【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
真係好粗...

阿Ken條巨棒真係好粗...

唔單止粗...仲真係好長...

我要由個龜頭...沿住支柄舐到落袋...都要一段時間...

阿Ken真係我咁多個男朋友之中...條J係最粗最長最硬既一個...
不過輪黑既話...佢都未算...

曾經有個男朋友...條J真係勁黑...

都係唔好諗...諗起就會有比較...

我都係專心返喺阿Ken身上...阿Ken條J上...

我來來回回咁舐下舐下阿Ken條巨棒...再用條脷喺個龜頭道打左個轉之後...
『唔...』我一啖就將阿Ken條巨棒含左入口...

「嗄...」阿Ken爽到抖左一啖大氣...

真係咁爽?

仲爽到條巨棒喺我個嘴仔入面脹起上黎?

我就真係唔知阿Ken係唔係真係咁爽...

我自己呢...就真係濕都唔濕下...
含左半條巨棒入口...我下面都係濕都唔濕下...

唔知點解呢...之前唔好話含...我見到阿Ken條巨棒扯到咁行,我下面就濕到滴出水...

你話我係淫底都係咁話架喇~我就係咁易濕~

之但係今日既我...就真係一D Mood都無...

完全談不上享受...
而家既我就好似只有我服侍緊阿Ken咁...幫佢含...令佢爽...

就好似D雞咁...收錢服侍D客人...自己只想個客快D射...快D完...快D到下個搵多D錢...

雖然我未做過雞~細個都未做過援交~最多都係接過D私影~(有著衫嗰D~最意淫既都只係著下校服俾人影下裙底~)

但我而家就真係好清楚做雞係乜野滋味...

『唔...唔...』我繼續幫阿Ken含下含下...

「嗄...嗄...」阿Ken就拉一拉開我個衫領...
阿Ken居高臨下咁望入我衫領...鹹鹹濕濕咁望住我衫領裏面對小饅頭...

咁樣望真係會興奮D?

好似偷窺咁偷望住我既衫領真係會興奮D架咩?

我都唔知...我就係知喺我個嘴仔入面條巨棒就越黎越粗...越黎越長...越黎越硬…

『唔...唔...唔...』仲塞到我個嘴仔脹脹咁...滿滿咁...

都真係有D變態...
以一種偷窺既方法去滿足自己既性慾...真係有D變態...

變態...或者個個男人都係變態...

只係睇佢變態喺邊方面...有乜癖好...我又接唔接受得到...忍唔忍受得到...

阿Ken呢種變態...我都OK既...

而事實上阿Ken咁多種變態癖好...我都無話好抗拒...

始終唔係SM嗰D會傷害到我既性癖...我都無乜所謂既...
而我自己本身...都可能有D性癖...

只係我自己唔覺...可能阿Ken就好覺呢~

『唔...唔...啜...啜...唔...唔...啜...啜...唔...唔~』我含下啜下好似食雪條咁...

阿Ken條巨棒真係太粗太長太大碌...含到我差D就漏D口水出黎...

『啜...啜...唔...啜~』我就只好吸啜吸啜...吞返D口水落肚...
吞下吞下...吞下吞下...

吞吞下D口水又好似有陣...有陣精味咁...

係阿Ken忍唔住漏左少少出黎?

我諗...就係喇...

呢陣精味...又令我諗起一D野...
令我諗返起...我同皓傑一齊既時候...我成日都幫佢含...

但次次含唔夠一陣...佢就會漏左少少出黎...

雖然漏出黎既精液唔係好多...

可能都係一兩滴咁上下...

但嗰一兩滴精液就好濃烈...濃烈到我成個口都係...
不過嗰時既我都唔介意...仲會不停咁吞口水...

將皓傑由馬眼流出既濃烈精液都吞落肚...

吞下吞下…又啜下吞下...

有時吞下吞下口水...仲有D精味喺口水之中之時...皓傑仲會射起上黎...

皓傑真係好快就射...

次次都係...
只係舐下含下啜幾下就會射晒出黎...

仲次次都係射到我成口都係...

我次次都話佢係有心口爆我...

但佢次次都話唔係有心...只係真係忍唔住射出黎...

因為佢真係好愛我...真係太愛我...

皓傑呢個傻瓜...
『唔...唔~』繼續俾...阿Ken塞到個嘴仔滿滿咁...

繼續吞下吞下口水...

「嗄...嗄...好正丫...」阿Ken都開始忍唔住...要伸對手入我衫領內...

阿Ken伸左對手入黎...由我既衫領伸左入黎...摸一摸我對小饅頭...

我俾阿Ken對手搓下搓下...搓下搓下我對小饅頭...
唔知點解...而家就算俾阿Ken成對搓起...我都仲係無乜感覺咁...

對乳頭硬都唔硬下咁...

就只有覺得...有D痛咁...

俾阿Ken搓到有D痛咁...

點解會咁架呢?

點解就連我最敏感既小饅頭...都挑唔起我既性慾架呢?

今晚出完

三句預告

[Day 02-半年之後] PART 02

「嗄...好正丫...嗄...真係好正丫...」阿Ken繼續用雙手搓下搓下我對小饅頭...

『唔...唔...』我就繼續含住阿Ken條巨棒...
已經將[Day 02-半年之後] PART 01 Upload上Facebook同紙言
幾時同皓傑搞呀 快D啦
幾時同皓傑搞呀 快D啦

阿Ken

做好心
依幾日沉迷打機
依加幫你推

btw係時侯飛甩呀ken
依幾日沉迷打機
依加幫你推

玩咩Game?
依幾日沉迷打機
依加幫你推

宥咩Game玩
阿Ken
依幾日沉迷打機
依加幫你推

玩咩Game?

一齊玩~一齊玩~
各位早晨~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞