【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
各位早晨
仲好眼訓

到下奏堂忍唔住瞓著左

食完飯點頂都頂唔順架~~~~

瞓醒又餓過 想食營多

食啦食啦

今晚食住營多做report 營多魔需要你

食咁多會唔會死架

都係兩個姐 我諗就算我食都會係因為食煙死先

食煙無咁易死架
你用食煙既密度放落食營多道包你唔夠三年就收皮

瞓醒又餓過 想食營多

食啦食啦

食咁多會唔會死架

食煙無咁易死架

一日十包營多

諗起都唔想食

瞓醒又餓過 想食營多

食啦食啦

食咁多會唔會死架

食煙無咁易死架

一日十包營多

諗起都唔想食

一日三餐食足一個星期都想嘔

上回講到詩琳幫阿Ken含~
但又諗起皓傑~
仲不知不覺之間有所比較~
阿Ken一路享受住詩琳幫佢含~又一路伸手入詩琳衫領摸佢對小饅頭~
真識食~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 02-半年之後] PART 02

「嗄...好正丫...嗄...真係好正丫...」阿Ken繼續用雙手搓下搓下我對小饅頭...

『唔...唔...』我就繼續含住阿Ken條巨棒...

係因為阿Ken搓得太大力?

太大力咁搓到我覺得痛?

就係因為覺得痛所以無晒性慾?
我都唔知...

我只係知之前都唔係咁...

之前俾阿Ken搓弄對小饅頭...就算係幾用力...又捏又搓都好...我都唔會覺得痛...

仲會覺得好舒服...好爽...

仲會想俾阿Ken揸得大力D...用力D...
最好就係咬一咬我粒乳頭...

越咬就越充血...越凸...

講出黎好似好變態...但的確會令我好興奮...

至於而家...我就真係唔想再俾阿Ken揸落去...

就連摸下都唔係咁想...
「嗄...好正丫...嗄...好爽丫...含到我...真係含到我好爽丫...嗄...」阿Ken就好似好舒服咁...好享受咁...

享受住一路俾我含...一路搓弄我對小饅頭...

『唔...唔...』我就含到有D攰...

含到個嘴仔都軟埋...

阿Ken真係實在太粗太長太大碌...
『唔...啜...啜...』我都係由我個嘴仔裏面吐返阿Ken條巨棒出黎...

用個嘴仔啜下阿Ken個龜頭...又用條脷仔喺佢個龜頭上打轉...

「嘩…好爽丫...唔得...唔得...嗄...繼續...繼續...」但阿Ken就好似唔夠喉咁...用雙手撳住我個頭...用條巨棒對正我個嘴仔...一手就撳埋佢身道!

一撳之下...成條巨棒又插到入我個嘴仔入面!

仲隊住我條喉嚨!
『唔!唔!』阿Ken條巨棒太長喇...隊到勁入勁入咁...

「嗄…好爽丫...嗄...真係好爽丫...嗄...嗄...」阿Ken就雙手捉住我個頭...好爽咁插條巨棒入黎...

『唔!唔!唔!唔!』成個充晒血既龜頭就喺我條喉嚨道隊下隊下咁...

隊到我勁辛苦!

「嗄…好舒服丫...嗄...入晒...嗄...好爽丫...嗄...插到入晒...丫...真係好爽丫...嗄...嗄...」阿Ken雙手捉實我個頭...下身不斷搖擺...

『唔!唔!唔!唔!唔!』阿Ken越插越快...用條巨棒抽插我個嘴...好忘我咁...狂抽猛插...
好辛苦...插抽到我抖唔到氣咁...真係勁辛苦...

點解會咁辛苦架呢?

之前都唔覺架?

係因為之前阿Ken會憐香惜玉D?

唔係丫…

我好記得初初幫佢含既時候...佢就已經好鍾意捉實我個頭...用條巨棒塞住我個嘴仔狂抽猛插...

仲要下下都係插到最深最入...
嗰陣時我唔會覺得辛苦...

仲會覺得好爽...

俾阿Ken條巨棒插到勁入勁深...塞滿晒我個嘴仔...頂實晒我條喉嚨...令到我勁滿足...勁興奮...

仲會搞到我下面濕晒...濕到成張床單都係我D淫水...

但點解而家...乜興奮...乜滿足...乜感覺都無...

就只有辛苦架呢?
「嗄…好舒服丫...嗄...唔得喇...嗄...唔得喇...嗄...太舒服喇...丫...就快要...嗄...就快要...嗄...射喇...射喇...嗄...」阿Ken雙手捉實我個頭...用條巨棒快速咁抽插我個嘴仔...

『唔!唔!唔!唔!唔!唔!』我感覺到正在抽插緊我個嘴仔既巨棒變得更加粗...更加長...更加硬...

「嗄…忍唔住喇...嗄...太爽喇...嗄...真係就快忍唔住喇...」阿Ken越插越快...成條巨棒就喺我個嘴仔入面出出入入...

『唔!唔!唔!唔!唔!唔!唔!』每一下都係最深最入...成個龜頭插晒入我條喉嚨道!

好辛苦丫...俾阿Ken抽插到我個嘴仔都軟晒...痺晒...喉嚨都俾佢隊到痛埋!
「嗄…唔得喇...丫...真係忍唔住喇...真係唔住...嗄...真係太爽...嗄...真係就快忍唔住要射喇喇...要射喇...」阿Ken捉實我個頭...一插就將條巨棒插晒入我個嘴仔道!

成個龜頭就插實晒我條喉嚨!

『唔!唔!!!』我感覺到成條喺我嘴仔裏面既巨棒震下震下...

有大量液體由充晒血既龜頭最前端不停咁噴出...

不停咁噴...不停咁射...直接噴射落我條喉嚨裏面...
口爆…

我好記得...皓傑次次都會口爆我...

我仲好記得皓傑D精液既味道...

之不過...嗰時皓傑射入我個口裏面既時候...係唔會捉實我個頭...插晒成條入我個嘴仔裏面...

皓傑只會放鬆個人...喺我個嘴仔入面射...
『唔!唔...唔...』而家既我俾阿Ken條巨棒塞到我成個嘴仔滿滿咁...

龜頭都頂實晒我條喉嚨黎射...想將D精液含住喺口裏面都唔得...

只可以將D精液直接吞晒落肚...

仲要係勁濃烈...勁多…

射左勁耐...阿Ken捉實我個頭...插晒成條巨棒喺我嘴仔裏面射左勁耐...
震下震下...阿Ken成個人同條巨棒震下震下咁震左成三十秒都有...

D精液就源源不絕咁俾我吞晒落肚...

「嗄…好正丫...嗄...口爆真係...嗄...真係好正丫...嗄...射晒入去...嗄...吞晒...吞晒...嗄...」阿Ken震下震下咁...終於都開始停落黎...

我感覺得到喺我嘴仔裏面條巨棒開始唔再震...唔再有精液射出...仲開始無咁硬...開始軟軟地...軟軟地咁...

「嗄...射晒喇...嗄...終於都...嗄...終於都射晒喇...嗄...真係好爽丫...嗄...」阿Ken抖晒氣咁抽返條巨棒出黎...

『唔...嘔...嗄...你就爽得過喇...嗄...我就鬼死咁辛苦丫...嗄...』我拍一拍阿Ken隻大髀...回一回氣...

成條喉嚨都仲有阿Ken D精液囉...

真係射得鬼死咁多又鬼死咁濃...

今晚出完

三句預告

我吞左幾啖口水…嘗試將殘留喺喉嚨裏面既濃烈精液都吞晒落肚...

「你唔係好鍾意俾我插實晒黎射~直接吞晒我D精液落肚架咩?」阿Ken仲要企直個人...條軟軟地但仲係好粗下既JJ就喺我面前...喺我嘴仔前彈下彈下...

你估我唔知你想點丫?

魯芬RIP
魯芬RIP

rip
沉迷衝峰21
沉迷衝峰21

惡魔蝙蝠幽靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞