【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
“咯 咯”敲一敲門...

『有無人丫?』再問一問...

等左一陣...都無人應...

應該真係無人...

但如果去去下有人入黎咁點算呢?
放左學都有一段時間咯~我諗喺樓層既廁所都唔會有人用啦~

去一去姐~應該無問題既~

更何況男人入女廁就話係死罪姐~

女仔入男廁就算俾人撞破,都無乜人會介意~

好啦好啦~真係好急喇我!快D祟入去先啦!
我推一推門,鬼鬼祟祟咁祟入男廁!

我入到去,就望一望排…尿兜睇下有無人先!

無人!快D祟入廁格先!

“依 啪 咔”閂好門鎖好埋...

『呼~安全安全~』我就放好部MacBook Pro~

拉一拉條底褲落黎...拉一拉起條短裙...踎一踎喺廁板上...
“咚 咚 咚 咚”

『呼~』真係急死人~差D就中尿毒~

“咚 咚 咚 咚 咚”

我望一望呢個廁格...男廁既廁格...

都真係乾淨好多...

起碼唔會見到載滿晒用過既M巾既垃圾桶喺牆角...
有D垃圾桶仲要滿晒都無人清理...D M巾就跌到落地下...

真係好鬼核突...

有時D人黎住M咁去廁所又唔沖廁...

成個坐廁都紅晒...好似殺完人喺廁所裏面放血咁...

真係好恐怖...
其實我真係好怕血...

自己黎M都唔敢望塊M巾...

我真係會怕換換下M巾暈左喺廁格入面...

到時Call白車送左入院就真係動新聞見~

諗下D無聊野~去完個廁所~抹乾淨晒~沖埋廁~著好埋條底褲~

再喺個格廁入面拉返好條裙丫~確保整整齊齊丫:『好~走得~』
正當我想開一開鎖之時...

“依 啪”

有人入左黎?!

“咯 咯 咯 咯 咯 咯 咯”

我仲要聽到好似有...兩個人既腳步聲...
有兩個人入左黎?

唔係咁老套丫化?

喺呢D時候先走兩個人入黎?

不過又有乜所謂~

反正我就喺廁格入面~好彩仲未行出去~
我就喺廁格裏面等一陣就好了~

我諗唔使等好耐架姐~男仔去廁所都比女仔快架嘛~

不過講真嗰句,就算行出去撞到正都唔係問題既~

女仔入男廁本來就有特權架啦~

所以話男女幾時有平等過~
「喂喂!快D Send過黎俾我先啦~」我聽到有把男仔聲...

呢把男仔聲有D年輕...應該係學生...

「好想要吧~」我又聽到另一把男仔聲...

呢把男仔聲都係好年輕下...

睇黎出面嗰兩個男仔...應該都係同一個年級...
「梗係想要啦!你都唔知我頭先喺樓梯抬頭望上去見到條白色底褲既時候就已經扯晒旗!唔係趕住出去買野返黎,我真係想J左先架!」第一把男仔聲勁心急咁既語氣...

樓梯?

「好彩我拎得切手機出黎~仲要係拍片~頭先我睇左一陣,4K畫質仲要防手震~完全影晒個姐姐既美腿同裙下春光丫~」另把男仔聲就勁猥瑣咁講...

姐姐?

佢地係唔係講緊我?
「個姐姐真係好正囉~細細粒粒咁又勁靚女~對腳又白又滑咁~條黑色短裙又勁短咁~顯得對腳勁長勁白咁~最估唔到係佢著住條咁短既短裙都唔打底丫嘛~」第一把男仔聲又勁猥瑣咁講...

細細粒粒?

勁靚女?

對腳又白又滑?

黑色短裙?

著住條咁短既短裙都唔打底?

真係好似講緊我喎...
「係咯係咯~係唔係D靚靚姐姐都唔鍾意打底架呢?係唔係特別淫架呢?」第二把男仔聲好似流緊口水咁...

呢兩條鹹濕仔...睇黎真係趁住我頭先上樓梯既時候...偷拍我裙底...

仲要話我淫!

「仲講咁多?快D Send過黎俾我J啦!我已經扯晒旗喇!」第一把男仔聲已經忍唔住咁...

仲要走入黎廁所J我添...
「得啦得啦~而家咪Send緊囉~Accept啦~」第二把男仔聲都變得好心急咁...

仲要開心Share添...

「Load快D啦!咁慢架!」第一把男仔聲心急到直頭好似要除定褲咁...

「大佬丫!4K片黎架!我都想Load快D呀!」第二把男仔聲都好似谷住谷住咁...

「4K片丫!超高汁呀!一定J死人呀!」第一把男仔聲直頭好似就黎爆咁...
「等陣一人一廁格!唔好騷擾對方呀!」第二把男仔聲好似好識食咁...

「得鳩閒騷擾你呀!我一定會J到進入忘我境界!」第一把男仔聲又好似好識嘆咁...

呢兩條鹹濕仔真係丫...

拍完我片仲要走入黎廁所J...

心急到呢...
不過都係既~中學雞正值發育期~係會性急左D既~

話唔定一睇到條片都唔使Chok就已經射左出黎~

如果係都幾好笑~

唔知而家D中學雞條J會係點架呢?

會唔會扯左都係咁幼架呢?

會唔會短D架呢?

會唔會真係青色架呢?
會唔會...

中學雞...

中學雞既JJ...

反正今朝都俾個阿伯望住黎J...

仲要全日都俾人性侵...

唔差在...唔差在...

今晚出完

三句預告

“咔 依”

我開一開鎖...打開隻門...

我望到有兩個著住校服既男仔拎住部手機...呆晒咁望住我...
好想扑野呀
好想扑野呀

欲求不滿
好想扑野呀

欲求不滿

呢排忙到飛機都冇時間打
好想扑野呀

欲求不滿

谷到噴出黎
好想扑野呀

欲求不滿

呢排忙到飛機都冇時間打

邊忙邊打J係香港男人既特技
各位早晨
各位早晨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞