【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
各位早晨
早啊
早啊

張艾嘉既念念?
早啊

到而家我都仲係好眼訓
早啊

張艾嘉既念念?

我都係咁岩
早啊

張艾嘉既念念?

我都係咁岩

未睇過
早啊

到而家我都仲係好眼訓

我都係啱啱落床整野食
早啊

張艾嘉既念念?

我都係咁岩

未睇過

咁就念念不忘啦
早啊

到而家我都仲係好眼訓

我都係啱啱落床整野食

岩岩食飽
而家勁想訓
樓下就快拆完樓 但好快又到樓上 無得訓囉

上回講到詩琳企喺巴士下層等下等~好快就到站~
行多兩步,就黎到目的地~一間男校~
好似詩琳呢D咁靚既女仔入到去男校喎~仲唔引死晒班狗仔咩~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 02-半年之後] PART 06

繼續成個淑女咁企喺道等~(正確黎講係企喺道俾仔𥄫~)

企多一陣~俾仔𥄫多兩𥄫~

「李小姐~要你等咁耐真係唔好意思~」有把男人聲喺身邊出現~

『曾主任你好~我都唔係等左好耐姐~』我就同曾主任笑笑口~點點頭~

無錯喇~呢把男聲既主人,就係我今日要見既客人曾主任喇~
呢個曾主任有少少地中海~又有少少肚腩~

講唔上係大肥佬黎既~不過過多幾年我諗都差唔多~

因為我估曾主任而家都應該有四十幾歲~

再過多幾年就再發福得勁D~

又懶得去Keep之下就一定會變大肥佬~

所以話男人唔Keep係變唔到古天樂架~
「咁我地上去先講~呢邊~」曾主任就帶住我~

『有勞~有勞~』我又扮晒有禮貌咁點晒頭~跟住喺曾主任身後行~

我跟住喺曾主任身後行上樓梯~

一級一級咁行~我都喺貼近樓梯邊行~

係貼近會俾下面望到裙底嗰一邊黎行~
其實小學既時候我就已經知道,知道呢D學校既樓梯無遮無掩咁,下面D人只要抬頭望一望,我既裙下春光就盡入人眼裏~

有時排隊落樓下既時候,D阿Sir扮晒嫌我地太嘈,喺下面抬頭望上黎,望住我地~

不過對眼大多數都係望入我地裙底~

有D阿Sir仲衰到排隊上課室都要行最後~

就係為左我地班女仔一路上樓梯,佢就喺下面𥄫住我地裙底~
我知架~由細到大都知架啦~

不過我就係鍾意行貼梯邊~扮晒天真乜都唔知咁俾人𥄫~

好奇怪?

明知蝕底俾人都要咁做?

喂~你唔覺得女仔D底褲又多顏色又多款色又Lace又有花又無花又暗花穿晒窿咁仲奇怪架咩?

條底褲著喺邊架?著喺出面架?唔係架嘛~係著喺裏面架嘛~
咁俾邊個睇丫?俾自己睇丫?

梗係唔係啦~

著得喺身就梗係俾人睇架啦~

唔係做乜要花咁多時間心機金錢去買D咁鬼死靚既Bra同底褲丫?

所以唔俾人𥄫下裙底睇下條靚靚底褲就真係蝕喇~
就好似而家咁,我偷偷望落樓下...就有幾個學生哥抬頭望上黎...望入我條短裙裙底...

仲要流晒口水咁~入晒神咁~只係注視住我裙底~完全察覺唔到我望住佢地𥄫我裙底~

少年~你太年輕了~你還以為是我不小心?事實上是我顧意讓你窺探我神秘的裙底吧~

我繼續貼住樓梯邊~一步一步行上去~

下面D學生哥丫~阿Sir丫就望晒上黎~

今日有咁多男人𥄫我過我裙底,真係賺晒~
「黎黎~隨便坐~」曾主任帶我入到黎一間細小既房間~

『唔該晒~』成間房就係得一張二人梳化...一張枱仔...一部冷氣...

又係呢間窗都無隻既會客室...

仲細間過我地公司嗰間...

點解我會話又係呢間?

其實我上年年尾既時候都有黎過架喇~
又係同曾主任傾野~

傾下有乜想我地改善下咁上下既野啦~

嗰次曾主任又係帶左我上黎呢間細小既密室...

俾人姦左都唔知既細小密室…

我坐一坐落張二人化梳化...再打一打開部MacBook Pro…
「係呢~上次呢~我就話想個電子課本加多D例題落去既~唔知做唔做到呢?」曾主任就坐到我身邊...

『嗯嗯~我地有再加多D例題落去架喇~』我就一邊打開個電子課本一邊講...

加加加加加...加咁多例題落去你地就乜都唔使諗啦...

而家做教師真係容易~

教案丫~教材丫~大綱丫~例題丫~全部都係我地包晒架喇~

你地D教師就係跟住講就得架喇~
俾功課又好~出考試題目又好~都唔使自己諗架喇~喺電子課本裏面個資料庫裏面Copy出黎就搞掂晒~

咁你地個腦用黎做乜架?

點解又可以袋咁高人工丫?

「加左架喇?都係得幾千題咋?好似...少左D喎...」曾主任仲要迫一迫埋黎...

張二人梳化已經超級細...(我真係覺得佢係單人梳化多D...)

俾曾主任迫一迫埋黎搞到我又好似俾鬼壓咁...
『呃...而家係加多少少先~因為呢個資料庫係雲端黎既~我地會Keep住Upload D新既題目上去~咁就可以確保新鮮啦~仲有你地都可以自己加架~』仲要嫌少囉...

個資料庫本來就係用黎俾你地將出左既題目放上去...一路加...一路加...等第時可以俾你地自己再拎黎用...

而家就變左係我地搵埋俾你地...仲已經搵多左幾千題架啦...都仲要嫌唔夠...仲要我地再加多D...

我出埋你份糧好唔好?!

「係丫…會Keep住丫...會唔會話用你地既電子課本之後就唔Up架喇?你知架啦~未簽之前就講到乜~~~都得~簽左之後就變聖女架喇嘛~」曾主任仲要用膊頭撞一撞埋黎...

又黎喇...

又黎講埋D好似衰野咁喇...

又黎好似性騷擾咁喇...

今晚出完

三句預告

[size=4呢個曾主任真係...

其實上次黎已經係咁...

開頭傾野就扮晒正經咁...
[/size=4]

今晚出完

三句預告

呢個曾主任真係...

其實上次黎已經係咁...

開頭傾野就扮晒正經咁...

又自膠添
我都想抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞