無人證實到我性取向

你個樣似? pure?

佢地話個feel似
不過我覺得我係正常女仔樣,無乜特別
我都唔知佢地個'feel'點嚟

你性格係點?
我好耐之前比個好熱情既女仔聊我傾計(面對面走黎識我)
傾左30分鐘 佢就問我係唔係les
個時小毒毒既我未同過任何人講我既性取向 所以我就一口拒絕左

下 重未準備好

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

暗戀真係好辛苦

未追到手就唔好咁上心啦 咁好痛身又傷心

送自己俾佢

咦係喎
可以睇佢咩反應

點知單手綁得勁樣衰
最後放棄左

暗戀真係好辛苦

我尋日成日等佢睇我story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞