【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
好撚想喺巴士抽靚女水呀

落到樓下會唔會又俾人抽

俾人女女女添呀

報驚

而家巴士仲要唔埋站 俾成車乘客輪完大米都落唔到車
各位早晨

上回講到詩琳出發去見客~
坐完地鐵坐巴士~
點知一上到巴士就俾個變態肥毒矮柒醜影裙底~
仲要坐喺身邊抽水~
詩琳最憎就係呢D肥毒矮柒醜~所以一怒之下起身落下層~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我怒氣沖沖咁衝到落樓下之後,真係連位都唔想坐!

企喺落車道門前!揸到碌扶手實一實!

真係好鬼死扯火!

老老實實我就唔係話𥄫下都唔得嗰D死港女!

你𥄫我都無所謂!

俾你影埋相拍埋片返屋企慢慢J我都預左!

只要你唔好太過份!隊晒成部手機落我裙底明影既話我都可以扮無知!
我亦都真係唔係話坐喺我隔離都唔得!

公共交通工具人人都有權坐!

但你都唔好咁過份!

挨下撞下我都算!

你唔好好似老強咁壓晒埋黎先得架!
你話你係靚仔就話姐!

又唔知你自己口臭體臭無得救!

仲要有汗!

有汗呀!真係好鬼死核突架!!!

黐晒D臭汗埋黎…真係諗一諗都想嘔!

仲要鹹濕到死...
有時真係唔係話怕事唔敢嗌出黎!

係費事煩搞到咁大件事咁嘥時間!

用手背掂下丫...用手指尾掃一掃丫...掂下條裙丫...摸下裙邊丫...見你唔係太過份咪算囉!

唔係太蝕底我都唔想出聲架喇...俾你過下癮咪算啦...你仲要直頭用手摸咁!

你真係以為我唔聲唔聲真係瞓著左?

定係你真係覺得我好驚驚所以可以進一步侵犯?
上得床黎牽被冚呀?我真係屌爆你都仲得呀!

你要知道而家要喺香港搏女仔懵唔係咁易架喇!

分分鐘真係拍返你片轉頭!到時真係高登見啦!

所以話做女仔幾咁慘...

保護意識強D,又俾人話望下都唔得...

放鬆D喇~唔好咁計較喇~既然都俾人強姦就當係享受喇~又俾人得寸進尺...衰D仲會話你係臭雞...
唉...所以話點解女仔都會想個男朋友有車呢~

唔係話貪唔貪慕虛榮...

就係唔想又要俾人話臭串...又要俾人話係雞囉...

你都唔想你女朋友俾人抽水架?

咁你就唔好話而家D港女現實啦~
企喺架巴士裏面搖下搖下...又諗下諗下...

諗諗下都開始無咁火…

無咁火之下又黎到目的地...

我落一落巴士...行多幾步...就黎到我今日要見客既學校...

眼前呢間中學...出唔出名係唔係名校多唔多十優狀元我就真係無乜留意...

但我可以好肯定咁講...呢間中學可以話係娘娘既聖地...

因為眼前呢間中學...係一間男校...
喺一間只有正值青春期...好想搵窿插既狗公學校...真係豬扒都變女神~

我唔係講笑架~

正值青春期喎...無時無刻都扯晒旗喎...成個Area無女喎...

唔好講話俾欣宜你地屌唔屌,我諗Dom個白韻琴入去你地D毒男都成班餓狗搶屎咁搶住屌呀白小姐呀~

所以話其實都不知有幾多豬扒想入去男校走返轉~

而好似我呢D級數既...嘿嘿...
『唔該~我係賈書有限公司既李小姐~約左曾主任傾書既事架~』我一入到間男校裏面,就行到去詢問處前...同個阿叔交代聲...

只見個阿叔嚇左一嚇之後,流晒口水咁望住我:「哦哦~你喺道等等先丫下~我幫你打上去講聲先~」

『唔該晒~』我再同個阿叔打個眼色~

個阿叔就望實我~又手震震咁拎起個電話打上去~

你睇下~你睇下~

就連個看門既阿叔見到我都忍唔住流晒口水咁~

真係幾咁飢渴丫~
我就唔理個阿叔咁多~企喺一二邊~左望望~右望望~

可能係到左放學時間既關係~呢道都有唔少學生行黎行去~

有幾個正準備放學行出校門~

又有幾個換好晒PE衫準備出籃球場打波~

又有幾個拎住一箱二箱咁準備釘下Board咁~

清一色係學生哥~仲要個個都係望住我~
嗰邊嗰個落緊樓梯既男同學一見到我就差D叉錯腳仆左落樓梯~

嗰邊嗰個拎住個波既男同學一見到我就連個波都跌埋落地~

嗰邊嗰幾個放學行出校門既男同學們望到我之後都停左落黎...定晒格咁望住我~

大個D既中五六都有~

細細個就只有中一二咁上下~

真係成間中學中一至中六全個年齡層既學生都會俾我吸引到~
佢地個個仲要係由頭掃到落我對小饅頭~

又由我對小饅頭掃到落我條小蠻腰~

又由我條小蠻腰掃到落我個屁股仔~

又由我個屁股仔掃到落我對大髀~

又由我對大髀掃到落我對小腿~

仲連我對有少少踭既黑色爧面高踭鞋都唔放過~
個個都仲要係企定定定晒格咁用對眼來來回回咁掃視晒我全身~

十足十睇緊脫衣Show咁~

所以話呢~所以話呢~好似我呢D級數既靚女黎到男校喇喎~仲唔引死晒成班狗仔咩~

我就繼續合實對腳~雙手放後~小家碧玉~大家閨秀咁企定定~俾班狗仔慢慢欣賞~

「李...李小姐...曾主任好快就會落黎接你...你...喺道等多陣先啦...」個阿叔就望實我對腳黎講~

『嗯嗯~唔該晒~』唔單止吸引到狗仔~狗公直頭想狗衝我添~

嘿嘿嘿...入到黎男校莫講話要做女神...女皇都有得我做丫真係~

今晚出完

三句預告

[Day 02-半年之後] PART 06

繼續成個淑女咁企喺道等~(正確黎講係企喺道俾仔𥄫~)

企多一陣~俾仔𥄫多兩𥄫~
已經將[Day 02-半年之後] PART 05 Upload上Facebook同紙言

做好心得惡報
風箏會旋轉 飄往同偕牽手的那年
愈黎愈多野做
愈黎愈多野做

衝FYP 忙到痴線
愈黎愈多野做

工作總比時間多
愈黎愈多野做

衝FYP 忙到痴線

喺香港有邊一秒唔忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞