【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
各位早晨
好想曬下太陽

喺屋企凍到就嚟結冰
好想有女俾我攬

我都係
屋企凍過出面
出面十九度 屋企得九度
又就到懲人節
又就到懲人節

2月13好似有48小時
又就到懲人節

2月13好似有48小時

又好似係喎
然後就係2月15日
又就到懲人節

2月13好似有48小時

絕對係
又就到懲人節

2月13好似有48小時

絕對係

今日應該好漫長
各位早晨
點解廿三號會咁好天
點解廿三號會咁好天

但都好凍
點解廿三號會咁好天

但都好凍

放學 挨足成日
點解廿三號會咁好天

但都好凍

而家真係超級凍
點解廿三號會咁好天

但都好凍

放學 挨足成日

懲人節要返工返學真心懲人
睇到有關懲人節既就嬲

上回講到ManYan到站落車之後,車廂裏都無乜人~詩琳都企到腳仔軟~
詩琳就搵左個位坐坐啦~
詩琳捏下對腳仔之時,發現坐喺對面個阿伯J緊自己喎~
仲J到好似好爽咁添~
詩琳就玩下對腳仔~引誘下個阿伯咁啦~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

個鹹濕阿伯好肉緊咁...

面都紅埋咁...

會唔會真係刺激得制爆血管架?

我好唔好俾佢繼續J丫?

好唔好俾佢快D射丫?

射嗰下會唔會馬上風架?
我一邊諗下諗下,一邊用隻腳仔玩下隻鞋仔...

嗰阿伯見我用隻腳仔玩隻鞋仔玩得咁過癮...佢就好似越興奮咁...

嗰阿伯望實我隻鞋仔...又望實我隻腳掌...勾下勾下咁...搖下擺下咁...佢就越Chok越起勁咁...

Chok到郁晒咁...成條西褲都皺晒咁...

就好似想盡快將儲喺蛋蛋裏面既精液全數射出咁...
阿伯既蛋蛋裏面究竟會有幾多精液呢?

可以儲到幾多?

又要用幾多時間先儲滿?

一射之下,會唔會射到透?

會唔會透到出條西褲出面?

唔知呢~我都幾想睇下~
睇下阿伯對住我黎J可以射得幾多~

之但係就算我喺個阿伯面前點玩隻腳仔...點擘大對髀俾佢睇...佢再Chok得幾High幾快都好...

都係唔夠西鐵行得咁快...

「下一站…美孚...」

話咁快就到左我要落車既車站...
我勾一勾起隻鞋仔...著一著返好...再企一企起身...拉返正條短裙...

我見到個阿伯好似好肉緊咁望實我對腳起勢Chok...

就好似知道大限將至咁...想趁住最後機會發洩久違既慾火...

我慢慢行...向住車門既方向慢慢行過去...

個阿伯就起勢Chok...直頭伸返隻右手出黎隔住條西褲捉實條J起勢Chok...
我企到喺車門前...背住個阿伯...望住塊玻璃窗...

玻璃窗正正就倒影住個阿伯望住我既背影狂Chok...

個阿伯望住我既背影...望住我對腳...起勢咁上下上下狂Chok自己條J...

直到架列車慢慢停落黎...埋左站...車門正要打開之時...個鹹濕阿伯都仲喺道Chok緊...

好鹹濕...真係好鹹濕...
我一步一步行出車廂...

到我望到最後一眼...個阿伯都仲係望住我黎Chok緊...

睇黎都係未能及時射出~

可惜喔~真係好可惜喔~

都唔知係話阿伯經驗豐富,所以特別持久好~定係機能衰退,所以Chok極都射唔出好~

不過點都好~個阿伯都真係好鹹濕~
男人~到左阿伯咁既年紀都仲係咁鹹濕~

見到個女仔好J,就唔理佢係唔係做得你個孫女都要J左先講~

仲要係喺公共場所都可以咁大膽對住個女仔黎J~

真係好難想像如果喺深夜D橫街窄巷遇到既話...會唔會真係忍唔住就捉左我埋一兩角姦左我...

你知架啦~D阿伯咁多年都無刺激過~有得刺激仲唔刺激到盡?
之不過我都算唔話得架喇~

雖然話個阿伯最後都射唔出~但我都俾佢J左咁耐啦~仲俾佢睇左咁多野~都叫做敬老啦~

做左善事架喇~我好安樂架喇~

由美孚轉車去到太子...

又由太子轉車去九龍灣...

期間都唔算係好多人~

都係同平時差唔多啦~
車廂都係得返趕返工既西裝友同好似我呢D咁既OL~

有D西裝友又低住頭咁睇住部手機...有D又拎住部手機扮晒睇緊野咁...實質又偷拍下我地呢D OL…

而家D人真係好鬼鍾意偷拍...

喺街上一見到靚腳丫~大波丫~靚女丫就拎部手機出黎影低佢先~返屋企又或者返到公司拎入廁所慢慢J~

無計啦~科技發達丫嘛~

已經習慣晒啦~係我覺得有D講到口臭姐~
唉~算啦~算啦~我都係唔再多講喇~

之不過如果你問我想俾人偷影完拎返屋企J,定係光明正大咁喺我面前拎條J出黎J?

唔...我而家就想人地係光明正大咁喺我面前拎條J出黎J我多D喇~

就好似頭先個阿伯咁~

J咪J囉~做乜鬼鬼祟祟咁姐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞