【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
『唔喇唔喇...下次先啦~真係要出門喇~遲到喇~』我就著埋件黑色中袖外套~彈下跳下咁彈到去門口~著埋對有少少踭既黑色爧面高踭鞋~

「喂~喂…我扯到硬晒喇...」

『你自己搞掂啦~』

「我可以點自己搞掂丫?」

『你自己諗啦~拜~』

“咔 啪”

快快手手咁走出家門~
其實就唔係話真係咁趕既~

只係...

唔知呢~總係唔係好想俾阿Ken J咁~

你知架啦~佢一J又唔知要J幾耐~

一陣射既時候又借D易隊條巨棒埋黎...黎唔切反應又唔知俾佢射左落邊道...

射左落對大髀道丫~手道丫都好D...

一陣射左落件外套道丫~條裙道就麻煩...

又要再換過...
你知你地D男人架啦~都唔知係唔係真係咁難忍住...射落紙巾道都忍唔到既...

至於阿Ken可以點解決?

佢想上這裏成人電影又好~上高登搵J圖都好啦~

J其他女仔唔會覺得係背叛?

打個J姐~又唔係真係同D女優扑野~又唔係抽插D J圖~
都係因為其他女仔既身體而射喎!

唉~我唔知就當無件事啦~

係咁架啦~

好多野都係你唔好俾我知就得架啦~

下下都要計得咁足既話,做人好辛苦架~

所以都係...是旦啦~
我就是是旦旦求求其其咁行到黎屯門西鐵站~

好好彩之下咁岩就有架列車埋左站~等緊客上~

之不過...可能都已經埋左站一段時間...無乜位坐...

星期二既朝早都係咁多人呢~

就只係得返D...隔離坐住條毒L既空位...
一個毒L都算...有D仲要係俾兩條毒L夾住...

個個空位都係咁...想點丫?

點解空位隔離總要有條毒L?

咁即係叫我唔使坐姐...

坐喺毒L身邊有乜問題?

毒L喎...唔係四眼冬菇頭...就係又矮著衫又無品味...

孭住個爛鬼背囊...格仔恤衫...牛仔褲...波鞋!!!
最大問題都係對波鞋!!!

仲要有Air嗰D籃球鞋!!!

想點丫?你唔係諗住著到咁走去打波丫化?

唉...真係睇見都唔開胃...仲點會想走埋去坐喺佢地身邊?

處身喺同一個空間...都覺得降低左自己既身價...

我都係選擇搵個空位企下算...
當我行下行下...搵下搵下有無邊個空位好企之時...

我離遠見到有個西裝友...正正行緊去個學生妹身後...

而呢個外表斯斯文文...官仔骨骨...高高地...又幾好樣既西裝友之唔係...

上次非禮我嗰隻色狼?!

睇真D…真係佢喎...

雖然話都事隔半年...但佢都無乜點變...都仲係咁衣冠禽獸咁既樣!
還記得我嗎 飛揚 好耐無留言
而今次既目標...竟然係個中三都唔知有無既學生妹...

望住隻色狼已經企左喺個學生妹身後...

睇個學生妹細細粒粒咁...都唔慌會識得保護自己...

而呢個年紀遇到呢種事...一定會好大陰影...

唔...趁住架車仲唔係好多人...又仲未開...隻色狼仲未敢有舉動...

我行過去...向住隻色狼行過去...
當我行到去隻色狼身邊...行到去隻色狼面前...隔住個學生妹...冷眼望住隻色狼!

隻色狼望一望我...諗左一諗...突然打左個突!嚇左一嚇!

睇黎隻色狼仲認得我...

仲記得喺半年前曾經喺呢架西鐵車廂非禮過我...

仲記得俾我搞到一褲都係...
隻色狼眼定定咁望住我好一陣子之後...尷尷尬尬咁離開個學生妹...行埋一二角面壁思過...

好彩你都仲識得知難而退~

之不過...面前呢個中三都唔知上到未既學生妹...仲係一面天真無邪咁笑笑口...睇住本...《情困之時,我...》…(而家D書名真係...長到睇都睇唔晒囉!想點姐?!)

好似完全唔知自己差D就成為左色狼既早餐...

呢D小白兔真係...唉~

小白兔?

小白兔...

今晚出完

三句預告

[Day 02-半年之後] PART 03

“嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟 嘟”

列車既閘門關上...
終於睇完衝鋒21
感動

btw終於可以係出完文即留言
已經將[Day 02-半年之後] PART 02 Upload上Facebook同紙言
還記得我嗎 飛揚 好耐無留言

衰人驚一巴
咁就要多多留言一齊開心Share下喇
終於睇完衝鋒21
感動

btw終於可以係出完文即留言

講起感動 我一睇D感動既動漫就會喊到失控
預告情聖會有書?
預告情聖會有書?

唔係架~~~~
純FF~~~~
各位早晨
各位早晨

仲等緊FF
各位早晨

仲等緊FF

1530堂
各位早晨

仲等緊FF

過左年應該好快有
各位早晨

仲等緊FF

過左年應該好快有

BTW我都等到頸都長
各位早晨

仲等緊FF

1530堂

咁放幾點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞