【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
去買扑野家發覺而加啲學生妹好正
驚覺自己真的老了
驚覺自己真的老了

係唔係好想女女女佢地

上回講到詩琳搵Brian指教下~
當然詩琳一心都係想抽Brian水~
喺會客室不停咁有意無意抽Brian水~
但Brian就唔係好覺自己俾詩琳抽緊水咁~
詩琳都覺得好奇怪~點解一個有家室既男人會唔知個女仔想對自己點架呢?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

繼續對Brian摸下手又摸下腳~

「呢道咁咁咁咁...就可以做到咁咁咁咁...」Brian仲係好用心咁教導我...

我又不時撞下撞下佢手臂~

「咁樣你明唔明?」Brian都仲係好似唔係好為意...

『都唔係幾明喔~』我又𡁯長個嘴仔...扮晒可愛咁~

「咁丫...我再做一次俾你睇~」Brian完全唔覺得我係嗲緊佢...對佢有所暗示咁...
我真係無諗過...一個結左婚有對仔女既男人係可以咁遲鈍...

真係估唔到呢個世上真係有咁遲鈍既男人...

或者就只可以話...Brian份人太過老實掛~

傾下傾下…搞下搞下...

「咁樣既話你明唔明?」Brian又問一問我...

『唔...都係唔係幾明喔...』唔係我蠢~係我一直都唔係好專心去聽Brian既講解~

始終...我都係想抽下Brian水多D~
「咁丫...不過就到Lunch時間喇喎...」Brian睇一睇自己手腕上隻錶。

『下?原來已經到左Lunch時間架喇?』我又睇下自己手腕上隻錶...

玩下玩下都唔知時間過得咁快添...

死啦...等陣仲要見客添架...而家仲有咁多野唔明...

「你等等就要見客...唔...」Brian諗左一諗,「咁不如...一齊食Lunch...我再盡量教你多D啦...」

『一齊食Lunch丫?唔...你唔介意?』我打量一下Brian...

一齊食Lunch喎~咁耐以黎都未試過...
「唔...你唔介意我就更加無理由介意啦~哈哈~」Brian傻傻一笑~

『嗯嗯~咁一齊食啦~』我一面期待咁既樣~笑住點晒頭~

唔知Brian係唔係聽完我問佢介唔介意先醒起我地兩個未試過一齊Lunch~好似有D唐突~

不過而家我就唔理得佢咁多啦~

話唔定食下食下Lunch仲有機會食下散餐(定係快餐?)添~
講下講下又講埋D衰野添~

不過講開又講...又真係幾奇怪...

呢排同阿Ken一齊既時候都無乜話想搞野既意欲…

好似今朝咁真係連濕都唔濕下...勉勉強強幫阿Ken含下俾佢出下野了事算數...

一D享受既感覺都無...

但返到黎呢?成個腦都係諗緊點先可以搞到Brian性起...

又FF下同Brian可以玩到去邊個地步...
其實都唔好話返到黎先想搞下Brian...

就連坐地鐵返黎既途中,俾個阿伯J都幾興奮下...

點解會咁架呢?

點解對住阿Ken呢D咁正既男人竟然濕都唔濕下...但俾個阿伯J就濕得出?!

我係唔係有D乜野問題?

定係因為...純粹只係新鮮感同刺激感?
唉~唔知~真係唔知~

或者呢半年黎真係同阿Ken搞得太過多…

咩都玩過晒...(係未玩過SM同菊花~)

真係會玩到厭~

我就唔再理咁多喇~都係快D返埋位拎埋D野同Brian出去撐檯腳好過~
驚覺自己真的老了

係唔係好想女女女佢地

我想要初戀既感覺
「你一陣都要借埋機出去?咁我順手拎埋部機俾你~一陣喺公司門口等~」Brian執返好間會客室~

『嗯~麻煩晒喇~咁我而家去拎埋D野先~一陣公司門口等啦~』我都扮晒有禮貌咁同Brian黎個九十度鞠躬之後,行返埋自己個位~

正當我行到埋自己個位之時...

「喂~成朝唔見人~閃左埋去邊道偷懶?」Doris就拉住我黎問~

『咩偷懶丫?我去左問Brian野丫~一陣要去見客丫嘛~做返D準備等陣唔使俾人問到口啞啞啦~』我就無佢咁好氣~拎返部電話~拎返個公事包~入返D文件野落去~

執一執等陣見客要用既野先~
「哦~又去左搵阿Brian哥開心心丫嘛~~~」Doris古古惑惑咁打量住我...

『痴線啦~講咩丫你?我真係走去問正經野架~邊似得你咁,一早就入左腦細房啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪咁開心心丫~』簡介...有...銀包...有...手機...有...地圖...有...

仲有無野漏呢?

「嘩~一場姊妹你咁講野既?我...我...我係被迫架咋...」Doris扮晒可憐委任咁扁晒嘴既樣...

『扮咩丫你~』成個淫婦咁既樣~個官都唔會覺得你係受害者架啦~

「唉~真係自己辛酸自己知~」Doris仲要好似眼含淚水...眼有淚光咁既可憐樣...

『得喇得喇...明喇明喇...知喇知喇...』我真係無你咁好氣...
「咁我地今日食乜呢?我已經好肚餓喇~」Doris摸住個肚仔扁晒嘴~

扑完野既淫婦係特別肚餓我懂的~

之但係...

『我今日陪唔到你食喇~因為我仲有D野唔明~要請教下Brian~』我再點齊D野...

「你同Brian撐檯腳?」Doris眼都凸埋出黎咁既驚奇樣!

『係丫~約好左架喇~』無漏野就行得~

「同Brian丫?預埋我~預埋我~」Doris好有興致咁立即執野...

『預埋你?』唔係話左我同Brian撐檯腳架咩?
「係丫係丫~我都想食Brian...想同Brian食Lunch好耐架喇~」Doris濕到成地都係水咁既淫樣...

『預埋你就三個人架喇喎...』咁仲點叫撐檯腳丫?

「三人行我都無所謂架~」Doris拎好部電話同個銀包仔之後,就喺檯頭拎起塊鏡仔照下照下...

『呃...』你無所謂姐...但我有丫嘛…

3P喎...我呢D獨食開既...唔係好想同人開心Share架嘛…

今晚出完

三句預告

[Day 02-半年之後] PART 05

Doris已經拎齊晒D野...

嘴角含春咁既樣...彈下跳下咁向住公司門口方向彈過去...
已經將[Day 02-半年之後] PART 04 Upload上Facebook同紙言
驚覺自己真的老了

係唔係好想女女女佢地

我想要初戀既感覺

初戀既話要去幼稚園搵
小學生都幫你唔到
有幾耐無試過夜麻麻落街食杯麵
好想食 但又怕唔健康
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

四五年無食過
好撚想食丫
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

地震都唔怕
好撚想食呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞