[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
Pure們點識你地既女朋友

ex好似一般朋友咁開始,慢慢就一齊咗

可唔可以講多小小 點樣發現大家唔係直 同埋個陣唔驚講出黎大家連fd都冇得做咩

可唔可以講多小小 點樣發現大家唔係直 同埋個陣唔驚講出黎大家連fd都冇得做咩

你鐘意嗰位喺咩環境識?

我長髮no label ,女友係 pure 喺 btf 識

你鐘意嗰位喺咩環境識?

我長髮no label ,女友係 pure 喺 btf 識

入U識 fd到我開始沉船但唔知佢點諗
呢個乜post黎
其實,同佢講
我有雪白既皮膚,美麗既長腿,豐滿的胸部,漂亮的面孔
唔似d男人又麻甩又臭

咁佢就識揀啦
唉,睇唔透
琴日同鍾意嗰個女仔去睇戲,睇完戲行左陣去琴附近有個俾大陸人擺行李既櫃,我講笑咁話你估你塞唔塞得入個櫃到,之後佢話好呀,我以為佢講笑,點知佢真係行左去撳啲掣,然後行到去一個櫃到叫我打開佢,本身滿心歡喜諗住睇佢行入個櫃到,點知一打開入面有份生日禮物同張卡
已經分唔清佢當我係咩
唉,睇唔透
琴日同鍾意嗰個女仔去睇戲,睇完戲行左陣去琴附近有個俾大陸人擺行李既櫃,我講笑咁話你估你塞唔塞得入個櫃到,之後佢話好呀,我以為佢講笑,點知佢真係行左去撳啲掣,然後行到去一個櫃到叫我打開佢,本身滿心歡喜諗住睇佢行入個櫃到,點知一打開入面有份生日禮物同張卡
已經分唔清佢當我係咩

好sweet
唉,睇唔透
已經分唔清佢當我係咩

好sweet

好sweet

但問題係我唔知佢當我係朋友定咩
新人留名
呢兩日諗緊係咪要留番長頭髮先會有拍拖
見到啲長髮但man man地既覺得好正
得之我幸 失之我命
我識左佢六年了 第一眼已經覺得佢好吸引 好想認識佢
好不容易係三年前一個晚上我地就fd左
個時我地晚晚都會傾計傾到大家話眼訓
然後佢一起身又會message我
真係好掛住以前晚晚傾計既日子
佢會成日講愛我 掛住我
但唔知點解慢慢就疏遠了
雖然我知你唔會睇到
但我真係好掛住你
可唔可以返返去以前既日子

ps.我個名係佢最鍾意既歌 佢曾經話將呢首送比我 等佢可以陪住我

其實我一直都等緊你
好sweet

但真係好sweet

我就係咁既case
諗住大家都係女仔唔緊要
日傾夜傾又少少flirt咁

但結果係個b抽身我沉左船呀仆街

通常諗住玩都好容易沉船

我當佢係fd咋
點知沉左

而家日日生活係痛苦之中呀

i know that feel sis 所以唔止直女識玩
b都好識玩
得之我幸 失之我命
佢會成日講愛我 掛住我
但唔知點解慢慢就疏遠了
雖然我知你唔會睇到
但我真係好掛住你

ps.我個名係佢最鍾意既歌 佢曾經話將呢首送比我 等佢可以陪住我

其實我一直都等緊你

咩事疏遠左?

真係普通朋友咁㗎,會keep住whatsapp,有時會講一啲好曖昧嘅嘢,其實佢本身鐘意緊一個男仔當時,但已經慢慢放低,可能因為出現安慰得合時?

至於你話講出嚟驚唔驚朋友都冇得做,
我覺得你沉得船,其實佢唔接受,
畀你繼續做朋友都好痛苦
倒不如直接講,得嘅緊係開心,唔得嘅move on

利伸:試過沉船,之後失敗,但做得返好好嘅朋友
就黎又到情人節

仲未諗送咩今次pk 了,求打救

但真係好sweet

好sweet, 決定參考留待女朋友生日用

返工識
唔知點解佢會知

主要係apps 識,有試過係frd 搭frd識 同埋 拗攣人

但真係好sweet

好sweet, 決定參考留待女朋友生日用

如果你真係要參考既話,記住對門開左要揸實,唔係既話閂左要搵人開會好柒 我見到份禮物o左嘴唔記得推住對門就閂左 好柒
我都係pure
好想識高質pure
其實係咪叫得我送返佢屋企已經得米
Friend zoned or Girlfriend zoned
其實係咪叫得我送返佢屋企已經得米
Friend zoned or Girlfriend zoned

少年你太年輕了
得之我幸 失之我命
佢會成日講愛我 掛住我
但唔知點解慢慢就疏遠了
雖然我知你唔會睇到
但我真係好掛住你

其實我一直都等緊你

咩事疏遠左?

其實兩年前我同佢既生活地方唔同左 開始少左交集 佢開始慢慢地少左搵我
不過我都有一直死唔斷氣咁搵佢
但去到而家我都唔知仲可以用咩理由去搵佢
佢亦都好少理我了⋯⋯
明明之前仲講好要一齊點點點
佢仲同我定左個十年約定
希望到時佢仲記得我
得之我幸 失之我命
佢會成日講愛我 掛住我
但唔知點解慢慢就疏遠了
雖然我知你唔會睇到
但我真係好掛住你

其實我一直都等緊你

咩事疏遠左?

其實兩年前我同佢既生活地方唔同左 開始少左交集 佢開始慢慢地少左搵我
不過我都有一直死唔斷氣咁搵佢
但去到而家我都唔知仲可以用咩理由去搵佢
佢亦都好少理我了⋯⋯
明明之前仲講好要一齊點點點
佢仲同我定左個十年約定
希望到時佢仲記得我

連感情關係都會過期
我都好驚會有呢日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞