【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

爛賭

我賭到宜家先返

又贏左幾多

臨尾輸突

見好就收嘛

好攰

今日唔洗拜 喺屋企鳩流流

有得抖好抖喇

都係,呢排成日都飲到呀媽都唔認得

好攰

今日唔洗拜 喺屋企鳩流流

有得抖好抖喇

都係,呢排成日都飲到呀媽都唔認得

唔好飲咁多喇
留名
留名

河馬獸巴你好

大大力推

舐丫
年初三赤口早晨
年初三赤口早晨

嗌交日
年初三赤口早晨

嗌交日

都要有人同我嗌先得
留名
留名

日式無糖綠茶巴你好

推推

推推推

上回講到詩琳等到皓傑黎到~
詩琳又凍到打乞痴~皓傑就俾條頸巾佢戴~
仲話詩琳仲係好似以前咁~
皓傑帶詩琳去食日本野~仲要超級貴~
皓傑話咁耐無見請詩琳食返餐都好應該~
但詩琳知道皓傑岩岩先炒左老細魷魚,又唔係咁好意思要佢請~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡港女] PART 08

「返工多唔多靚仔丫?」

同皓傑傾下公事…

『都有D既~有一兩個幾靚仔~不過仲細過我一兩年~有個阿頭幾似王浩信架~不過人地有家室Luu~仲有一對仔女添~咁你呢?身邊有無D靚女圍住丫?』

又問下皓傑既近況...
「我?無啦~你幾何見到我Facebook有女仔出現?」

『我邊得閒留意你Facebook咁多~』

又扮下野咁…

「仲係唔係好似以前咁咁唔小心跌書落地?」

又講下舊事...

『我嗰時係有心喺你面前整跌D書~等你過黎幫我執架~你唔係到而家都唔知丫化?』

又講下以前D衰野…
「有無見過D舊同學?」

又講下一D過左去既人...

『舊同學丫...都好少見Luu~不過都有WhatsApp下既~好似ManYan囉~我同佢仲有幾個好姊妹開左個Group~不時都有聯絡~得閒仲會約下出黎既~』

又講下班姊妹...

「係喎…你同ManYan一齊入I大架喎~佢點丫?係唔係仲係咁靚女丫?」

又問下ManYan既近況...
『佢仲靚過之前啦~身材又好~』

又讚下ManYan...

「咁厲害?咁咪溝死仔?當年你同佢兩個都係我地既校花黎架喎~成個區D學校既男生為見你兩姊妹一面而慕名以來架喎~」

又講下以前D威水史...

『過左去喇~過左去喇~你睇我而家~都仲係好似當年咁成個學生妹咁~又唔高佻~又無四十二吋長腿~要大既地方又唔大~一D女人味都無~你睇我而家著Suit都唔似OL~十足十I大嗰事做Presentation咁~』

我又扮下謙虛...
「學生妹先正丫~高登仔話識得揀一定係揀不食人間煙火既學生妹~」

又講下高登仔...

『人間煙火都唔食,唔通佢會食你條蕉咩~』

又扮下James講野...

「食你舊和牛啦~」

又食下野…
『我想食你嗰舊多D~』

又夾下皓傑D野食...

「你都仲係咁鍾意食人地D野~」

『隔離餸香丫嘛~』

「人家老婆特別靚~」

『哦~原來你鍾意人妻既~』

「不可貪戀別人的妻子喔~」

『扮晒野丫你~美女廚房~食左先講~』
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞