【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
各位早晨~~~~~

好凍好想訓
各位早晨~~~~~

好凍好想訓

就結冰
各位早晨~~~~~

好凍好想訓

就結冰

結左
放學了
放學了

放咁夜既
諗返起以前放呢個鐘數仲要去圖書館趕Project
走得既時候都九點

上回講到詩琳喺西鐵車廂企下企下~
突然有人摸佢屁股喎~
原來係詩琳個好姊妹ManYan~
ManYan係做診所護士~仲要係勁靚女又有身材添~
真係引死人~
ManYan問起係唔係會出席聽晚Prince既婚宴~
詩琳話收左帖就一定會去啦~
ManYan就提起詩琳同Prince好似有D關係咁喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我就同ManYan喺西鐵既車廂裏你一句我一句咁~

一直都一齊傾下講下~

其實身邊都有好多人~

仲有好多都係男人~

有D阿叔~有D哥仔~又有D學生哥咁~

成班男人D目光都喺我同ManYan身上~
明既~ManYan著得咁清爽~我又成個OL Look咁~係容易D吸引到男人既注意既~

我不時都打量一下ManYan...

修長既美腿又白又滑咁~

條熱褲都緊到露晒成個Gap形咁~

件白色吊帶背心仔又鬼死咁細件~谷晒成對波出黎~

仲要又挺又圓~

但條腰都唔知有無廿二吋~真係勁幼~

就係睇個Body都J死人啦~

再睇埋個精緻面孔...我係女仔都睇到濕晒~更何況係男人~
不過ManYan就好似唔係好在意咁~

直頭好似唔覺俾人視姦緊咁~

係唔係真係咁?

ManYan係唔係咁遲鈍?

梗係唔係啦~

佢只係好似我咁懶得去理姐~

或者每個靚女都總係會咁~習慣俾人視姦到麻木~
同ManYan傾下傾下~又俾車廂裏既男人視姦下~

「喂~咁聽晚見喇~」ManYan都到站~係時候落車~

『嗯~聽晚見~拜~』我同ManYan揮揮手~

「拜~」ManYan同我揮揮後,就行出車廂~

聽晚...聽晚既事就聽晚先再算啦~
車廂都開始少人...

空位既隔離都再唔係只有毒撚...

我就坐一坐低...鬆下對腳仔...

唉...只係著有少少踭既高踭鞋企左一陣都搞到對腳咁酸軟咁...

真係唔敢著D三吋高既高踭鞋~
係既…或者女仔著高踭鞋係可以令對腳顯得修長D~靚D~(尤其係我呢D比較嬌小既女仔~)

之但係...要搞到對腳勁酸軟咁...就唔係好想辛苦自己喇...

而且我地呢D不時要走出去見客...行得多…企得多…放工返到屋企對腳真係唔屬於自己架...

所以我都係要命唔要靚好了~

我繼續坐喺道~伸長隻腳仔捏下捏隻小腿~

捏下左~又捏下右咁~
捏多兩捏~鬆多兩鬆~我再望一望上前先發現...發現原來對面坐左個阿伯...

地中海白髮阿伯大約六十歲咁上下...

而佢對眼...就眼甘甘咁望住我對腳...望住我捏下捏隻小腿...

眼都唔眨咁...色迷迷咁望到實一實...

而阿伯雙手都插晒入褲袋...

仲好似…好似...
好似扯扯地旗...

隔住條淺啡色西褲都可以好清楚咁睇到個阿伯扯到凸起晒...

而且仲見到雙手喺褲袋入面郁下郁下...Chok下Chok下咁...Chok自己條J...

嘩…阿伯你呢個年紀都仲咁有心有力...怕唔怕刺激得制...爆血管又或者心臟病發架?

之但係你要死...唔通我又唔俾你死咩~

我就繼續喺個阿伯面前捏下捏隻小腿...
伸直隻左腳捏兩下...

又伸直隻右腳捏兩下...

捏完左又捏下右...

捏完右又捏下左...

不停咁換下腳捏下...又玩下咁...
個阿伯就睇到勁興奮咁...褲裏面既郁動就越黎越大咁...

真係咁厲害?呢個年紀都仲可以?

男人到左六十幾歲都仲可以生仔都真係唔係吹水~

而呢種年紀既男人...條J又會係點既樣架呢?

粗唔粗架呢?

長唔長架呢?

硬唔硬架呢?

會唔會好黑架呢?
黑唔黑我就真係唔知~

但隔住條西褲就咁睇...又好似幾粗幾長幾硬下咁...

阿伯條西褲比之前更凸...俾佢條JJ隊到更加凸...

凸起左成個三角形...

我仲見到阿伯雙手喺褲袋裏面捉住自己條扯到行晒既JJ...Chok下Chok下...上下上下咁Chok下Chok下...
而家D阿伯真係唔單止好扯得~仲好大膽~

都已經明知俾我望到~仲可以咁肆無忌憚喺我面前J我~

或者係因為周圍都無晒人掛~

我左望望...右望望...望一望四周...

我地呢架車廂就係得返我同面前個鹹濕阿伯~

你都真係幾好彩~
喺返工時間...竟然會有一架車廂係無人...仲要只係得個靚女坐喺你對面~

而呢個坐正喺你對面既靚女仲要因為企到對腳仔軟晒...想捏一捏...鬆一鬆~

仲要俾你睇到晒~

仲要唔介意俾你睇到晒~

仲要唔介意俾你睇住黎J~

仲要唔介意喺你面前玩住腳咁俾你睇住黎J~

你話係唔係J到中風都抵先~
見你咁好彩...又仲有D時間...有D路程...好啦~

我放鬆晒成個人...攤住喺張凳道咁坐...

一對大髀輕輕咁擘開...

個阿伯眼都凸埋咁望住我兩髀之間!

我就立即夾返埋~夾返實對腳~
個阿伯就好似好想要好想要咁~眼都凸埋流晒口水咁Chok~

鹹濕伯父~

我就再拉高少少條短裙...再用隻手仔摸一摸自己隻嫩滑大髀...

個阿伯眼甘甘又色迷迷咁望住我隻手仔...跟住我隻手仔來來回回...喺我隻嫩滑大髀上來來回回...

我再輕輕咁擘開對大髀...

個阿伯眼都凸埋咁再將注意力放到去我兩髀之間~
當擘到差唔多會俾個阿伯望到條絲質白色Lace花紋底褲之時...

我又立即夾返實對腳~唔俾個鹹濕阿伯𥄫到我條底褲~

好想睇?

好想睇下我裙底?

好想睇到我裙底條底褲?

我就係偏唔俾你睇~

今晚出完

三句預告

個鹹濕阿伯好肉緊咁...

面都紅埋咁...

會唔會真係刺激得制爆血管架?
輕輕一推
今日幫個朋友變身,好有滿足感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞