【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
各位早晨

早日樓上早左拆樓 而家攰到死咁
溫書 準備test
溫書 準備test

繼續衝report
溫書 準備test

加油努力
溫書 準備test

繼續衝report

努力加油
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

拎把開山刀上去敲門 有朋友飲醉酒試過

最後返左差管
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

最後返左差管

差館,自
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

最後返左差管

你有壓力我有壓力
你做乜挑釁我呀
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

最後返左差管

邊道搵把開山刀返黎
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

最後返左差管

你有壓力我有壓力
你做乜挑釁我呀

我都係打份工姐
我尋日就聽到呢句 真心笑左出黎
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

最後返左差管

邊道搵把開山刀返黎

佢住村屋所以屋企有把旁身
樓上仲拆緊樓囉
真係好攰呀

最後返左差管

邊道搵把開山刀返黎

佢住村屋所以屋企有把旁身

住村屋要有把開山刀旁身咁緊要架咩
睇黎村屋好危險

上回講到詩琳入左去學生廁所~
喺廁格裏面屙完尿之後,就聽到出面有兩男學生入左黎~
詩琳就喺個廁格道等~等嗰兩個男學生走~
點知就俾詩琳聽到嗰兩個學生話偷拍左自己裙底,仲話開心Share一齊J~
詩琳聽到有兩個男學生話要J自己,就把心一橫…
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

“咔 依”

我開一開鎖...打開隻門...

我望到有兩個著住校服既男仔拎住部手機...呆晒咁望住我...

望住呢兩個著住校服既男仔...睇佢地個驚青樣...應該都係中三四咁上下...

瘦瘦地...青靚白淨...仲有少少毒毒地咁啦...

都幾可愛既~
只見兩個學生哥驚到手都震埋...但下面呢?就仲係扯到凸左成個三角形出黎...

鹹濕仔真係鹹濕仔~

『係唔係…好想J我丫?』我意淫淫咁望住面前呢兩個鹹濕學生哥笑一笑~

我而家就話俾你聽姐姐可以有幾淫~

兩個學生哥仲係呆晒咁唔係好Get到我想講乜咁...
『想J我既話...入黎~』我招魂手咁招兩個學生哥入黎~

呢一刻,我真係好似小倩~

無錯喇~正正就係倩女勾魂嗰個聶小倩~

兩個學生哥對望左一眼之後...好似Get到我想講乜咁就行左入黎~

“依 啪 咔”閂返好道門再鎖好埋...

『講明先~我唔會俾你地拍片~所以收返埋部手機先~』我先唔會再俾你地拍我~

免得又俾你地同人開心Share~
兩個學生哥就乖乖地咁收返埋部電話~

『然後就係...我要拍低你地J我既過程~』我古古惑惑咁對住兩個學生哥打左個眼色~

「下?你唔俾我地拍你...但你就要拍低我地?」其中一個學生哥皺晒眉問~

我認得呢把聲...係第一把男子聲...

「係咯係咯…公平咩?」另一個帶住眼鏡既又皺晒眉咁講~

呢個就係偷拍我裙底嗰個...
睇你個樣斯斯文文又毒毒地咁...估唔到會夠敢玩偷拍~

不過就係你呢D樣先最鍾意做變態野~

『男女本來就唔公平架啦~仲有喎~而家係我俾你地兩個J喎~我無著數架喎~』反正我今日都蝕底左唔少俾人...

就當益下你兩個學生哥啦~

無帶眼鏡嗰個諗左一諗:「咁...咁你點俾我地J先?」

嘿嘿...鹹濕仔真係鹹濕仔...
我輕輕揭一揭起條短裙...露出少少底褲:『你地咁鍾意J我裙底...我就俾你地望住我裙底黎J...』

兩個學生哥眼甘甘咁望住我條若隱若現既白色底褲...吞左啖口水...下面仲凸一凸起...凸得更起...

『趁我仲未改變主意之前...仲唔快D…拎出黎...J我...』我就喺件褸既內袋裏面拎出部手機...

單手咁開左個影機App...對住兩個學生哥下面...錄影...

兩個學生哥聽到我叫佢地拎出黎J我之後,都好似著左迷咁...

“依”拉一拉低條褲鍊...伸隻手入去...拎左條...扯直左既JJ出黎...
兩個學生哥...各自拎住自己條...肉肉地色...唔係太粗...直頭有D幼...唔係好長...但扯到直一直既JJ...

望住眼前呢兩條仲發育緊既JJ...我開始懷疑呢兩個學生哥夠唔夠十六歲...

望住兩個龜頭...都係皮包都仲未翻得晒落黎...

莫講話有無做過愛...照咁睇...應該都係岩岩先識得打J...

估唔到...真係估唔到...估唔到有機會睇住處男J自己...
兩個學生哥眼甘甘咁望住我條若隱若現白色底褲...開始忍唔住...忍唔住手...各自捉實自己條扯到直一直既JJ...

我就再扯高條短裙少少...引多一引面前兩個學生哥...

兩個學生哥就捉實自己條JJ...Chok下Chok下...輕輕手咁Chok下Chok下...

喺呢個細小且狹窄既空間裏面...我地三個人...開始做D變態野上黎...

變態?

有乜咁變態?

你唔自慰既?你唔打J既?
可能你真係唔自慰...但總會有濕既時候...

就好似我而家咁...望住眼前呢兩個毛都未出齊...包皮都未翻得晒既學生哥J自己...都搞到自己有D濕濕地...

更莫講話男仔會唔會打J~

你睇佢兩個望住我條若隱若現白色底褲著晒迷咁上下Chok...就知道打J本來就係與生俱來~

成日睇高登仔話戒J戒J戒左幾多個星期...算罷啦~

打左出黎就唔使谷精上腦一陣喺條街道見到個著條裙短D既都忍唔住捉佢入後巷女女女丫嘛~
所以有乜咁變態?完全係正常既生理需要~

更何況...就算而家佢地兩個唔係望住我黎J...都會望住偷拍我裙底嗰條片黎J架啦~

而家俾我拍住佢兩個J我既情形...咪當打個和囉~

望住兩條幼幼地既JJ扯到直一直咁...

仲要Chok下Chok下咁…

唔好話要用黎同阿Ken嗰條比...就連我之前D男朋友都無咁幼~
仲要咁嫩咁~

充晒血既JJ唔可以話黑~就連深色都講唔上~

最多都係紅晒咁~

真係好得意~

最抵死既都係仲未翻得晒包皮落黎既龜頭~

係處男既象徵~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞