[sheshe]要唔要介紹男仔畀你識之討論區(3)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
好掛住佢但又唔敢搵佢
其實鐘意一個人已經好難平常心當佢係普通朋友咁搵佢傾計
同佢講野前又要諗過度過
搵佢又驚佢知道我鐘意佢
又驚佢hea覆我
不過算啦我諗咁多野做咩
佢咪又係當我普通朋友

你同我好似
思念讓人慌

大家都一樣會諗好多

明明以前真係當佢係friend時可以不斷吹水9up
但一發現自己鐘意咗佢之後就完全唔識點同佢講野

我都係
未鍾意佢之前我仲係好撚直 佢又係我好朋友
試過有一排係咁同佢講佢係我女人 又試過一次錫咗落佢塊面度
鍾意咗佢之後諗返都... 完全唔可以再若無其事做以上舉動

哇我都想做啲咁嘅野
咁佢反應如何?可能佢受呢

佢當我玩野 廢事理我
見到大家都係因為鍾意一個人而煩惱
其實比起已經一齊咗而煩惱好得多

你個名?

你個名?

我唔係指性生活上嘅煩惱呀
雖然都有少少,大家感情上嘅煩惱大好多

你個名?

有時都唔知有個人煩定無個人煩好
中意直女真係sad 到一個點

你個名?

exact7ly

你個名?

exact7ly

有冇人唔緊要,真係想唔煩,
對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手
又發夢發到佢
點解喺夢入面要咁sweet
新人留名 由直變唔直 同佢岩岩一齊左一個月
新人留名
鐘意左個pure但佢鐘意第二個女仔
同佢係有份無名,就係因為佢一句唔想負責任於是成為左後備
與其話係後備,其實我覺得水泡都不如。就好似about time果套電影,無論男主角返到過去幾多次改變事實,個女仔都只會話「如果⋯⋯我就可能會同你一齊」,其實根本就無諗過一齊
佢一方面接受我對佢好 另一方面就一直係度等/追第二個女仔,經常無視我既感受為所欲為
但當時既一切我都心甘情願,即使佢有幾衰
然後而家每日都諗起佢同第二個一齊既畫面 佢仲要事事都就晒佢,佢話唔鐘意佢搵我,佢就真係唔搵兼不停拒絕我;佢性格差難遷就,即使佢本身有幾高傲都夾硬改自己性格黎就佢
佢話覺得同佢一齊唔會長,但我又曾幾何時有係你心中佔過一席位?
新人留名
鐘意左個pure但佢鐘意第二個女仔
同佢係有份無名,就係因為佢一句唔想負責任於是成為左後備
與其話係後備,其實我覺得水泡都不如。就好似about time果套電影,無論男主角返到過去幾多次改變事實,個女仔都只會話「如果⋯⋯我就可能會同你一齊」,其實根本就無諗過一齊
佢一方面接受我對佢好 另一方面就一直係度等/追第二個女仔,經常無視我既感受為所欲為
但當時既一切我都心甘情願,即使佢有幾衰
然後而家每日都諗起佢同第二個一齊既畫面 佢仲要事事都就晒佢,佢話唔鐘意佢搵我,佢就真係唔搵兼不停拒絕我;佢性格差難遷就,即使佢本身有幾高傲都夾硬改自己性格黎就佢
佢話覺得同佢一齊唔會長,但我又曾幾何時有係你心中佔過一席位?

嗚啊 絲打
我之前鍾意嗰個同你呢個exactly一樣咁對我
完全明白你感受
早日抽身呀

你個名?

exact7ly

對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

你同女朋友性格上有啲位唔夾所以煩...?

你個名?

exact7ly

對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

女朋友是bi,佢最愛的不是我,
係佢ex,男嚟,但我最愛就係佢
相處、性格、所有,大家都一拍即合
佢話老土啲講,
最愛唔一定適合,適合唔一定最愛

你個名?

exact7ly

對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

佢話老土啲講,

屌 佢太誠實
其實佢咁講完期望你會有咩反應

exact7ly

對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

佢話老土啲講,

屌 佢太誠實

呢一刻最愛都唔係你
定同ex一齊嘅時候投入啲先

如果係前者 即係現在進行式 咁有啲過份喎

exact7ly

對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

佢話老土啲講,

屌 佢太誠實

呢一刻最愛都唔係你

佢呢刻最愛都唔係我
我肯定佢同ex一齊時投入好多
我同佢同居咗半年多啲,
有時因為佢ex而唔開心都只係可以匿喺廁所喊
咁樣係最辛苦,
另外,
佢同佢ex係有keep contact同見面的
更加

exact7ly

對感情放唔到手嘅人太多
其中一個在揮手

佢話老土啲講,

屌 佢太誠實

呢一刻最愛都唔係你

佢呢刻最愛都唔係我
我肯定佢同ex一齊時投入好多
我同佢同居咗半年多啲,
有時因為佢ex而唔開心都只係可以匿喺廁所喊
咁樣係最辛苦,
另外,
佢同佢ex係有keep contact同見面的
更加

我諗佢對我唔係愛,係鍾意
同埋難得有人對佢咁好又一拍即合
識個女仔朋友 有個一齊左幾年既tb男朋友既時候 係咁flirt男仔(最鐘意用胸撞男仔 摸人大肶) 之後係tb去trip既時候仲date個男仔 仲叫佢買好多禮物比佢 洗個tb好多錢 之後個tb返黎攞哂d禮物就飛左佢 宜家同個新男朋友好開心 再不停洗佢錢
死tb
田馥甄悄買18萬生日禮 Selina「沒人送過我這個」淚崩
http://star.ettoday.net/news/861806?from=fb_et_JJS200
我對老婆真係好
成日覺得H係中意S
巴打留名
過年個陣,有個親戚帶左個女仔黎相睇
真心覺得個女仔唔錯 ,親戚又講到佢冇拖拍冇男仔追過佢……
鳩up完一輪就走左,親戚同老母就走左
留底左我同個女仔

心諗今時今日邊有女仔冇拍拖
咁就直接單刀直入問佢係咪唔鐘意男仔
個女仔都好爽快咁認左
就係咁輕鬆識到第一個sheshe女仔
巴打留名
過年個陣,有個親戚帶左個女仔黎相睇
真心覺得個女仔唔錯 ,親戚又講到佢冇拖拍冇男仔追過佢……
鳩up完一輪就走左,親戚同老母就走左
留底左我同個女仔

心諗今時今日邊有女仔冇拍拖
咁就直接單刀直入問佢係咪唔鐘意男仔
個女仔都好爽快咁認左
就係咁輕鬆識到第一個sheshe女仔

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞