【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
話晒我地都喺校學範圍以內丫!

你咁賤格做埋D咁下流既野都得既?!

你點做人老師架?

真係為人師表,淫人妻女!

正一死教畜!
好彩話你係教男校架姐...

如果係教女校?!都唔知有幾多無知既學生妹死左喺你呢D淫棍手上啦!

講真嗰句,我真心覺得而家做學生真係好危險!

又要早熟但又唔知世途險惡!

真係好容易就俾D岩岩出黎教書年輕帶少少成熟味又靚仔少少既教畜呃完蝦條俾人中出二萬連發飛埋都唔知咩事!

對住呢D滿腦子都只係想淫慾學生妹既變態死教畜應該要實行閹割之刑!
『係喇係喇…係呢道喇...應該就...搞掂晒喇...』我好想縮開...

「你真係好似唔係好了解個系統咁架咋喎~」曾主任又攬得我實D...

我根本就縮唔到...

講真嗰句...我又要諗點解答你D問題...又要諗點樣避開俾你性侵...我又點能夠專心?
好喇好喇~我認我係搵藉口~

我認就算唔係俾曾主任性侵緊,我都真係唔係好了解個系統~

但我想講我份人工係唔包俾人性侵架囉!

我係做Sales~但我唔係Sell自己囉好唔好?

我唔係雞黎架!
「仲有呢~仲有呢~上次咪問過可唔可以再深入D既~」曾主任摸下摸下我條小蠻腰…

又摸又掃咁...好似好爽咁...

『咩…深入D...呢?』但我就唔係咁享受喇...

雖然話曾主任未算係大肥佬...

但就算係肥肥地既...對我黎講都真係無乜好感...
「呢~嗰樣呢~我上次有提過架~」曾主任越摸越大動作...越大動作就越摸得上...

曾主任隻手喺我條小蠻腰道摸下摸下...掃下掃下...

摸下掃下又摸得上少少...又掃得上少少...

仲撞左我個小饅頭幾下...

「呢~個波可唔可以彈下彈下?」曾主任一邊用隻手指公撞下我個南半波...一邊指住個Mon入面個波仔問一問...

『呢點呢...我要問問設計既同事先得...』雖然話有個Bra隔住...但個Bra都有D薄...完全防禦唔到曾主任對我性侵既攻勢...
撞左幾下...曾主任又再用隻手指公頂左幾下...

「咁呢個呢?呢個又可唔可以再易撳到D?」曾主任直頭想用隻手揸落我個小饅頭道...

『我...我再問問...我再問問...』我不停咁扭下扭下條腰…擺下擺下個身...

盡量避開唔俾曾主任直接揸落我個小饅頭道...

「咁就問下可唔可以喇喎~」曾主任見好似揸唔到我個小饅頭,就用另一隻手再放到落我隻嫩滑大髀道...
『嗯嗯...問下...問下...』我夾下夾下對腳...

「好喔好喔~」曾主任就越摸越爽咁...

俾曾主任攬住條小蠻腰黎又摸又掃...仲要連大髀都再次失守...

點丫?究竟想點丫?想玩到去邊個地步先肯收手丫?

我一直忍耐...諗住可以忍到曾主任滿足喇...肯收手喇...就當無事啦...

但男人真係唔到射出黎都唔會滿足...仲要越黎越過份...
曾主任隻摸緊我大髀既鹹豬手已經摸到入我大髀內側...

點丫?仲想點丫?

都摸到入大髀內側...你唔係仲想摸埋入去裏面,睇下我有幾濕丫化?

我想講對住你呢條淫賤教畜真係濕唔到囉...

曾主任隻摸緊我條小蠻腰既鹹豬手又再次向上摸...仲摸到上個小饅頭道...

成隻手都包住左我個小饅頭...
點丫?係唔係真係要俾你揸落去先滿足丫?

我相信唔係囉!

我相信就算俾你搓弄,你呢D下流賤格死教畜都唔會滿足囉!

就算俾晒成對你玩你都唔會肯收手架啦!

正當曾主任要用力一揸我個小饅頭之時...

『我都真係仲有好多野唔明!』我立即企起身!『睇黎我要再返去問問Technician既同事先得!』

我真係忍夠...
「哦哦...」曾主任好似好驚訝咁...

『咁我走先喇!下次再約過啦!』我就立即執埋部MacBook Pro走人!

急急腳咁行出間俾人姦左都唔知咩事既砲房...

做女人真係好慘...

點解做女人可以咁慘...

點解我成日都俾人性侵架呢?
坐公共交通工具又俾人𥄫又俾人偷拍又俾人摸又俾人J...

返到公司又俾老細召入去明示有無得啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪...

出到黎見客又要俾D客性侵...

呢個世界邊有咁多呢D事發生架?

係唔係痴線架?!
所以話女人真係唔易做...

尤其係喺男校裏面既女人...

因為成間學校都係得兩個女廁...

一個係教員室...另一個喺地下...

急起上黎真係好麻煩...

最慘既係我而家真係好急!
入教員室…又要問呢個...又要問嗰個...先入到去...

一陣一個唔好彩俾曾主任見到我俾佢尾隨入廁所女女女左都真係唔知咩事...

但要落去地下嗰個...俾女校工用既又好污糟咁...

咁點好呢?點算好呢?

我真係好鬼死急呀而家!

我望一望...望一望上前...正正就有一個學生廁所...

學生廁所...男校既學生廁所...學生既男廁...

唔...

今晚出完

三句預告

[Day 02-半年之後] PART 07

男廁...

你又唔好睇D男人平時咁褦襶...聽講男廁係比女廁乾淨得多…
已經將[Day 02-半年之後] PART 06 Upload上Facebook同紙言
身心都好凍
身心都好凍

比人輪了
比人輪了

身心都好凍

凍撚死
比人輪了

咁你都知
比人輪了

身心都好凍

凍撚死

我之前幫佢執look個朋友今日收左好人卡,搞到我都sad埋一份
身心都好凍

凍撚死

我之前幫佢執look個朋友今日收左好人卡,搞到我都sad埋一份

唔係預左架咩
算啦...做兵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞