【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
『無…無睇D乜丫...你都醒左喇?』我Lock一Lcok返部機...放返喺床頭...背住阿Ken摸一摸佢隻手...

俾阿Ken攬到實一實咁瞓喺張床上面...唔係好郁得到...

「嗯~醒左喇~嗯~好香~」阿Ken仲係索下索下我條頸...索下索下我D頭髮...

『唔瞓耐D?』我背住阿Ken搖下搖下...唔係咁想俾佢喺我身上索下索下...

「我女朋友咁香...香醒左我啦~」阿Ken開始喺我條頸錫下錫下...

『香既話唔係會更好瞓架咩?』我又扭下扭下...唔係好想俾阿Ken錫...
「香到我要醒黎嘴你丫...啜...」阿Ken喺我條頸又錫又啜又舐咁...

搞到我條頸濕納納咁...

阿Ken仲要越攬越實...仲要用佢下面條巨棒隔住條孖煙囪磨下我個屁股...我條股溝...

阿Ken用佢個充晒血...硬晒...脹晒既龜頭喺我條股溝道磨下磨下...隊下隊下...

著住件白色大Tee既我下身就係得條白色絲質Lace底褲...

俾阿Ken咁樣磨下磨下...隊下隊下...好似直接隊緊咁...
而且阿Ken仲好似越隊越興奮咁...攬住我條小蠻腰嗰隻手都開始向上掃...向上摸...

摸到上差唔多到我個小饅頭...

就喺阿Ken差唔多摸到我個小饅頭之時...我捉一捉實佢隻手:『你有無聽過白兔同灰兔既故事?』

唔知點解...我突然會諗返起呢個問題...

皓傑問過我呢個問題...

一個關於白兔同灰兔既故事...
皓傑仲未講個故事俾我聽...

呢半年黎都未講過...

點解我會突然諗起?

又點解我會突然走去問阿Ken?

或者只係因為我唔想做...
「我只有聽過唔戴套既故事~」阿Ken好似無想過要停落黎...

阿Ken一手就摸落我個小饅頭...另一隻手就向下發展...摸到落我條底褲道...

阿Ken仲要舐下舐下我條頸...又舐下舐下我塊面...又舐下舐下我個嘴仔...

舐下舐下...又錫下錫下...又舐下舐下...搞到我成個嘴仔都係口水...

阿Ken一邊舐錫我個嘴仔...一邊搓弄下我個小饅頭...一邊隔住我條底褲捽下我陰戶...一邊用條巨棒磨下磨下我屁股..用個龜頭隊我股溝...
不停玩弄我身體...不停俾阿Ken玩弄我身體...

直到阿Ken想揭開我條底褲...想直接摸我塊陰唇之時...

『唔...唔...唔好啦...我今日唔係咁想...』我撳住左阿Ken隻手...

「但我好想喎...」阿Ken仲係唔想停手...

『唔好啦...唔好啦...我真係無乜Mood...』我再用力撳一撳住阿Ken隻手...唔俾佢摸我塊陰唇...
「但我真係好硬喎...」阿Ken再隊一隊佢條巨棒埋黎...隊個充晒血既龜頭入我股溝...

『唔好啦...我今日真係無乜Mood...不如我...幫你含喇...』唔知點解...今日既我真係唔係好想俾阿Ken插入黎...

應該話...我呢排都唔係好想同阿Ken做...

上幾次阿Ken都係夾硬黎...我就係瞓喺道...任由佢狂抽猛插...

但今日真係...真係濕都唔濕下咁...

咁樣俾阿Ken條又粗又長又硬既巨棒插入黎...真係一D都唔爽...分分鍾仲痛死我...
唔知呢D係唔係就係叫性冷感呢?

或者係掛...

但點解無啦啦會性冷感架呢?

我都唔知...

或者只可以話...食得好野多都會厭...

今晚出完

三句預告

「幫我含...都好~」阿Ken就企一企起身...

條紅色孖煙囪就俾條巨棒頂到凸起晒...凸左成個三角形出黎...

我鴨仔坐姿咁坐喺阿Ken面前...望住凸起左既三角形...
其實詩林到底係鍾意皓傑定呀Ken

Why not both?

點解飛揚同詩林既人生差咁遠

佢切左可能有機會

你指邊方面先

佢切左可能有機會

可以有乜機會
怎麼天生不是女人

你指邊方面先

詩林好似所有嘢都係垂手可得咁,而飛揚就好似「我甚麼都沒有咁」

我沒有理會有沒有
連伴侶也要花費多幾倍力才望個夠
但仍然難擁有

你指邊方面先

詩林好似所有嘢都係垂手可得咁,而飛揚就好似「我甚麼都沒有咁」

我沒有理會有沒有
連伴侶也要花費多幾倍力才望個夠
但仍然難擁有

你睇人好 人睇你好啦
Push
Push

用力推
各位早晨丫~~~~
終於追到live 跟左屋企人上大陸參加左d垃圾美食團 好彩有巴打嘅故調劑下我
終於追到live 跟左屋企人上大陸參加左d垃圾美食團 好彩有巴打嘅故調劑下我

上去食野要小心D喎
返到黎見有乜頭暈身㷫真係要立即睇醫生

上回講到詩琳夢醒之後,諗點解會夢見以前識皓傑既事~
睇一睇手機,見到皓傑Send黎既WhatsApp~
其實自同皓傑食完餐聚舊飯,呢半年黎每朝都會收到~
可能就係咁~所以就算俾阿Ken攬住黎瞓都會夢見皓傑~
無幾耐阿Ken都瞓醒~仲好似想曳曳添~
詩琳唔想俾阿Ken搞~就話幫佢含喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「幫我含...都好~」阿Ken就企一企起身...

條紅色孖煙囪就俾條巨棒頂到凸起晒...凸左成個三角形出黎...

我鴨仔坐姿咁坐喺阿Ken面前...望住凸起左既三角形...

我雙手放到去阿Ken條孖煙囪既褲頭道...拉一拉…

慢慢咁拉...慢慢咁向下拉...

慢慢將條孖煙囪拉到落大髀...

成條巨棒就彈左出黎...
阿Ken條巨棒彈下彈下咁...好似叫我快D含住佢咁...

我就將阿Ken條紅色孖煙囪除到落床上...眼定定咁望住條巨棒彈下彈下...

我伸條脷仔出黎...輕輕咁舐一舐...舐一舐阿Ken個龜頭...

成條巨棒又彈左一彈...

我再用條脷喺阿Ken個龜頭上打一打轉...舐一舐落去...舐一舐落支柄...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞