[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike

好撚嬲 好憎的士狗
終於追完post 留名

好撚嬲 好憎的士狗

做咩事?
有冇女想拍拖

有又點,無對象

我同你

同我咩?

一齊

3唔識7喎
不過可以認識下嘅
本來諗住搵返以前去旅行既相睇下會開心D
點知見到ex既相 仲要唔止一張
記得個陣明明有好小心check過係del曬
唔知點解又會見到
以為自己進展良好 有好努力過自己既生活
做返自己想做既事同令自己好忙 所以都好少再諗起佢
但係原來見返相都仲好掛住佢
個心都仲會好痛 好似呢段時間既努力都白費心機
好似話緊比我知 我一直都係自己呃緊自己同逃避
點算好
冇點算
時間會令你慢慢成長

好撚嬲 好憎的士狗

做咩事?

收工搭的士俾的士佬蝦
我知近 已經問佢去唔去
咁我上車喇 但佢其實好不滿
掟彎都勁快 由於我冇戴安全帶
佢將我成個人掟左去另一邊門
然後落車問佢攞單 佢想殺左我咁款

好撚嬲 好憎的士狗

做咩事?

收工搭的士俾的士佬蝦
我知近 已經問佢去唔去

話說前果排搭uber 個司機幾靚女
我呢d case 其實唔算少
有d sheshe fd 我同佢地傾,基本上每個朋友圈都會有,差在敢唔敢講出黎啫

喺度諗,其實鐘意咗個女仔之後,
點接受返你自己老公

咁我係bi唔係les
老公都咁多年啦,慣左
除左瘋狂ff 同ff 外,我諗我咩都唔做得/做唔到/ 唔好做

係遺憾
一結婚真係要收起自己個心唔可以咁易心動

我收左。真係收左,對男人。
點鬼知連女都過到電架啫。
有d 羨慕sheshe hehe bi 一早知道自己取向

如果比著我一定會好唔開心
對方對自己冇嘢都易放低
但對方都有的話會有種相愛不能愛嘅感覺
女女界線又模糊,做咗啲少曖昧嘢都唔知當唔當出軌好

但願種情地種 誰說花需要開

同埋都唔會太唔開心嘅
理性d 諗一個係過電,一個係一齊經歷過嘅老公,唔洗秤都知道條路要點行啦

同埋唔洗講到出軌咁遠
噓寒問暖,得閒出街飲茶食飯已經夠做

聽到都灰,但你對你老公仲有無愛意

喺度諗,其實鐘意咗個女仔之後,
點接受返你自己老公

咁我係bi唔係les
老公都咁多年啦,慣左
除左瘋狂ff 同ff 外,我諗我咩都唔做得/做唔到/ 唔好做

係遺憾
一結婚真係要收起自己個心唔可以咁易心動

我收左。真係收左,對男人。
點鬼知連女都過到電架啫。
有d 羨慕sheshe hehe bi 一早知道自己取向

如果比著我一定會好唔開心
對方對自己冇嘢都易放低
但對方都有的話會有種相愛不能愛嘅感覺
女女界線又模糊,做咗啲少曖昧嘢都唔知當唔當出軌好

但願種情地種 誰說花需要開

同埋都唔會太唔開心嘅
理性d 諗一個係過電,一個係一齊經歷過嘅老公,唔洗秤都知道條路要點行啦

同埋唔洗講到出軌咁遠
噓寒問暖,得閒出街飲茶食飯已經夠做

聽到都灰,但你對你老公仲有無愛意

過電果個係點識架?
唔知點解又會見到
點算好

正常既 你分左手幾耐
話說我同女朋友一齊左一個月到
大家都未穩定到佢就book左5月機票去旅行
最近佢為左5月旅行啲野嬲左我一排
雖然佢已經嬲完 唔知點解總係覺得佢對我好冷淡
機票已book但係將近分手呢感覺好煩呀
機票已book但係將近分手感覺好煩呀
機票已book但係將近分手感覺好煩呀

去旅行真係人性大考驗
今日我中意嗰個話 不如我地一齊識個有錢老公呀
我好想講 我養你咪得
可惜我唔敢講 有冇人教路點拗攣人
我好想講 我養你咪得

點解你次次諗到都唔講? 我都想知佢咩反應

做咩事?

收工搭的士俾的士佬蝦
我知近 已經問佢去唔去

話說前果排搭uber 個司機幾靚女

有冇r計傾?同女友搭過一次 仲係男司機勁尷尬
呢個post咁熱鬧嘅 啱啱食完tea好鬼飽
我好想講 我養你咪得

好驚佢覺得我奇怪 以後唔同我玩
唔知點解又會見到
點算好

正常既 你分左手幾耐

差唔多個半月
比起之前已經進左好多 但始終都係放唔低
唔知點解又會見到
點算好

正常既 你分左手幾耐

差唔多個半月
比起之前已經進左好多 但始終都係放唔低

冇咁快嘅
諗起ex喊都好正常
我早幾日睇舊電話見到同ex ex ex嘅wtsapp都喊啦
因為覺得曾經咁好 而家搞成咁好可惜
我好想講 我養你咪得

我覺得冇所謂嘅拗攣 只有鐘意同唔鐘意 有feel同冇feel
我女朋友未同我一齊之前咪又係直女
我好想講 我養你咪得

你試探下佢先
我好想講 我養你咪得

我覺得冇所謂嘅拗攣 只有鐘意同唔鐘意 有feel同冇feel
我女朋友未同我一齊之前咪又係直女

想問下你係確定左佢都有feel先表白 定估估下就走左去表白?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞